Αποτελέσματα 15ου Concours d΄Elegance

2.639 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στο 15ο Concours d΄Elegance στη Μαρίνα Φλοίσβου και πολλά από αυτά βραβεύθηκαν σε 16 κατηγορίες.

Η παροδική συννεφιά και οι προβλέψεις για ασθενείς βροχές δεν πτόησαν τους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων, για την παρουσία και την συμμετοχή τους, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, όπου διεξήχθησαν τα καλλιστεία κλασσικών οχημάτων που έδω και 15 συναπτά έτη πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ. 
 

Στην εκδήλωση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας ήταν το AutoΤρίτη, έλαβαν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα «αντίκες» τα οποία διαγωνίστηκαν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την αποκατάσταση τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα οχήματα χωρίστηκαν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young-Timers και Military, ενώ παράλληλα υπήρξαν βραβεύσεις και στις ειδικές κατηγορίες: καλύτερη αναπαλαίωση, καλύτερο εσωτερικό, ασυνήθιστος σχεδιασμός, καλύτερη διατήρηση, αλλά και το συνολικό Best of Show.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του 15ου Concours d΄Elegance:

Hyundai
4green