Δεν αλλάζει τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά η ανανεωμένη Mercedes B 180, παραμένοντας υποδειγματικά σταθερή σε ευθεία και στροφές.

Δεν αλλάζει τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά η ανανεωμένη Mercedes B 180, παραμένοντας υποδειγματικά σταθερή σε ευθεία και στροφές.

Στο δρόμο: Ποιοτική, άνετη και σταθερή

31.300 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2015)

Βασισμένη στη νεότερη προσθιοκίνητη πλατφόρμα της Mercedes, η B-Class 2ης γενιάς ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα κύλισης και άνεση που προσέφερε στους επιβάτες της, από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε στην αγορά. Αυτό, στην ανανεωμένη της γενιά δεν αλλάζει, με το γερμανικό πολυχρηστικό να τονίζει τον οικογενειακό του χαρακτήρα όντας το ίδιο άνετο, ραφιναρισμένο και με πολύ καλή ηχομόνωση. Παράλληλα, σε ευθεία και στροφές η ανανεωμένη Mercedes B 180 παραμένει σταθερή, εμπνέει σιγουριά και εμφανίζει λογικές κλίσεις από το αμάξωμα, με την υποστροφή να έρχεται μόνο σε καταστάσεις κοντά στο όριο. Πολύ καλή είναι και η αίσθηση και πληροφόρηση που λαμβάνει ο οδηγός από το ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, με τα φρένα να δείχνουν και να είναι άκρως αποτελεσματικά (100-0 μ. σε 37,5 δλ.). Σημειώστε τέλος, ότι στην ανανεωμένη B-Class έρχεται στάνταρ το αναβαθμισμένο σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, που περιλαμβάνει πλέον και αυτόματη μείωση της ταχύτητας του οχήματος, εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει στις ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις του συστήματος για επικείμενη σύγκρουση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL