Η ανανεωμένη Mercedes B-Class δεν αλλάζει ριζικά, αλλά με αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα της, έρχεται για να τονίσει την μοντέρνα παρουσία της.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ανανεωμένη Mercedes B-Class δεν αλλάζει ριζικά, αλλά με αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα της, έρχεται για να τονίσει την μοντέρνα παρουσία της.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes B 180

31.291 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2015)

Ανανεωμένη κυρίως στα σημεία, η B-Class ενισχύει την εμφάνισή της σε αμάξωμα και εσωτερικό, διατηρώντας παράλληλα τα ραφιναρισμένα της χαρακτηριστικά, την υψηλή ποιότητα και τους πολύ καλούς χώρους του μικρομεσαίου MPV της Mercedes.

Στα γρήγορα: 
• 1.600 κ.εκ. με 122 ίππους
• 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δλ.
• Μέση κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ.
• Από 26.070 ευρώ
+ Σχεδίαση, ποιότητα, χώροι επιβατών, απόδοση και λειτουργία κινητήρα, οδική συμπεριφορά, άνεση-ποιότητα κύλισης
- Περιορισμένες δυνατότητες διαμόρφωσης καθισμάτων, τιμή
Η B-Class 2ης γενιάς λανσαρίστηκε το 2011 όντας ο προάγγελος της νέας γενιάς compact αυτοκινήτων της Mercedes (ακολούθησαν η A-Class III, η CLA και η GLA). Μέχρι και σήμερα, η B-Class έχει συμπληρώσει πάνω από 380.000 πωλήσεις, έχοντας αναδειχθεί έτσι σε εμπορική επιτυχία για τη Mercedes. Φυσιολογικά με το πλήρωμα του χρόνου, έρχεται σήμερα το λανσάρισμα του ανανεωμένου μοντέλου, με αλλαγές κυρίως αισθητικές στο αμάξωμα και το εσωτερικό, που τονώνουν περαιτέρω την εμπορική του πορεία.
Πιο μοντέρνο εμπρόσθιο τμήμα
Η ανανεωμένη Mercedes B-Class δεν αλλάζει ριζικά, αλλά με αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα της, έρχεται για να τονίσει την μοντέρνα παρουσία της. Οι αλλαγές σε σχέση με πριν έχουν να κάνουν με τα νέα και πιο «αιχμηρά» φωτιστικά σώματα, τα οποίο ενσωματώνουν φώτα ημέρας με LED, εκφράζοντας την πολυτέλεια του μοντέλου. Παράλληλα, ο προφυλακτήρας έρχεται ανασχεδιασμένος με μεγαλύτερες εισαγωγές στις άκρες του, ενώ έχει αλλάξει η γρίλια της μάσκας με δύο οριζόντιες χρωμιωμένες λωρίδες. Μικροαλλαγές συναντούμε και στο πίσω μέρος της ανανεωμένης B-Class, με ραφιναρισμένο προφυλακτήρα που ενσωματώνει έναν ελαφρώς διαφορετικό διαχύτη. Από εκεί και πέρα, αυτό που θα πρέπει να τονιστεί και πάλι είναι η κορυφαία αεροδυναμική του αμαξώματος, με οφέλη σε θόρυβο, επιδόσεις και κατανάλωση, από τη στιγμή που ο συντελεστής οπισθέλκουσας είναι μόλις cd:0,26.
Από 26.070 ευρώ
Η τιμολογιακή πολιτική της Mercedes ξεκινά την ανανεωμένη B-Class στην έκδοση B 180 της δοκιμής μας, από τα 26.070 ευρώ με απόσυρση. Το ποσόν αυτό σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο έρχεται αυξημένο κατά 600 περίπου ευρώ, με τον εξοπλισμό, εκτός από την έλλειψη των ζαντών αλουμινίου, να κρίνεται πλήρης.

Δεν αλλάζει τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά η ανανεωμένη Mercedes B 180, παραμένοντας υποδειγματικά σταθερή σε ευθεία και στροφές.

Δεν αλλάζει τα οδικά και οδηγικά της χαρακτηριστικά η ανανεωμένη Mercedes B 180, παραμένοντας υποδειγματικά σταθερή σε ευθεία και στροφές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto