• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Aνανεωμένο Kia Stinger

3.148 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2020

Οι Κορεάτες παρουσίασαν την ανανεωμένη έκδοση του σπορ σεντάν και ελπίζουν να τονώσουν την εμπορική πορεία του, ομολογουμένως, πανέμορφου σπορ σεντάν.

Αν και είναι πιθανό να δυσκολευτείς να βρεις τις διαφορές του ανανεωμένου Stinger σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο, η Kia ελπίζει πως οι αλλαγές που έχουν γίνει θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζονται οι πωλήσεις του, εν μέσω πολλών φημών για το μέλλον του.

Στο μπροστινό μέρος η Kia προσφέρει τώρα στο μοντέλο ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα με νέα LED DRL φώτα που είναι λίγο πιο σκούρα σε σχέση με πριν. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις λαμβάνουν χώρα πάντως στο πίσω μέρος όπου οι σχεδιαστές της Kia φρέσκαραν αρκετά την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων με μια γεμάτη από LED μπάρα και κυρίως φώτα με νέα γραφικά που θυμίζουν καρό σημαία ενώ καινούριος είναι επίσης και ο πίσω διαχύτης.

Στην καμπίνα, το ανανεωμένο Stinger λαμβάνει μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών που υποστηρίζει το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου. Καινούριες είναι επίσης οι ραφές σε ταμπλό και θύρες ενώ η κεντρική κονσόλα λαμβάνει πλέον φινίρισμα από αλουμίνιο ή ανθρακόνημα. Το τιμόνι έχει φινίρισμα από αλουμίνιο στο κάτω μέρος ενώ ο 7 ιντσών πίνακας οργάνων έχει λάβει νέα ξεχωριστή περιποίηση.

Ανάλογα την αγορά, το ανανεωμένο Stinger θα προσφερθεί σε διαφορετικές εκδόσεις, με πλήθος επιλογών για τις ζάντες και μια αρκετά μεγάλη χρωματική παλέτα για το αμάξωμα.

Το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη αναμένεται στα τέλη του 2020.
 

6 διαθέσιμα άρθρα για KIA  STINGER

Tags: KIA STINGER