Το τετρακίνητο Justy βασίζεται πάνω στο Suzuki Ignis 4X4
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το τετρακίνητο Justy βασίζεται πάνω στο Suzuki Ignis 4X4

SUBARU JUSTY 1.3 G3X

(19/5/2009)

Το τετρακίνητο μικρό της Subaru διαθέτει στοιχεία από την κατηγορία των SUV, όπως φαίνεται και από το τετραγωνισμένο σχήμα του αμαξώματος, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την δικίνητη έκδοση από πλευρές εμφάνισης. Παράλληλα, το Justy, που βασίζεται πάνω στο Suzuki Ignis 4X4, παραμένει νεανικό χάρη κυρίως στο εμπρός μέρος με την μεγάλη μάσκα και τον επίσης ευμεγέθη αεραγωγό στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.


Το τετρακίνητο Justy έχει στοιχεία από SUV

Το τετρακίνητο Justy έχει στοιχεία από SUV

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων χωρίζεται σε δύο στρογγυλά τμήματα, έχει ευχάριστο φωτισμό και συνδυάζεται αρμονικά με τη σχεδίαση του ταμπλό. Οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολυάριθμοι, ενώ και για τους επιβάτες υπάρχει ικανοποιητικός «αέρας». Ο χώρος αποσκευών έχει αποθηκευτική ικανότητα 236 λίτρων.
Ο κινητήρας των 1,3 λίτρων του τετρακίνητου Justy αποδίδει 94 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. Το τράβηγμά του είναι ικανοποιητικό από τις χαμηλές στροφές, όμως γίνεται πολύ καλύτερο στις μεσαίες και τις υψηλές όπου δουλεύει πιο ευχάριστα. Το μοτέρ συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και βγάζει τελική ταχύτητα 155 χ.α.ω., ενώ για τα 0-100 χ.α.ω χρειάζεται 11,7 δευτερόλεπτα.
&&&&Το τετρακίνητο Justy προσφέρει άνετες μετακινήσεις σε βατές χωμάτινες διαδρομές και πλησιάζει σε στυλ με γνήσια SUV οχήματα. Τον πολύπλευρο χαρακτήρα του αναδεικνύει ένα βισκοελαστικό σύστημα μόνιμης τετρακίνησης που δίνει εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα σε οποιεσδήποτε συνθήκες καιρού ή δρόμου. Σε δρόμο με στροφές το μοντέλο της Subaru είναι κατά βάση ουδέτερο, ενώ αξιόλογο μπορεί να χαρακτηριστεί σύστημα διεύθυνσης το οποίο έχει πολύ καλή αίσθηση.
Η κοστολόγηση του τετρακίνητου ιαπωνικού μοντέλου ξεκινάει από τα 15.750 ευρώ, μετά από την μείωση του τέλους ταξινόμησης.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
SEAT SATISFACTION
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel