Τι μικρομεσαίο αγοράζω με όριο τα 20 χιλιάρικα;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι μικρομεσαίο αγοράζω με όριο τα 20 χιλιάρικα;

42.687 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2022)

Όσοι αγοράζετε σχολικά για τρεις διαφορετικές τάξεις, προσέλθετε γιατί για εκείνους που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες της πολυμελούς τους οικογένειας, παραθέτουμε τα τρία μικρομεσαία της ελληνικής αγοράς με κόστος γύρω στα 20 χιλιάρικα.

Άνετα για 5 επιβάτες & για όλες τις τσέπες!

Το λέει και το όνομά τους. Οικογενειακά. Η κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων έχει σταθερούς υποστηρικτές, κυρίως εκείνους που αναζητούν χώρους για να ικανοποιήσουν τις οικογενειακές μετακινήσεις τους. Εκείνο που πιθανώς να μην γνωρίζουν οι αγοραστές είναι πως στα «γνήσια οικογενειακά» το μεγαλύτερο μέγεθος δεν συνεπάγεται και μεγαλύτερο κόστος. Αντιθέτως, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ακόμη και κάτω από τις 20.000 ευρώ, μπορείς να βρεις ένα οικογενειακό μοντέλο το οποίο θα καλύψει τα στάνταρ που εσύ έχεις ορίσει.
 
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε πιο προσιτά σε κόστος μικρομεσαία, με αρχική τιμή γύρω στα 20.000 χιλιάρικα. Μιλάμε (αλφαβητικά) για τα Fiat Tipo, Hyundai i30, Seat Leon, Skoda Scala και Toyota Corolla. Πάμε να δούμε αλφαβητικά τι ξεχωριστό έχει να προβάλει το κάθε μοντέλο της λίστας μας.


Οι cross εκδόσεις του Fiat Tipo θα κινηθούν με άνεση στο χώμα και χωρίς φόβο στα κακοτράχαλα σημεία του, αξιοποιώντας και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 4εκ..

Οι cross εκδόσεις του Fiat Tipo θα κινηθούν με άνεση στο χώμα και χωρίς φόβο στα κακοτράχαλα σημεία του, αξιοποιώντας και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 4εκ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Fiat Tipo: Το φθηνότερο μικρομεσαίο από 16.300 ευρώ

Με αρχική τιμή 16.300 ευρώ και μάλιστα σε sedan αμάξωμα, το Fiat Tipo είναι το πιο προσιτό μικρομεσαίο της ελληνικής αγοράς. Συν τοις άλλοις, έχει μία από τις καλές εγγυήσεις της αγοράς με κάλυψη μηχανικών μερών για 5 χρόνια ή 200.000 χλμ., λεπτομέρειες που ενισχύουν τον value for money χαρακτήρα του. Μετά την ανανέωσή του, το ιταλικό οικογενειακό εκτός του ότι φρεσκαρίστηκε σχεδιαστικά, διεύρυνε επίσης την γκάμα αμαξώματος στην οποία διατίθεται. Πέρα από τις κλασικές εκδόσεις σε hatchback, sedan και station wagon αμάξωμα, το Fiat Tipo λανσάρεται και σε crossover εκδοχή.
 
Καθεμιά, ακολουθεί αναμενόμενα και διαφορετικό προσανατολισμό. Για παράδειγμα, με τα station wagon και sedan προτάσσονται ευρυχωρία και πρακτικότητα, λόγω και της κορυφαίας χωρητικότητας πορτ-μπαγκάζ (550 και 520 λτ. αντίστοιχα), ενώ το hatchback υιοθετεί μία πιο νεανική σχεδιαστική προσέγγιση. Από την άλλη πλευρά, το Fiat Tipo Cross στοχεύει στο να αποσπάσει μερίδιο από το segment των C-SUV/Crossover ακολουθώντας μία πιο περιπετειώδη λογική με crossover λεπτομέρειες όπως τα προστατευτικά μαρσπιέ και οι μπάρες οροφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center