Αγριεύει η Giulia

5.421 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/8/2015

Θα είναι αρνητική έκπληξη να μην δούμε την Alfa Romeo Giulia σε Coupe έκδοση. Τόσο ο χαρακτήρας της όσο και ο σχεδιασμός της θα της ταιριάζουν γάντι. Ας δούμε πως θα μοιάζει.

 
Τον τελευταίο καιρό η Alfa Romeo επέστρεψε για τα καλά στην επικαιρότητα. Και αυτό έγινε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οι δηλώσεις του Marchione σχετικά με την αναβίωση και τον προγραμματισμό της μάρκας για τα νέα μοντέλα. Ο δεύτερος είναι η πολλά υποσχόμενη Giulia η οποία λογικά και θα αποκτήσει Coupe έκδοση.

Και είναι πολύ πιθανό για να μην πούμε βέβαιο να δούμε την Giulia σε Coupe έκδοση καθώς οι Ιταλοί θέλουν να κοντράρουν τους Γερμανούς σε μία κατηγορία την οποία σχεδόν μονοπωλούν και είναι αυτή των πολυτελών Coupe. Η Mercedes-Benz μάλιστα παρουσίασε και την ολοκαίνουργια C-Class Coupe.

Για αυτό το λόγο ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν αρχίσει να πειραματίζονται με τον σχεδιασμό της Giulia Coupe την οποία βλέπουμε στις εικόνες σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα σε έκδοση QV

Σας αρέσει; Σας θυμίζει κάτι; Θέλετε να βγει έτσι ή να αλλάξει κάτι;

 
  • loukia

    Ένα έργο τέχνης είναι σε δίθυρο, που όπως και να το κάνουμε έχει άλλη χάρη, χώρια που προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τετράθυρα οχήματα, αλλά τα coupe...Κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει και το σέβομαι, για ανθρώπους σαν εμένα με πάθη, το κόκκινο χρώμα, με την γρήγορη αύρα, αποτελούν μια ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

      34