Η DS κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση των μοντέλων της μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες.

DS: Προνομιακή χρηματοδότηση και όφελος αρκετών χιλιάδων ευρώ

2.162.181 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η DS κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση των μοντέλων της μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Οι εξελιγμένες E-Tense εκδόσεις (plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές) των DS 7 Crossback και DS 3 Crossback, προσφέρονται με χρηματοδότηση σταθερού προνομιακού επιτοκίου 4,9%, ενώ οι συμβατικές εκδόσεις τους με 6,9%. Όσον αφορά στους όρους χρηματοδότησης εσείς αποφασίζετε την προκαταβολή που θέλετε να δώσετε (από 0%), με την εξόφληση να λαμβάνει χώρα μέσα σε χρονικό διάστημα έως και επτά χρόνια,.

Παράλληλα μέσω του προγράμματος premium upgrade, μπορείτε να αποκτήσετε το DS που επιθυμείτε με δωρεάν έξτρα εξοπλισμό με το όφελος να φτάνει μέχρι και 2.280 ευρώ. Επίσης με αρκετά μειωμένες τιμές έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της φίρμας, σε πολύ ελκυστικές και μειωμένες τιμές, μέσα από το on line store. Τέλος να αναφέρουμε πως η DS προσφέρει όλα της τα μοντέλα με 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

MONTELA
moto