Το εσωτερικό του Focus βελτιώνεται εργονομικά, ενώ παράλληλα, διατηρεί μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα. Στη νέα κονσόλα, φιλοξενείται πλέον η νέα οθόνη και χειριστήρια του συστήματος πολυμέσων SYNC 2

Το εσωτερικό του Focus βελτιώνεται εργονομικά, ενώ παράλληλα, διατηρεί μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα. Στη νέα κονσόλα, φιλοξενείται πλέον η νέα οθόνη και χειριστήρια του συστήματος πολυμέσων SYNC 2, ενώ έχουν αλλάξει όλοι οι υπόλοιποι διακόπτες.

Εσωτερικό-Χώροι: Πολλές αλλαγές για χάρη και της εργονομίας

33.914 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2014)

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Focus, οι αλλαγές είναι αρκετές και στόχο έχουν να βελτιώσουν τη σχετικά βεβαρημένη εργονομία στο θάλαμο επιβατών του προ ανανέωσης μοντέλου. Έτσι, στην κεντρική κονσόλα η πληθώρα των κουμπιών του προηγούμενου μοντέλου έχει μειωθεί χαρακτηριστικά, από της στιγμή πλέον που στο πάνω τμήμα της έχει τοποθετηθεί μια νέα, μεγάλη (8 ίντσες) οθόνη αφής για τη δεύτερη γενιά του Συστήματος Πολυμέσων SYNC της εταιρείας. Ακριβώς από κάτω της τοποθετούνται νέοι διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, αλλά και μια νέα θήκη για μικροαντικείμενα μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων. Για λόγους χώρου, μικρότερο σε διαστάσεις είναι και το χειρόφρενο, ενώ μπροστά από τον οδηγό έρχεται ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, με μικρότερη στεφάνη από πριν. Οι τελευταίες πινελιές ανανέωσης, αφορούν στις νέες επενδύσεις του σαλονιού σε black satin, με διακριτικές λεπτομέρειες χρωμίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda