• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έως και 1.543 ευρώ όφελος μπορούν να έχουν οι αγοραστές για το Renault Clio και Clio Sport Tourer.

Μέσω του προγράμματος Level Up επιλέγετε το πλουσιότερο πακέτο εξοπλισμού, στην τιμή του χαμηλότερου σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση.

«Aλλα επίπεδα» έκπτωσης από τη Renault

7.094 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/4/2018

Με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό και παράλληλα χαμηλότερη τιμή στα μοντέλα της εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Level Up» η Renault. Δείτε το μέγιστο εφικτό όφελος, αλλά και ποια μοντέλα αφορά.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Η Teoren Motors παρουσιάζει το πρόγραμμα Renault Level Up μέσω του οποίου οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό και σε χαμηλότερη τιμή. Ουσιαστικά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression).
 

Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio και Clio Sport Tourer), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault Level Up, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio και Clio Sport Tourer.
 
Τέλος, σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά αυτό και την γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.