• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ανανεωμένο Focus έρχεται με ένα αρκετά αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα, το οποίο εκφράζει σχεδίαση που εντάσσεται στη νέα παγκόσμια στρατηγική «One Ford» της Ford.

Οι άνθρωποι της Ford έχουν αλλάξει τη γεωμετρία της ανάρτησης μπροστά, με επεμβάσεις στα σαϊλεντμπλόκ και αλλάζοντας τη ρύθμιση των αμορτισέρ.

Το εσωτερικό του Focus βελτιώνεται εργονομικά, ενώ παράλληλα, διατηρεί μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα. Στη νέα κονσόλα, φιλοξενείται πλέον η νέα οθόνη και χειριστήρια του συστήματος πολυμέσων SYNC 2, ενώ έχουν αλλάξει όλοι οι υπόλοιποι διακόπτες.

Οι κινητήρες του Focus ανανεώνονται, με νέα μοτέρ 1,5 λίτρων σε έκδοση βενζίνης και πετρελαίου.

Με νέους κινητήρες το ανανεωμένο Ford Focus

32.292 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2014

Το Focus ανανεώθηκε αποκτώντας μια εμφάνιση που τονίζει το δυναμισμό του, ενώ θα λανσαριστεί στη χώρα μας από το φθινόπωρο με νέους οικονομικούς κινητήρες.

 
Έφθασε η ώρα για να ανανεωθεί το Focus και η Ford προσφέρει στην ανανεωμένη γενιά μια φρεσκαρισμένη αισθητική, τονίζει την εσωτερική της εργονομία και λειτουργικότητα, ενώ εντάσσει στις επιλογές και νέους κινητήρες που αυξάνουν την οικονομία κίνησης. Το νέο μοντέλο, παρουσιάστηκε  και αναμένεται να διατεθεί και πάλι σε πάνω από 140 χώρες παγκοσμίως, με το λανσάρισμά του στην Ελλάδα και την Ευρώπη να αναμένεται το φθινόπωρο.

Κερδίζει σε δυναμισμό
Το ανανεωμένο Focus έρχεται με ένα αρκετά αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα, το οποίο εκφράζει σχεδίαση που εντάσσεται στη νέα παγκόσμια στρατηγική «One Ford» της Ford, που έχουμε δει στο ανανεωμένο Fiesta και το νέο Mondeo, ενώ τονίζει και τον αισθητικό δυναμισμό του Focus. Διακρίνεται η νέα γρίλια με χρώμιο, τα μακρόστενα και πιο δυναμικά φωτιστικά, το τονισμένο καπό, αλλά και ο αλλαγμένος προφυλακτήρας με τους μακρύτερους προβολείς ομίχλης. Στο πλάι του αμαξώματος δεν υπάρχουν αλλαγές και ξεχωρίζουν μόνο οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, ενώ πίσω προστίθενται πινελιές χρωμίου, ενώ αλλάζει ελαφρώς η σχεδίαση των φωτιστικών και της πόρτας του χώρου αποσκευών.