Ικανό εκτός δρόμου είναι το Panda 4X4
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ικανό εκτός δρόμου είναι το Panda 4X4

FIAT PANDA 1.2 4Χ4

(19/5/2009)

Εμφανισιακά το τετρακίνητο Panda παρουσιάζει ένα πιο σκληροτράχηλο ύφος μέσω των πλαστικών μερών των προφυλακτήρων και του αυξημένου ύψους του από το έδαφος κατά 5 εκατοστά σε σχέση με το «απλό». Πέραν τούτου άλλες αισθητικές διαφορές δεν εντοπίζονται διατηρώντας την σύγχρονη και καλαίσθητη εικόνα που χαρακτηρίζει το μικρό αυτοκίνητο σε όλες του τις εκδόσεις.


Η τετρακίνηση βοηθάει το Panda 4X4 για δύσκολες συνθήκες

Η τετρακίνηση βοηθάει το Panda 4X4 για δύσκολες συνθήκες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο εσωτερικό του τετρακίνητου Fiat Panda πέραν των διαφορετικών επενδύσεων δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές σε σχέση με την δικίνητη έκδοσή του διατηρώντας τον ευχάριστο διάκοσμο και τη λειτουργικότητα. Η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης βρίσκεται σε καλά επίπεδα για την κατηγορία. Στο πίσω κάθισμα του Panda θα φιλοξενηθούν αρκετά άνετα δύο επιβάτες ενώ ο χώρος αποσκευών είναι χωρητικότητας 206 λίτρων.
Το τετρακίνητο Fiat Panda 1,2 λίτρου εφοδιάζεται με τον 8βάλβιδο κινητήρα, που αποδίδει 60 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. και έχει μέγιστη ροπή 104 Νm στις 2.500 σ.α.λ, ενώ συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα του ιταλικού μοντέλου φτάνει τα 145 χ.α.ω., ενώ για τα 0-100 χ.α.ω. χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα, κάτι που δείχνει κάποια δυσκολία να κινηθεί το αμάξωμα των 3,5 μέτρων.
Η τετρακίνηση ορίζει κάποιες αλλαγές στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στην ανάρτηση και στα φρένα ενώ η ενίσχυση του πλαισίου έχει αυξήσει το βάρος του αμαξώματος. Έτσι, τι Panda 4x4 προσφέρει καλύτερη αίσθηση από το σύστημα διεύθυνσης, ενώ οι εκτός δρόμου δυνατότητες του είναι αυξημένες, λόγω τετρακίνησης και μπορεί να κινηθεί με ευκολία σε κακοτράχαλες διαδρομές. Ωστόσο στην άσφαλτο το πιο σφιχτής αίσθησης τετρακίνητο μοντέλο μετριάζει την άνεση των επιβατών, αλλά παράλληλα προσφέρει πιο αυξημένα όρια πρόσφυσης.
Η κοστολόγηση του Fiat Panda 1.2 4Χ4 ξεκινάει από τα 12.550 ευρώ ενώ μετά και την έκπτωση των 1.590 ευρώ(ισχύει για τον Μάιο) διαμορφώνεται σε 10.960 ευρώ. &&&&

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
DUNLOP - MICHELIN
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel