• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αγόρασε αυτοκίνητο στην Ελλάδα με 3 κλικ!

18.913 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2021

Οι συνθήκες που διαμόρφωσε η Covid-19, οδήγησαν τις εταιρείες στο να προσφέρουν πολλές νέες υπηρεσίες που λύνουν τα «χέρια» μας τόσο στην αγορά όσο και στο service. Yπηρεσίες που ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Δες αναλυτικά!

FORD: Nέο Kuga Plug-in Hybrid - Kάνε On LIne κράτηση


Η νέα πραγματικότητα που ζούμε τον τελευταίο ένα χρόνο, έχει αναπτύξει τις online υπηρεσίες και τους τρόπους επικοινωνίας με τις εταιρείες, τόσο που πλέον μπορεί ο καθένας να κάνει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, από την άνεση του σπιτιού του. Στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες μάλιστα προστίθενται κι άλλες για να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες αγοράς, του service ή και τον περιορισμό των συνεπειών που επιφέρει η καραντίνα και στο αυτοκίνητό μας.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό που πλέον συναντάμε ολοένα και περισσότερο σε όλες τις εταιρείες μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους, είναι η On Line υπηρεσία πωλήσεων. Αυτό σημαίνει πως με 2-3 κλικ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν ή να επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτου που επιθυμούν.

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τις εταιρίες της ελληνικής αγοράς που έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν την υπηρεσία «Online πώληση» στους πελάτες τους χωρίς βέβαια αυτή να αντικαθιστά τον dealer της κάθε περιοχής, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους για κάθε σας ανάγκη (από ραντεβού για test drive, επίσκεψη για Service κ.λπ.). 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)