• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Από 18.770 ευρώ το Renault Clio με αυτόματο κιβώτιο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από 18.770 ευρώ το Renault Clio με αυτόματο κιβώτιο

3.574 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Η Renault προσφέρει πλέον το Clio στην Ελλάδα και με αυτόματο κιβώτιο CVT X-Tronic σε συνδυασμό αποκλειστικά με το 1.000άρι μοτέρ των 90 ίππων.

Λύση σε όσους θέλουν να αγοράσουν το Clio χωρίς τρίτο πεντάλ δίνει η Renault, προσφέροντας στην Ελλάδα πλέον, τον εκπρόσωπό της στα μικρά με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Aποκλειστικά με το μοτέρ των 90 ίππων 

To αυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται με τον 1.000άρη TCe των 90 ίππων με τιμή από 18.770 ευρώ στο εξοπλιστικό επίπεδο Expression, ενώ στην Expression Plus, η τιμή ανεβαίνει στις 19.770 ευρώ. Στην Dynamic, το Clio με το CVT κιβώτιο κοστίζει από 20.440 ευρώ. Η μόνη έκδοση που δεν μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο είναι η «βασική» Authentic.

Πλούσια η έκδοση Expression

Το εξοπλιστικό επίπεδο Expression περιλαμβάνει Hill Start Assist, cruise control, σύστημα πολυμέσων Easy Linek με οθόνη 7 ιντσών, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών, air-condition, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, φώτα ημέρας LED, 16άρες ζάντες αλλά και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Mε λιγότερη ροπή το αυτόματο κιβώτιο

Σε σχέση με το Clio με το μηχανικό κιβώτιο, η ροπή έχει μειωθεί από τα 160 Nm στα 142 Nm αλλά η ισχύς παραμένει στα 90 άλογα.

Για τους φίλους των δύο πεντάλ!
- Aποκλειστικά με το μοτέρ των 90 ίππων 
- Πλούσια η έκδοση Expression
- Mε μικρότερη ροπή το αυτόματο κιβώτιο
Αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για το αυτόματο κιβώτιο; Τελικά το παίρνουν αυτοί που είναι «κουλοί» ή μήπως είναι must για να κινείσαι παντού ξεκούραστος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

79 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO