• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

6 χρόνια επιτυχημένης πορείας για την Teoren Motors

Διαβάστηκε από 1228 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2019
 

Με ρεκόρ ταξινομήσεων γιόρτασε αυτόν τον Ιούνιο τα 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά η Teoren Motors, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στη χώρα μας.


Η Teoren Motors A.E., φέτος, συμπληρώνει 6 χρόνια στην ελληνική αγορά με σταθερά ανοδική αύξηση των μεριδίων της στις μάρκες που εκπροσωπεί, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και after sales. 

Συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη της πορεία, τον Ιούνιο του 2019 κατέγραψε 1.007 ταξινομήσεις αυτοκινήτων Renault και Dacia, που αντιστοιχούν σε ρεκόρ 15ετίας, ανεβάζοντας τα μερίδιά της σε 5,7% για τη Renault και σε 1,5% για την Dacia. Σε αυτά τα αποτελέσματα, εκπληκτική ήταν η επίδοση του Renault Clio, με 606 ταξινομήσεις, ενώ εξαιρετική πορεία πωλήσεων κατέγραψαν τόσο το Renault Captur, όσο και το Dacia Duster. Αξιοσημείωτη ήταν για τον Ιούνιο και η πορεία των επαγγελματικών του Groupe Renault με συνολικό μερίδιο 7%, και αιχμή του δόρατος το Renault Clio van και το Dacia Dokker, το οποίο κατέγραψε μερίδιο 4,1%.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η Teoren Motors A.E. ευχαρίστησε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia σε όλη την Ελλάδα για την άψογη συνεργασία τους και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν, συμβάλλοντας σε αυτή την επιτυχία. Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους στα μοντέλα Renault και Dacia, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών από τις αγαπημένες τους μάρκες.

Tags: RENAULT, DACIA