Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ αποκλειστικά για το Ranger προσφέρει στους πελάτες της η Ford.

Η Ford και η Yakima έχουν επίσης συνεργαστεί για να προσφέρουν πολλά ακόμα αξεσουάρ που μπορούν να φανούν χρήσιμα τόσο για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.

Αξεσουάρ της Yakima για το Ford Ranger

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2018)

Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ αποκλειστικά για το Ranger προσφέρει στους πελάτες της η Ford.

Όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η μάρκα, όλοι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου Pick-Up θα μπορούν να προσαρμόσουν μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που αναπτύχθηκαν από την Yakima αποκλειστικά για το νέο Ranger.  
Μάλιστα μέρος των επιπρόσθετων χαρακτηριστικών είναι και οι ειδικές βάσεις πάνω στις οποίες μπορούν να μεταφερθούν ποδήλατα, κανό και καγιάκ, αξεσουάρ για σκι, ενώ για αυτούς που θέλουν να περάσουν τη νύχτα στην ύπαιθρο διαθέσιμη είναι και μία σκηνή για δύο άτομα.   
   
Η Ford και η Yakima έχουν επίσης συνεργαστεί για να προσφέρουν πολλά ακόμα αξεσουάρ που μπορούν να φανούν  χρήσιμα τόσο για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, όσο και για το εσωτερικό, τα οποία κυμαίνονται από ανακλαστήρες που μπορούν να προσαρμοστούν στο αμάξωμα ή στους προφυλακτήρες, αλλά και προστατευτικά καλύμματα για τα καθίσματα, μέχρι και ένα καλά εξοπλισμένο φαρμακείο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη Ford τα αξεσουάρ της Yakima θα είναι αρχικά διαθέσιμα για το νέο Ranger, ωστόσο στο μέλλον την ίδια δυνατότητα θα έχουν και οι ιδιοκτήτες των F-150 και Explorer.    

Mercedes
KIA