2 φωτογραφίες »

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα Carscoops.

Αφαιρεί το καμουφλάζ η νέα Porsche 911 GT3

1.868 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2020)

Το καμουφλάζ έχει αρχίσει και αφαιρεί από πάνω της η νέα Porsche 911 GT3 όπως φάνηκε σε νέες κατασκοπευτικές εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.


Η νέα Porsche 911 GT3, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη του έτους, είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα μοντέλα και όπως φαίνεται το αυτοκίνητο αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει την τελική εξωτερική εμφάνιση που θα έχει όταν θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του. Μάλιστα προσφάτως αφαίρεσε και το καμουφλάζ από τον πίσω προφυλακτήρα. Πλέον το μόνο κομμάτι που παραμένει καλυμμένο βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα της πίσω LED μπάρας που ενώνει τις δύο άκρες των φωτιστικών σωμάτων.
 
Όπως είναι γνωστό η επερχόμενη 911 GT3 θα εξοπλίζεται από επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγάλο διαχύτη στο πίσω μέρος, ένα ζευγάρι αεραγωγών στο καπό και τη μεγάλη αεροτομή.
 
Πέραν των νέων αεροδυναμικών χαρακτηριστικών το μοντέλο θα διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ανάρτησης και φυσικά ικανό σύστημα πέδησης. Οι βελτιώσεις αυτές θα του επιτρέψουν να έχει την απαιτούμενη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εισόδου και εξόδου από τις στροφές. Αναφορικά με το μοτέρ, το πιθανότερο είναι να δούμε μία ενημερωμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού 6κύλινδρου κινητήρα 4,0 λίτρων, όντας εξοπλισμένος με φίλτρο σωματιδίων που θα βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών και θεωρείται ότι θα προσφέρει περίπου 520 ίππους.
 
Το μοτέρ θα συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο αυτόματο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ διαθέσιμο θα είναι και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.  
 
Χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα Porsche 911 GT3 απέχει λίγους μήνες από την εμφάνισή της στο κοινό, καθώς η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του 2020.

Toyota
test center