Autocheck 2022: Ποιοι πάτωσαν & ποιοι έλαμψαν στην ικανοποίηση κατόχων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Autocheck 2022: Ποιοι πάτωσαν & ποιοι έλαμψαν στην ικανοποίηση κατόχων

198.726 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Περισσότερες από 700 επώνυμες αναφορές μέσα σε 2 χρόνια! Τρεις μάρκες εκτοξεύθηκαν και τρεις υποχώρησαν στην κατάταξη. Μια μάρκα «βούλιαξε» πιο χαμηλά από ποτέ. Ποια αυτοκίνητα είναι ζημιάρικα, τρίζουν και σε «γδέρνουν» όταν πας για service; Ποια αυτοκίνητα δεν βγάζουν καθόλου ζημιές και τα service τους είναι πάμφθηνα; Πάνω από 5.000 επώνυμες αναφορές αποκαλύπτουν τα μυστικά όλων των μοντέλων!

Ικανοποίηση κατόχων: Πάνω από 5.000 αναφορές στο Autocheck

Η ετήσια έρευνα ικανοποίησης κατόχων AutoCheck συνεχίζεται ανελλιπώς και αναδεικνύει όχι μόνο τις πιο ζημιάρικες μάρκες, αλλά και ποιες αντιπροσωπείες έχουν το πιο ελλιπές After Sales μη καταφέρνοντας να ικανοποιήσουν τους κατόχους τους. Παράλληλα, αναδεικνύονται και οι εταιρείες που τα πηγαίνουν καλά σε αυτούς τους τομείς.

Δύο χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα της 7ης φάσης του Autocheck, που βασίζονται σε 700 αναφορές του 2020-2021. Ο συνολικός αριθμός των αναφορών, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων, ξεπερνά τις 5.000 κάνοντας το Autocheck μια μεγάλη έρευνα του autotriti.gr από τους αναγνώστες, για τους αναγνώστες, αφού όλοι εσείς αναφέρετε τα κακώς ή καλώς κείμενα των αυτοκινήτων που περνούν από την κατοχή σας. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι μεγαλύτερες μεταβολές για 6 μάρκες

Πάνω από 440.000 άνθρωποι διάβασαν τις 5.000+ αναφορές της έρευνας, ενώ αρκετοί έκαναν τις δικές τους αναφορές. Τα αποτελέσματα βρίσκουν 3 εταιρείες με ανεβασμένες «μετοχές» στην ικανοποίηση πελατών, ενώ 3 άλλες μάρκες χάνουν έδαφος, με μία εξ αυτών να «πατώνει» στην τελική κατάταξη.
  • Θετικό πρόσημο με διψήφιο ποσοστό για τις Renault, Citroen και Nissan!
  • Στον αντίποδα οι Alfa Romeo, Skoda και Volvo είχαν μειωμένες επιδόσεις
  • Η Volvo έπεσε στα τάρταρα της τελικής κατάταξης
Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα οι καταναλωτές.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα πρασινίζουν με μία, δύο ή τρεις μπαλίτσες (θετικά σχόλια) ή κοκκινίζουν με μία, δύο ή τρεις μπαλίτσες (αρνητικά σχόλια), τα αυτοκίνητα τους, ανάλογα με την σημαντικότητα του περιστατικού που αναφέρουν.

Εμείς βλέπουμε για κάθε μάρκα αν υπερτερούν οι θετικές ή οι αρνητικές αναφορές.
Καλύτερες μάρκες αυτές που έχουν πολύ μικρό ποσοστό σε αρνητικές αναφορές. Στον πάτο αυτές που έχουν μεγάλο ποσοστό αρνητικές αναφορές. Με βάση τις αναφορές αυτές κατατάξαμε τις μάρκες. Ορίζουμε ως πράσινες εκείνες που συγκέντρωσαν πάνω από 85% θετικές αναφορές, κίτρινες αυτές που έλαβαν πάνω από 60% και κόκκινες από εκεί και κάτω.

Δείτε το γράφημα με τα αποτελέσματα του Autocheck 2021-2022, στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί οι μάρκες για τις οποίες έχουν γίνει περισσότερες από 50 αναφορές.

Autocheck: Κάνε κι εσύ την αναφορά σου

Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;

H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!


Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;

Tα ανταλλακτικά του είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!


Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.

Ότι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ότι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Ο δικός μας στόχος, σαν AutoΤρίτη, είναι να ακουστούν τα παράπονά σας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες των εταιρειών προς εσάς. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, με τη βοήθειά σας και τις αναφορές σας, να πιέζουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε ακόμη: Τι μαγεύει και τι... ξενερώνει τους κατόχους αυτοκινήτου το 2022;

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Κάντε την αναφορά σας τώρα» στο τέλος του κειμένου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

Δείτε 1.313 «κόκκινες» αναφορές



Αναφορές & επιβραβεύσεις για RENAULT

Renault
Megane (Diesel)

1500 κυβικά
του 2015

Dimitris (14/1/2023, 15:53) Κάποτε κορόιδευα τη renault..από το 2019 που πήρα το megane του 15 dci..έχω αλλάξει γνώμη!

Το αμάξι είναι πολύ καλό! Δεν έχει βγάλει τπτ..έχει φοβερό πάτημα για την κατηγορία του κ φουλ οικονομική κατανάλωση!! Πάρα πολύ ευχαριστημένος!!
Renault
Megane (Βενζίνη)

1600 κυβικά
του 2006

ΝΙΚΟΣ (7/7/2022, 09:52) Κανένα απολύτως πρόβλημα, υψηλή ποιότητα κύλισης
Renault
Megane (Βενζίνη)

1400 κυβικά
του 2001

Μιχάλης 778 (29/1/2022, 09:26) Το καλύτερο και πιο όμορφο αυτοκίνητο της κατηγοριας των μικρομεσαίων στο επίπεδο τιμων του 2001(18.000ευρω). Το μόνο πρόβλημα τα πίσω παραθυρα που τα κλείδωσα και ησύχασα και οι μανισιοι πολλαπλασιαστες. 21 χρόνια και κανένα άλλο πρόβλημα.
Renault
Clio (Βενζίνη)

1400 κυβικά
του 2008

Αντώνης (22/1/2022, 10:38) Φτηνοκατασκευή, κάκιστο εξουσιοδοτημένο σέρβις, ακριβά ανταλακτικά και για μερικά περιμένεις και δίμηνο. Και το κυριότερο μηδενική εγγύηση.
Renault
Kangoo (Diesel)

1500 κυβικά
του 2013

Ηλίας (26/12/2021, 19:58) Στης 80.000 τρύπησε το ψυγείο λαδιού.το αντικατέστησαν κ τώρα έχει 220.000 χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα.ανετο οικονομικό κ ευχάριστο να το οδηγείς.
Renault
Clio (Βενζίνη)

1600 κυβικά
του 1999

Mitsos Mirmigas (17/11/2021, 09:38) K4M ενα μοτερ βουνο, χαμηλοροπο δυνατο, που με εχει ικανοποιήσει σε ολους τους τομείς. Η καταναλωση λιγο ανεβασμενη στην πολη!

Με κανονικη συντηρηση το λιγότερο που θα ελεγα, αψογο. Η καροτσα του (3πορτο) δεμενη, στριβει τελεια, με πολυ καλα φρενα. Λιγο κατι πλαστικά στο εσωτερικο χαλανε (πομολα πορτας) και κατι τριξιματα λογω ηλικιας. Το χω 20 χρονια και το παω γρηγορα οπου μπορω.

Ειμαι ευχαριστημενος και ότι εχω αντικαταστησει ειναι απο φυσιολογικη φθορα.
Renault
Clio (Diesel)

1460 κυβικά
του 2019

Γιώργος (15/11/2021, 14:55) Πρόβλημα ηλεκτρονικά
Renault
Clio (Βενζίνη)

1200 κυβικά
του 2001

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑΚΑΣ (15/11/2021, 19:52) Θετικά στοιχεία του αυτοκινήτου
1) Αξιοπιστία κινητήρα. Μετά από 20 χρόνια χρήσης του ολοκαίνουριου τότε Clio μου, η μηχανή έχει γράψει σχεδόν 400.000 χλμ χωρίς να έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ. Ποτέ δεν ζήτησε επισκευή ή είχε ποτέ διαρροή λαδιού ,καυσίμου ή ψυκτικού υγρού

2) Οδηγική συμπεριφορά. Ποτέ και όσο και αν επιθετικά οδήγησα με αυτό το αυτοκίνητο, δεν έφυγα από την πορεία μου, δεν κινδύνευσα σοβαρά και πάντα η οδήγηση ήτανε ξεκούραστη.

Αρνητικά στοιχεία του αυτοκινήτου
1) ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα με τα ηλεκτρονικά μέρη του οχήματος. Για ασήμαντες αφορμές ηλεκτρικών βλαβών αισθητήρων, κυκλωματων και καλωδιώσεων, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πολλάκις και έγινε χρήση οδικής βοήθειας με απίστευτη ταλαιπωρία για μενα. Όταν το χρειαζόμουν πραγματικά, έτρεμα μην τυχόν δεν πάρει μπρος. Ο αριθμός βλαβών, σε αισθητήρες, πολλαπλασιαστές και άλλα, μειώθηκε θεαματικά μόνο με την αλλαγή των συνδέσμων ενώσεων στην πλεξούδα γκαζιού πεταλούδας μετά από ενδελεχή έρευνα σε διαδίκτυο και συνεργεία.

2) Κόστος τακτικής συντήρησης. Υψηλότερο του αναμενόμενου για μένα, ότι γνήσιο ανταλλακτικό αντικαταστάθηκε, πόνεσε σαν μαχαιριά στην καρδιά.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα 500 ευρώ που έχω πληρώσει για καινούρια πεταλούδα γκαζιού. Υψηλότερο σε κόστος service σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο κατείχα ποτέ.
Renault
Megane (Βενζίνη)

1598 κυβικά
του 2003

platon (18/7/2021, 13:30) Μηχανικά ΔΕΝ υστερεί πουθενά έναντι των Ιαπωνικών. Υστερεί πολύ στα ηλεκτρονικά καί ηλεκτρολογικά συστήματα. Αυτό πού κάποτε ίσχυε ανάμεσα σε αυτήν την σύγκριση είναι παρελθόν.

Λοιπόν όπως σε ΟΛΑ τα αρχικά μοντέλα ΟΛΩΝ τών αυτοκινητοβιομηχανιών υπάρχουν προβλήματα έτσι καί στο Renault megane μετά το 2003 έως το 2009 είχαν θέματα με τα ηλεκτρονικά καί τά ηλεκτρολογικά. Μετά από αυτήν την χρονολογία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε αξιοπιστία πού σε πολλά μοντέλα ξεπερνά καί ορισμένα Ιαπωνικά.

Θα μιλήσω για το δικό μου αμάξι. Σταδιακά μου έκαψε όλους τούς πολλαπλασιαστές αγόρασα πίο ενισχυμένους καί μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Αλλαξα δύο γρυλλους των παραθύρων. Μέχρι τις 150000 Χλμ. βενζίνη από εκεί μέχρι σήμερα 350000 Υγραεριο μηδέν πρόβλημα.

Μηχανικές επιδόσεις πολύ ικανοποιημένος. Δεν μου καίει λάδια φυσιολογικές απώλειες όταν μετράω την στάθμη τους περίπου 500-600 γραμμάρια όταν κάνω την αλλαγή λαδιών. Στην αρχή μου έκαιγε τις λάμπες πορείας πολύ συχνά,την λύση μου την έδωσε ο μηχανικός φτιάχνοντας ένα μπαϊπάς στα φανάρι.

Όσο για την οδηγική συμπεριφορά βρίσκεται πολύ ψηλά. Κρατήστε αυτό το τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πού αυτοβιομηχιες όπως η NISSAN σε ορισμένα μοντέλα τούς έχουν βάλει κινητήρες Renault Και η MERCEDES Την διάλεξε ως εταίρο για την από κοινού ανάπτυξη κινητήρων. Μερικά μοντέλα όπως η GLA έχουν κινητήρα πού έχει το Kadjar και το Catptur. Το επόμενο αυτοκίνητο μου πάλι Renault θα είναι.
Renault
Megane (Βενζίνη)

1600 κυβικά
του 2009

ΚΩΣΤΑΣ (9/7/2021, 19:23) Renault megane 3 1.6 110 hp βενζίνη-υγραεριο του 2009 με 202.000 km γενικά είναι ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο ποιοτικό με καλη οδική συμπεριφορά με καλό πάτημα στο δρόμο, οικονομική συντήρηση λάδια φίλτρα 1 φορά δισκοπλακες μπροστά 2 φορες τακάκια και τα σχετικα. Απο βλάβες 1 φορά αντλία βενζίνη μου εκαψε.
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2001

ΘΕΟΔΩΡΟΣ (10/2/2021, 15:44) Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά μέρη του. Ωστόσο η ποιότητα οδήγησης παραμένει σε υψηλό επίπεδο.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

κωνσταντινος βασιλαγας (4/4/2020, 16:46) Γενικα πολύ καλό αυτοκίνητο δεν με προβλημάτιζε καθόλου ευρυχωρία επιδόσεις εμφάνιση ποιότητα κατασκευής στα συν του αυτοκινήτου στα μείον εσωτερικό λιτό, ηλεκτρολογικά θέματα πολλά και πολλές φορές δεν διορθώνονται ποτέ οι μπροστά λάμπες καίγονται σχετικά σε μικρό χρονικό διάστημα . Αξίζει αρκεί σαν μεταχειρισμένο να βρεις ένα καλοσυντηρημένο γιατί σαπάκια έχει πολλά και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

Κωστας (1/4/2020, 02:06) Πολυ καλο.αυτοκινητο με πολυ.καλη ανεση χωριυς καθισματα μαλακα δεν τριζει επιδοσεις πολυ καλες για την κατηγορια του γρηγορο αξιοπιστια θα την χαρακτηριζα απλα καλη . Τα αρνητικα της υποθεσης πεσμενοι γρυλλοι παραθυρων συνεχως ειχα ενα μηνα που περιμενα να ερθει το ανταλλακτικο απο γαλλια ειχαν σπαστει τα νευρα μου επινοουσα διαφορες πατεντες για να το κρατω επανω να μην πεφτει μετα ηλεκτρολογικες βλαβες απωλεια ενδειξεων στο καντραν ειδικα το καλοκαιρι πολυ σπαστικο αλλα το εχω συνηθισει πια και δεν δινω σημασια ιδιαιτερη γιατι ειναι παιδικες αρρωστιες της renault αυτες Τεσπα ειναι απλα ενα καλο αμαξι με μικροχαζα προβληματα με σωστη συντηρηση των αναλωσιμων σε βγαζει αρκετα χρονια
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

Χαριτονιδης (23/3/2020, 20:06) Έχει πολύ φθηνό service ειδικά όταν κάνεις με τα χέρια σου. Δεν δίνω στο συνεργείο το αυτοκίνητο γιατί κλέβουν πάρα πολύ βγάζουν προβλήματα που δεν υπάρχει. Μόλις δώσω το αυτοκίνητο στο συνεργείο αρχίζει να βγάζει προβλήματα.
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2011

Antonios (8/3/2020, 15:31) Γεια σας φίλοι! Πρόκειται για Megane SW φορτηγό ΙΧ πετρέλαιο μεταχειρισμένο εισαγωγής αγορασμένο από AUTO MARINE με 133.000 χλμ το 4/2017 με τα service του όλα στην ώρα τους στη RENAULT ΚΛΑΔΑΚΗΣ (σε λογικό κόστος), φορτωμένο μόνιμα με 300 κιλά (περίπου) εργαλεία και πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, μέχρι που έσπασε σασμάν (214.717 χλμ) με 3η 4η και 5η ταχύτητα εκτός και κίνησα το όχημα για τουλάχιστον 50 χλμ με 1η 2η !!!! Μετά την αντικατάσταση του σασμάν με μεταχειρισμένο (κόστισε 866,50 ευρώ) στη RENAULT ΚΛΑΔΑΚΗΣ στο Πικέρμι (ο οποίος είναι εξαιρετικός και τίμιος μάστορας) δε λειτουργεί το cruise control στην 3η 4η και 5η ταχύτητα που οφείλεται σε βλάβη στον εγκέφαλο (δε το έχω φτιάξει ακόμα). Προφανώς δεν εκτίμησα σωστά την αντοχή του αυτοκινήτου και θα πρέπει να κοιτάξω για κάτι πιο ανθεκτικό στη σκληρή χρήση και θα δυσκολευτώ πολύ να το αποχωριστώ γιατί το έχω βολευτεί με τους χώρους του και τις δυνατότητές του. Οδηγικά το αυτοκίνητο είναι άψογο και ξεκούραστο !!!!
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2017

Ανδριανος (31/12/2019, 20:35) Megane IV . Άψογο σε όλα . Οικονομικό και το after sales να έχει θεαματικά βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν αλλά και τους βασικούς ανταγωνιστές τις αγοράς . (τουλάχιστον αυτές που έχω χρησιμοποιήσει εγώ ). 🚀🚀🚀.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2013

Δημητρης (10/11/2019, 06:56) Εξαιρετικό αυτοκίνητο , χαμηλή κατανάλωση <5lit/100km Diesel, τσιμπημένα ανταλλακτικά και εκπληκτικό Media Player
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2004

Λευτέρης (7/11/2019, 18:19) 345.000 χλμ έως τώρα. Τα μισά χλμ σε επαρχία. Κατά την άποψή μου, δεν είναι nissan ή toyota, δηλ. "σκυλί που πάει και χωρίς λάδια", όμως είναι αυτοκίνητο που "αν πηγαίνεις με τα νερά του" και είσαι τυπικός στα βασικά (αλλαγές λαδιών, ιμάντα εκκεντροφόρου κλπ) και με σχετικά ήπιας μορφής οδήγηση, αποδεικνύεται αξιόπιστο. Ιστορικά, τα πρώτα 2 χρόνια, εν μεσω εγγύησης άλλαξα 3 φορές πολλαπλασιαστες, μεχρι να χρησιμοποιήσουμε "τους καλυτερους" κι απο τότε οκ. Σχετικά συχνά (κάθε 40-50.000 χλμ), ρουλεμάν κάποιου τροχού. Δίσκος πλατώ αλλάχτηκε μια φορα ως τωρα στα 280.000χλμ. Ακριβες βλάβες μέχρι τώρα, που θεωρώ πως προκύπτουν ίσως λόγω "ηλικίας": 1. 200.000χλμ Ψυγείο καλοριφέρ καμπίνας (διαρροή παραφλού στη μοκέτα όπου έπρεπε να βγεί μαζί με το ταμπλώ κλπ. 2. 300.000 χλμ, κομπρεσέρ A/C. Τα τελευταια χρόνια μένω ήσυχος από σερβις σε ότι αφορά κόστος/αξιοπιστία στο συνεργείο ΚΛΑΔΑΚΗΣ στους Αγίους Αναργύρους.
Renault
Grand scenic

1600 κυβικά
του 2004

Μιχάλης (7/11/2019, 06:12) Από 19 Σεπτεμβρίου έχω παραγγείλει τρία ανταλλακτικά έχει έρθει μόνο το ένα και για τα αλλά δύο με ενημέρωσαν ότι πιθανόν να μην υπάρχουν ούτε στην αντιπροσωπεία της Γαλλίας
Renault
Kangoo

1500 κυβικά
του 2013

Stella (7/11/2019, 13:54) Είμαι πλήρως ευχαριστημένη
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2009

Μανώλης (7/11/2019, 17:22) Χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2002

George (7/11/2019, 20:30) Μόνο ο κινητήρας ήτο καλός, ελαστικός ανθεκτικός κ οικονομικος(μετά από 300000 χλμ δεν έκαιγε στάλα λάδι)όλα τα υπόλοιπα όμως ήταν για κλωτσιές, το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύονταν μόνο του, τι πλαφόνιερές άρχισαν να πέφτουν τι χερούλια έσπαγαν , καλά δε μιλάμε για ηλεκτρικούς γρύλους και κλειδαριές εκείνα είχαν βγει off από νωρίς, μέσα τριγμοί κ τα πλαστικά του χαλιά.πολαπλασιαστες ,αντλίες βενζίνης (4-5 φορές),κάψιμο εγκέφαλου (ασφαλειοθηκη εγκεφάλου) , κλιματιστικό κ εκείνο ζημιές. Γενικά πολύ κακή ποιότητα κατασκευής (με εξαίρεση το μοτέρ)κ ακριβά ανταλλακτικά. Εξαιτίας της κακής φήμης η μεταπωλητικη του αξία είναι πολύ χαμηλή. Πολύ απογοητευμένος από τη Renault
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2010

Ευθύμιος Χαλιαμπάλιας (7/11/2019, 08:52) Ωραίο αξιόπιστο λίγες βλάβες γενικά μοτέρ αλεξίσφαιρο αλλά μικρους χώρους και όχι το κράτημα που φανταζομουν για γαλλικό οικονομικό θα έλεγα ότι θα το βαθμολογουσα με 5 με άριστα το δέκα
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2003

manoy (24/10/2019, 17:35) TO AΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ RENAULT ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Ή ΣΒΗΝΕΙ . ΜΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ RENAULT ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ RENAULΤ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2004

Πάνος (16/9/2019, 13:04) Το αυτοκίνητο στα 160.000 χλμ. δεν έχει βγάλει βλάβη στον κινητήρα, αλλά είναι πραγματικός πόνος η συντήρησή του, ειδικά με τις τιμές που παίζουν στα εξουσιοδοτημένα. Ενδεικτικά: 1η αλλαγή σετ χρονισμού (60.000 χλμ) στη Ρενώ Μηλ (Κάτω Πατήσια) 780 ευρώ! Οι δε συγκεκριμένοι της Ρενώ Μηλ είναι ή κλέφτες ή άσχετοι, αφού για τακάκια-δίσκους ζητούσαν 350 ευρώ και όταν τους είπα ότι το αυτοκίνητο ζορίζεται να πάρει μπροστά, μου είπαν ότι "τώρα που σου αλλάξαμε το φίλτρο αέρα δεν θα έχεις πρόβλημα". Φυσικά το αμάξι μου έμεινε, διότι δεν είχε μπαταρία κι εκείνοι δεν είχαν μπει στον κόπο να την ελέγξουν. Επίσης, για αμορτισέρ μπρος πίσω και ευθυγράμμιση, ο Χαλκιάς (Μοσχάτο) ζητά μίνιμουμ 350 ευρώ. Η αντικατάσταση του διακόπτη του αλάρμ κόστισε στη Ρελέξ (Φιλαδέλφεια) 40 ευρώ, ενώ πριν λίγο καιρό έδωσα στον Χαλκιά 80 ευρώ για αντικατάσταση του διακόπτη που ανοίγει το πορτ μπαγκάζ. Το 2015 το αμάξι μου έσβησε στα καλά καθούμενα μέσα στην εθνική οδό, γιατί κλατάρισε ένα ρουλεμάν στο δυναμό κι ευτυχώς ήμουν κοντά στην έξοδο της Ροσινιόλ και το έβγαλα από την κατηφόρα - σβηστό! - και ήρθε ο γερανός και με μάζεψε. Φυσικά, πλέον, είμαι ο πιο φοβικός οδηγός, διότι φοβάμαι τι άλλο θα μου βγάλει και πού θα με αφήσει, συν ότι τώρα θέλει και πεταλούδα, δηλαδή κάπου 700 ευρώ (εκεί μου το έβγαλε ο Χαλκιάς), δηλαδή τη μισή του αξία. Λεφτά για καινούριο αυτοκίνητο δεν υπάρχουν, αλλά και να υπήρχαν, Ρενώ δεν θα έπαιρνα ποτέ ξανά. Ωραία κρατήματα, ωραία απόκριση στο γκάζι, ωραία αίσθηση στην αρχή, αλλά από την πενταετία-δεκαετία ξεκινούν πολλά και - κυρίως - ακριβά προβλήματα, κυρίως όσον αφορά στα ηλεκτρικά.
Renault
Laguna

1600 κυβικά
του 2002

Τζικοπουλος (11/9/2019, 11:51) Έχω μείνει από ντιναμο από σωληνώσεις από ρουλεμάν από ιμάντες από συμπλέκτη απο εκεντροφορο από αισμαν και από εγκέφαλο μέσα σε 4 χρόνια....100χιλαιδες χλμ.
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2014

Σωτήρης (23/7/2019, 16:21) Renault megane hatchback iii diesel. Το αμάξι το έχω 5 χρόνια ,πρώτο χέρι, έχω κάνει 83.000 χλμ δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα πέρα από τα προγραμματισμένα του σέρβις .
Renault
Clio

1150 κυβικά
του 2006

π. σταυρ. (6/7/2019, 18:59) Αγορά Μαιου 2006 .Χιλιόμετρα 154.000 . Σκοπός αγοράς: Κίνηση στην πόλη .Τα πρώτα 9 χρόνια κανένα πρόβλημα. Μετά: κρεμαγέρα , συμπλέκτης , μηχανισμός καθαριστήρων , 2 περιστροφικοί διακόπτες τιμονιού , 2 εμπρός αμορτισέρ . Χώρα κατασκευής Τουρκία . Παρ όλα αυτά κρίνεται ως πολύ καλό για την χρήση που προορίζεται
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

VASILIS RA (8/5/2019, 02:01) Το sedan βενζίνα-Αγορασμένο καινούριο-15 χρονών αυτοκίνητο 225.000 χιλιόμετρα- Ας αρχίσω με τις βλάβες. ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ: Μέσα σε επτά χρόνια καήκανε ένας, ένας και οι τέσσεροις. Αλλαχθήκανε με πολλαπλασιαστές που φορούσε το megane gt. Αποτέλεσμα: Πολλαπλασιαστής που κάηκε και αντικαταστάθηκε δεν ξαναδημιούργησε πρόβλημα. ΜΟΤΕΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ: Τα πίσω μηδέν πρόβλημα. Του συνοδηγού όταν χάλασε φόρεσε μοτέρ MAGNETI MARELLI. Επί 10 χρόνια ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Του οδηγού κάθε τέσσερα χρονια περίπου, χαλάει, μάλλον επειδή τον αντικαθιστώ με τον αυθεντικό της renault. Απλά της renault κουμπώνει καλύτερα, ενώ η πόρτα που φοράει τον magneti marelli όταν την κλείνης νομίζεις ότι κλείνης κοτέτσι. Μία βάση μηχανής στα 121.000/2009. Μία βάση εξάτμισης στα 154.000/2012. Αισθητήρας εκκεντροφόρου στα 162.000/2012. Τροχαλία Δυναμό στα 185.000/2015. Γρανάζι μεταβλητού χρονισμού στα 196.000/2016. Φούσκα Ημιαξονίου στα 202.000/2017. Ημίμπαρα στα 210.000/2017. Επίσης μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια έχω αλλάξει το παγούρι των υλαλοκαθαριστήρων (τρύπησε) καθώς και την κλειδαριά πορτ μπαγκάζ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Ακόμα και το 2007 ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛΟΓΩΝ όταν έμεινα από ένα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ στα διόδια Αρτεμισίου, κατέβηκα Μονεμβασιά με τρεις κυλίνδρους ενεργούς και την άλλη μέρα πήγα Σπάρτη χωρίς να προκύψει καμία περαιτέρω βλάβη. ΛΑΜΠΕΣ: φυσιολογικά κάθε 2-3 χρόνια μπορεί να κάψει μία (1) λάμπα. ΤΑ ΦΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΠΟΤΕ-Αλλαγή ρελέ φλάς το 2019 μετά από 15 χρόνια. Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει ανοικτεί όλο για να περάσει ηχοσύστημα και έχει αλλάξει 4 πηγές ήχου με κανένα ηλεκτρικό παρατράγουδο.ΚΑΡΤΕΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ- ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ:ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -ΑΙΘΗΤΗΡΑΣ Λ.:ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.- ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.- ΨΥΓΕΙΟ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κ4Μ ΑΣΤΕΡΙ 225.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΣΤΑΛΑ ΛΑΔΙ- ΧΡΩΜΑ: Αυτοκίνητο εκτός γκαράζ μονίμως με τον ήλιο να το καίει και το χιόνι να αναπαύεται για μέρες επάνω του, ε! μετά από 14 χρόνια ξεφλούδισε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ο ουρανός. ΤΡΙΓΜΟΙ: Κανένας τριγμός από την συναρμογή των πλαστικών. Το μόνο που ενοχλεί είναι ο αέρας που εισχωρεί μέσα στις πόρτες ανάμεσα στην λαμαρίνα και την επένδυση και παράγει κάποιου είδους τρίξιμο αποτέλεσμα των συχνών αλλάγων στα μοτέρ των παραθύρων όπου τα μονωτικά της επένδυσης της πόρτας δεν έχουν κουμπωθεί σωστά. ΥΛΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ (ΠΛΑΣΤΙΚΑ) Έπρεπε να ήταν καλύτερα στην αφή και στην αντοχή. Ο ουρανός εσωτερικά κρέμασε η ταπετσαρία από την ηλεκτρική σκούπα του πλυντηρίου αυτοκινήτων που το δούλευε ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ:Αναπαυτικά αλλά όχι όμορφα. ΟΔΗΓΗΣΗ:ΑΨΟΓΟ κράτημα που συγχωρεί τα λάθη (χωρίς esp) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: καλές τιμές χωρίς να αποκλείεται κάποιο ανταλλακτικό να τσούξει λίγο. Αυτοκίνητο για την μεσαία εισοδηματική τάξη. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Το πολύ 7,2-7,5/100km μέσα στην πόλη. SERVICE: Eυχαριστώ την renault ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στο Αίγιο που κρατάει το αυτοκίνητο μου 15 χρόνια τώρα ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. Διαβάζοντας τις κριτικές των άλλων αυτοκινήτων, το megane του 2003 το βάζω στα αξιόπιστα μοντέλα. Το 2003 προερχόμενος από γερμανικό αυτοκίνητο, όλους να μου λένε μην πάρεις γαλλικό και τις πωλήσεις/αντιπροσωπείες των υπολοίπων εταιρειών να με σνομπάρουνε έδωσα 17.500 ευρώ στην renault και δεν το μετάνοιωσα. Θα μπορούσανε με ελάχιστη προσπάθεια να το κάνουν ακόμα καλύτερο. Γι αυτό 2 αστέρια από μένα.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2011

ΚΟΥΚΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (18/4/2019, 10:47) Τα προβλήματα αφορούν για το Megane ΙΙΙ Hatchback 1.4 Tce 130 hp. Μετά από πολλά Renault το συγκεκριμένο παρουσιάζει προβλήματα από τον πρώτο χρόνο και η αντιπροσωπεία σφυρίζει αδιάφορα.έχουμε και λέμε:1) Πρόβλημα στον κινητήρα, ο οποίος αρχικά επισκευάστηκε μιας και παρουσιάστηκε το πρόβλημα στους 10 μηνες με 10.000χλμ. Μετά από 2 μήνες εντοπίστηκε επιτέλους το πρόβλημα κρακ στον 4 κύλινδρο, οπότε αλλαγή κινητήρα. 2) Η ίδια η Renault με παχυμετρο εντόπισε ότι έχει ξαναβαφτεί το φτερό του αυτοκινήτου, αλλά δεν γνωρίζουν που έγινε αυτό.3)Πλαστογραφία σε εντολή επισκευής, μιας και στη δικιά μας εγγύηση περάσανε ανταλλακτικό αξίας1000 ευρώ(δυναμό)4) πάμε στο σήμερα. μαζεμένες 3 ζημιές με κόστος πάνω απο 3000 ευρώ.ψυγείο λαδιού 680 εθρώ + καθάρισμα 90 ευρώ στο παγουράκι του ψυκτικού επειδή ανακάτευε τα λάδια με νερό. μέχρι στιγμή 1000 ευρώ με τα 3 καθαρίσματα και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.5) Μονάδα ABS κόστος μόνο ανταλλακτικού που δεν υπάρχει στην Ελλάδα 1781 ευρω. 6) πρόβλημα στο φλοτέρ της αντλίας βενζίνης, μιας και η ένδειξη στο καντράν δε συμβάδιζε με την πραγματική ποσότητα. Κόστος 400 ευρώ. έστειλα email στην κα αντίπρόεδρο Ντένη Θεοχαράκη και καμία απάντηση. (το αυτοκίνητο φυσικά δεν μπορούσε να μείνει χωρίς φρένα ήταν επικίνδυνο , οπότε βάλαμε απο το εξωτερικό μεταχειρισμένη μονάδα(400 ευρώ + 6 μήνες εγγύση και αντλία βενζίνης όχι απο τη Renault αλλά από το ιντερνετ καινούργια επίσης bosch όπως είχε πάνω με κόστος 140 ευρώ.).7) σπάνε οι μεντεσέδες στις πόρτες. Κόστος αντιπροσωπείας 150 ευρώ.8) το μισό καντράν δε φωτίζεται. κόστος? άγνωστο δεν τολμώ να ρωτήσω την αντιπροσωπεία. Ειδικά οι τελευταίες και σοβαρές ζημιές όπου και να ρώτησα όλοι μου είπαν το ίδιο. ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΆΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Προφανώς είναι ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο και όταν έπαθε την πρώτη ζημιά με τον κινητήρα που ήταν 12 μηνών αυτοκίνητο με 12.000 χλμ η renault το έπαιρνε για ανταλλαγή με 8.000!!!! όταν το πήραμε 19.000 ευρώ.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2003

pantelis (18/4/2019, 22:28) βενζινη 1.4 98hp απροβληματιστο περα απο 2 φορες μπαταρια και μια φλαντζα ημιαξονιου .. πλ αξιοπιστο μηχανικα εχει 135.000 ..ολα τα service γινονται στην αντιπροσωπεια και τα περισσοτερα ανταλκ. ειναι καλης ποιοτητας ιμιτασιον..δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με τις τιμες ουτε με την ποιοτητα τους. Η συμπεριφορα και ο τροπος λειτουργιας του συνεργειου απολυτα επαγγελματικος και ξεκαθαροι στα παντα . Επισης (τουλαχιστον στην περιοχη μου εδω στα βορεια) πλ καλες τιμες στα εργατικα με ελαχιστη καθυστερηση ..κανενα παραπονο ..ανετο αμαξι ασφαλες ..με τα κλασικα προβληματα με γρυλλους παραθυρων (47ευρω οχι ρενο ακομα δουλευει ..),ταπετσαρια οροφης(μονος την αλλαξα)και τελος μεντεσεδες μπροστινων πορτων (57ευρω οχι ρενο) και κακο υλικο πλαστικου στα χερουλια ..εν κατακλειδι θα ξαναγοραζα megane
Renault
Megane coupe

1500 κυβικά
του 2015

Δημήτρης (24/3/2019, 12:38) 1,5 dci. Έχω κάνει σε 3.5.χρονια 75000 χιλιόμετρα απροβληματιστα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση για τα service από Σφακιανάκης κανένα παραπονο. Θεωρώ ότι η Renault τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα σε όλους τους τομείς.
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2006

Δημήτρης Πύρρος (8/3/2019, 10:15) Προβλήματα με την καλωδίωση και τα ηλεκτρονικά. Προβλήματα με τα σωληνάκια με τα υγρά για την οροφή. Προβλήματα με το σαζμάν
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2015

Χριστίνα (6/3/2019, 11:50) Aψογο.
Renault
Clio

2000 κυβικά
του 2006

Χρόνης Καραθάνος (5/3/2019, 13:22) Το σερβις του αυτοκινητου ακριβο, κακη εμπειρια μετα την απομακρυνση απο την αντιπροσωπεια, αλλαχτηκαν προσφορες κ τα χρονια που μου διναν εγγυηση και σερβις . Ποιοτητα αυτοκινητου στα 12 ετη παραμενει πολυ καλη χωρις σοβαρες βλαβες περαν το φυσιολογικων.
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2015

Α Τ (3/3/2019, 09:33) ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2010

Νίκος (2/3/2019, 17:48) Πέρα από τα προγραμματισμένα service τίποτε άλλο όλα τέλεια
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 1998

Σπυρος Δημητροπουλος (28/2/2019, 19:12) Ζηταγε μονο βενζινη και αλλαγη λαδια μια φορα το χρονο
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2013

Πάνος (28/2/2019, 10:15) Μετά από 200000km το αυτοκίνητο αποδεικνύεται ότι καλύτερο από πλευράς απόδοσης - κατανάλωσης -αξιοπιστίας -πρακτικοτητας για την συγκεκριμένη κατηγορία αμαξώματος, ισχύος και τιμής αγοράς (17000€ το 2013 από ελληνική αντιπροσωπεία). καμιά απολύτως βλάβη πέρα από κάποιους τριγμούς στις πόρτες.
Renault
Clio sport tourer

1500 κυβικά
του 2009

Χρήστος Πολιτόπουλος (26/2/2019, 11:45) Πολύ καλό
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (26/2/2019, 12:39) Σε πρόβλημα που παρουσίασε σε βαλβίδα των καυσαερίων, για να το επισκευάσουν έμεινε το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπία από Παρασκευή πρωί έως Δευτέρα μεσημέρι, καθώς δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο το ανταλλακτικό και επίσης για πρόσθετο εξάρτημα που χρειάστηκε, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση παρά μόνο στην παράδοση και εννοείται με το επιπρόσθετο κόστος.
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2014

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ (20/2/2019, 09:33) Συνεχώς μου κολλάει ο δείκτης καυσίμου, όταν πηγαίνω να βάλω πετρέλαιο. Αναγκάζομαι να φωνάζω στους υπαλλήλους του πρατηρίου να μην ακουμπάνε το αυτοκίνητο πριν νεκρωθεί εντελώς το ηλεκτρικό κύκλωμα
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2012

tsm (3/1/2019, 14:43)
Renault
Grand scenic

1461 κυβικά
του 2011

ΕΥΘΥΜΗΣ (27/12/2018, 18:08) Το αυτοκίνητο το αγόρασα τον 10/2018 από μεγάλη αντιπροσωπεία των Αθηνών. Είναι εισαγωγής με α΄έτος κυκλοφορίας το 2011. Στις πρώτες 10 ημέρες παρουσίασε πρόβλημα στα μπεκ (είναι πετρελαιοκίνητο). Η εταιρεία μου αντικατέστησε το μπεκ αφού το αυτοκίνητο ΄΄έμεινε¨ και το μετέφερα με οδική βοήθεια. Αμέσως μόλις το πήρα άρχισε να ρετάρει και να ακούγεται σαν τρακτέρ. Το πήγα στη RENAULT της περιοχής μου και βρήκαν πάλι βλάβη στα μπεκ. Η εταιρεία που συνεργάζεται με την εταιρεία που το αγόρασα μου έστειλε 2 μπεκ ανακατασκευασμένα και τα αντικατέστησα. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω την επόμενη ζημιά.
Renault
Laguna

1600 κυβικά
του 2001

Παπαδόπουλος Τάσος (12/12/2018, 05:30) Πάρα πολλές βλάβες από την πρώτη μέρα αγοράς.Βλαβες σε όλα τα συστήματα και παντού.Επιστολη στην εισαγωγική και η απάντηση ήταν ότι αμάξια είναι και χαλάνε.Οχι ξανά Renault.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

giannis.g (10/12/2018, 21:15) Ηλεκτρικά προβλήματα πάσης φύσεως , απαράδεκτες ταπετσαρίες (της οροφής έπεσε), κατα τα άλλα όμως εξαιρετικός κινητήρας σε επιδόσεις και οικονομία ,καλό αμάξωμα, χώροι, ευστάθεια , καλά φρένα . Για την εποχή του κορυφαία τεχνολογία ,κρίμα όμως που πολλές φορές η εταιρία αδικεί τον εαυτό της με τις επιλογές της .
Renault
Laguna

1800 κυβικά
του 2003

Σεραφειμ (3/12/2018, 08:15) Αχρηστο αυτοκινητο. Πολλες ζημιες, ποτε ξανα renault.
Renault
Megane estate sw

1600 κυβικά
του 2004

giannis.g (15/11/2018, 11:09) Είναι κρίμα τα ηλεκτρολογικά προβλήματα και οι κακης ποιότητας ταπετσαρίες να αμαυρώνουν την εικόνα ενός κατά τα άλλα πολύ αξιόλογου αυτοκινήτου σε όλα τα επίπεδα, προεξέχοντος του εκπληκτικού κινητήρα του .
Renault
Scenic

1500 κυβικά
του 2011

ALEXANDROS (8/11/2018, 22:19) 180.000ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ 340000 ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΡΠΟ ΜΕ ΚΕΝΟΥΡΙΟ 360000 ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΔΙΑ ..ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΧΑΝΗ
Renault
19

1400 κυβικά
του 1994

Renault (4/11/2018, 07:37) 24χρόνια αμάξι... Προβλήματα φυσιολογικα... Αν δεν έκανα την βλακεια που δεν έκανα αλλαγή ιμάντα μηχανής τώρα θα πήγαινε άλλο τόσο....
Renault
Grand scenic

1600 κυβικά
του 2004

Νικολας (4/11/2018, 10:21) καμένο ταμπλό ηλεκτρικό χειρόφρενο ac προβλήματα
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2015

Παναγιώτης (22/10/2018, 10:27) 3 χρόνια συνύπαρξης με το 1.5dCi Clio μου, μόνο θετικά και ένα αρνητικό. Πολύ οικονομικό και ευκολοδήγητο, τέλεια ποιότητα κύλισης. Oικονομικά σέρβις και φυσικά 0 τέλη κυκλοφορίας. 72000 εντελώς απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Το αρνητικό είναι η σχετικά κακή ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό με σκληρά πλαστικά με αποτέλεσμα κάποια μικροτριξίματα
Renault
Megane

1390 κυβικά
του 2002

ΣΑΒΙΟΛΙΔΗΣ (22/10/2018, 18:23) αρκετά αξιόπιστο ,ακριβά ανταλλακτικά από ρενο
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2014

George (17/10/2018, 23:11) Αγοράστηκε το 14,με αποσυρση και προσφορες 14.500.Εχει 65.000 χιλ.δεν εχει ζητησει τιποτα,πολυ οικονομικο,ειναι ντιζελ,πολυ ομορφο.Εχει καλο value for money.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2017

Χάρης (17/10/2018, 22:05) Όχι τόσο ευρύχωρο όσο άλλα της κατηγορίας, εξαιρετική κατανάλωση ,στο δρόμο οκ, αλλά .......ποοοολλά τριξίματα και είναι μικρότερο του έτους . Μετά απο 13 χρόνια opel και 3 αυτοκίνητα της μάρκας αυτής, το ένα ενεργό,είπαμε για αλλαγή να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς ότι το μετάνιωσε, αλλά ως τώρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε.
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2000

Τάσος (10/9/2018, 22:55) Αγορασμένο το 2000. Μέχρι το 2016 που είχε συμπληρώσει 200.000 χιλ άψογο. Κανένα πρόβλημα. Από εκεί και μετά άρχισαν τα προβλήματα. Άλλαξα εγκέφαλο (550€ με τα εργατικά), έμεινα 2 φορές από το immobilizer. Το immobilizer στο scenic έχει δύο καταστάσεις την Α και την Β, τα κλειδιά από την μαμά τους βρίσκονται στην κατάσταση Α. Το δικό μου περνούσε από την Α στην Β. Το συνεργείο κάθε φορά το επανέφερε στην αρχική κατάσταση Α. Όλα αυτά με οδική βοήθεια. Η λύση δόθηκε με παραγγελία 2 κλειδιών στην κατάσταση Β. (κόστος 120€ το καθένα.) Επίσης δεν κρατάει σωστό ρελαντί (Το ψάχνουμε ακόμα). Ο κινητήρας κάνει αρκετό θόρυβο πλέον. Με κάθε αλλαγή ιμάντα χρονισμού άλλαζα προληπτικά και αντλία νερού. Αμορτισέρ αλλάχτηκαν στις 100.000χιλ. Στα θετικά δεν έχω αλλάξει ακόμη δίσκο -πλατό ούτε δισκόφρενα, ούτε πολλαπλασιαστές, έχω της μαμάς. Συμπλήρωσα 240.000 χιλ. Αλλάχτηκε μόνο το ένα ηλεκτρικό παράθυρο από τα 4. Το air-condition δουλεύει μια χαρά. Το χρώμα δεν έκοψε φυλάσσεται σε γκαράζ. Ανάλογα τα χρόνια του είμαι ευχαριστημένος.
Renault
Clio

1149 κυβικά
του 2008

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΛΗΣ (4/9/2018, 18:47) Είναι το τριτο CLIO - 1992, 2001, 2008 - κανενα, μα κανένα παράπονο για τα αυτικίνητα. Τώρα , για το κόστος του service , άστα καλλίτερα. Το πρώτο αποσύρθηκε το 2008. Η απόφαση για αγορά Γαλλικού αυτοκινήτου έγινε λόγω χρήσης του Renault 21 για 700.00 + χιλ. χωρίς κανένα πρόβλημα.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2004

A. ΝΤΕΡΟΣ (13/8/2018, 10:34) απόλυτα ευχαριστημένος
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2014

Βαγγελης (7/6/2018, 17:55) Ερχομενος απο γερμανικα αυτοκινητα μαρεσει το clio και ημουν πολυ επιφυλακτικος στριβει ωραια σπιρτοζικο θα το αγοραζα ξανα. Εχω αυτοματο dci μικροθεματα ναι τριξιματα ναι αλλα σαν τιμη και εξοπλισμος αξιζει με το παραπανω.
Renault
Grand scenic

1600 κυβικά
του 2012

theodosis (31/5/2018, 13:41)
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2017

Ανδριανός (29/5/2018, 00:19) Τέλειο.Δεν καίει τίποτα πολυ ξεκούραστο και ευχάριστο στην οδήγηση πραγματικά αξίζει τα λεφτά τού
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2015

Γιώργος (22/5/2018, 21:14) Πολύ ευχαριστημένοι. Αυτόματο κιβώτιο πολύ καλό.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

Μιχαηλ (16/3/2018, 08:53) Αψογο σε ολα!! Απροβληματιστο ! Τελειο στην οδηγηση, τρομερη ποιοτητα κυλισης και πολυ ανωτερο απ τα τοτε μοντελα του ανταγωνισνιυ
Renault
Laguna

1600 κυβικά
του 2007

ΓΑΤΣΙΟΣ ΦΩΤΗΣ (19/12/2017, 14:25) ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Renault
Kangoo

1500 κυβικά
του 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (8/12/2017, 10:56) Τίμιο αυτοκίνητο που άξιζει τα χρήματα του.Δεν θα πω τα κλασσικά ότι "το έχω λιώσει αλλά είναι σκύλος κ.α", απλά θα αναφέρω ότι στα δύο χρόνια κτησης τα προβλήματα είναι μηδαμινά.Ακολουθώ βέβαια το πρόγραμμα συντήρησης, που μέχρις στιγμής είναι μόνο η αλλαγή λαδιών και φίλτρο αντίστοιχα.Συνοπτικά είναι μια καλή επαγγελματική πρόταση,η οποία όμως απαιτεί "πιστή" τήρηση του προγράμματος συντήρησης.
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2006

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (13/11/2017, 21:16) Α
Renault
Kadjar

1500 κυβικά
του 2016

Γιώργος (1/11/2017, 16:01) Εξαιρετικό έως τώρα με 20000 χλμ. Πολύ χαμηλή κατανάλωση , καλές επιδόσεις .
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2013

Εύη Καραβάνου (1/11/2017, 10:42) Φοβερή τιμή αγοράς στο τελος του 2013, εντυπωσιακη οικονομία καυσίμου για ντίζελ και μηδέν ζημιές!
Renault
Kangoo

1400 κυβικά
του 1999

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (31/10/2017, 11:01) Το Kangoo ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που είχα μεταξύ άλλων αυτοκινήτων (Ford, BMW). Πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και κανένα πρόβλημα, εκτός από το πρώτο συνεργείο το οποίο ήταν κακό και έκανε ζημιές στο αυτοκίνητο μέχρι που άλλαξα συνεργείο. Λογικές τιμές service και ανταλλακτικών. Μεγάλα διαστήματα από service σε service σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες που ήθελαν service πιο τακτικά. Το κράτησα 17 χρόνια και μετά πήρα πάλι Renault.
Renault
Twingo

1000 κυβικά
του 2016

Ελευθερία (31/10/2017, 20:37) Δεν υπάρχει πιο σπάταλο αυτοκίνητο πιστεύω στα 1000 κυβικά. Όταν ψάχνεις για οικονομικό αυτοκίνητο πόλης είναι σκέτη καταστροφή με κατανάλωση κοντά στα 9-10 λίτρα/100 χλμ.!! ΟΚ πίσω κινητήρας και κίνηση, αλλά αυτό δεν το πιστεύαμε ποτέ... Αντίστοιχες καταναλώσεις τις περιμένεις από πιο μεγάλα και βαριά αυτοκίνητα αλλά όχι από καινούρια και μικρά. Το αλλάζαμε κι αύριο αν γινόταν, κρίμα που δεν προτιμήσαμε Κορεάτικο.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2005

IORDANIS (18/10/2017, 18:02) ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΟΔΗΓΟΥ.2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΥΔΡΟΡΟΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.ΞΕΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ.ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.3 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ .ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2009

Αντώνης Φωτόπουλος (11/10/2017, 02:33) Το αγόρασα καινούριο τον Αύγουστο του 2009 και στις αρχές 2011 του έβαλα σύστημα υγραερίου της Tartarini -στην τότε αντιπροσωπεία του Ρομπόπουλου στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εκτός από μία αντλία βενζίνης που κάηκε επειδή είχα το ντεπόζιτο βενζίνης σχεδόν στο 1/5. Μετά έμαθα πως το ντεπόζιτο βενζίνης πρέπει να είναι τουλάχιστον μισογεμάτο, για να κρυώνει η αντλία η οποία "κολυμπάει" μέσα στο καύσιμο και έτσι ψύχεται. Πολύ άνετο σε χώρους αλλά και στο ταξίδι, εργονομικό (εκτός από το τασάκι), απροβλημάτιστο, και με καταπληκτική οδική συμπεριφορά. Και το κίτ της tartarini του ήρθε κουτί, έχω εξοικονομήσει μέχρι τώρα γύρω στις 7000 euro. Αν αφαιρέσουμε το κόστος της εγκατάστασης έχω σίγουρα κερδίσει 6000! Και πραγματικά κανένα πρόβλημα. Και τα ηλεκτρικά του παρόλη την πληρότητα -το μοντέλο μου έχει drive computer, Auto Cruise, περιοριστή ταχύτητας, τηλέφωνο καμπίνας, ESP, antispin, πρόβλεψη φρεναρίσματος και πολλά ακόμη -είναι η full έκδοση-) δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει 105000 χλμ και αν το αλλάξω πάλι ίδιο θα πάρω. Πολύ ευχαριστημένος.
Renault
Clio

1461 κυβικά
του 2016

Μανώλης Σαρηγιάννης (4/10/2017, 13:22) θετικά: οικονομικό, σπιρτόζο, καλούς χώρους για 3 άτομα και αποσκευές, πολλά extra στην έκδοση Dynamic. Αρνητικά: πολύ τριζάτο εσωτερικά ειδικά όλα τα πλαστικά των πορτών, γρήγορη φθορά στα φρένα (τακάκια κλπ)
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2005

Βασίλης (4/10/2017, 07:22) Κατάδυση δραματική απο θέμα βλαβών. Έχω αλλάξει 3 Δυναμό, επισκευή ταμπλό οργάνων, αλλαγή γραναζιου μεταβλητού ατομισμού, αλλαγή πλακέτας στα χειριστήρια του κλιματιστικού, και πολλά άλλα ακόμη. Η λίστα είναι ατέλειωτη.... Ααα ξέχασα να πω πως όλα τα εσωτερικά πλαστικά έβγαλαν μια κολλωδη ουσία, έδειχναν ξεφλουδισμενα σαν να ήταν 200 χρόνων και βάλε
Renault
Clio

1461 κυβικά
του 2012

Βασίλης (3/10/2017, 19:03) Το αυτοκίνητο το πήρα τον Οκτώβριο του 2012. Μέχρι στιγμής έχει 150000 χλμ και μόνο θετικά έχω να αναφέρω, Απίστευτο κράτημα, καλή ποιότητα κατασκευής χωρίς ξεφλουδίσματα στα δερμάτινα μέρη (καθίσματα, τιμόνι και λεβιές) μεστό τράβηγμα με όσα άτομα και να έχεις μέσα και τα μόνα έξοδα που έχει είναι τα service τα οποία γίνονται με θρησκευτική ευλάβεια. Μοναδική παραφωνία ίσως η αντιπροσωπία από την οποία πήρα το αυτοκίνητο οι οποίοι χωρίς να καταλάβω το λόγο αρνήθηκαν πεισματικά να μου αλλάξουν φίλτρο πετρελαίου στα 30000 χλμ και στα 45000 χλμ κι έφτασε το αυτοκίνητο στις 64500 χλμ να κάνει κομπιάσματα και να ανάψει και λαμπάκι injection fault άσχετα εαν τους το έλεγα σε κάθε service μετά τις 30000 χλμ... Βέβαια με αλλαγή συνεργείου από τότε και μετά δεν έχω κάποιο άλλο θέμα
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2009

Κωνσταντίνος Πρασσας (1/10/2017, 17:39) Όλα αυτά τα χρόνια το συνεργείο μας βλέπει μόνο στα τακτικά service.Κανένα απολύτως πρόβλημα .Μόνο ένα θέμα με το αμάξωμα είχαμε στην αρχή στους οδηγούς αποχέτευσης του νερού κάτω από το τροπετο των υαλοκαθαριστηρων .Αφαιρέθηκαν δυο λάστιχα που θα λειτουργουσαν σας οδηγοί του νερού που θα συλλεγονταν αλλά βουλωναν συνεχώς .Μέσα στη πόλη νευρικό θέλει συνήθεια η ορατότητα .Στο ταξίδι άνετο με λογικές ταχύτητες .
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2015

ΠΑΣΧΑΛΗΣ (30/9/2017, 17:45) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΝΕΤΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΣΤΙΛΑΤΟ...
Renault
Megane

1491 κυβικά
του 2007

Antonis (30/9/2017, 09:15) Απίθανος αξιόπιστος κινητήρας! Οικονομία και δύναμη στο έπακρο!! Σούπερ!!
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2017

Αριδας Χρήστος (29/9/2017, 02:07) Καλο επίπεδο εξοπλισμου καλή ιπποδύναμη καλή κατανάλωση. Σχεδόν αισχρη ποιότητα κατασκευής στην καμπίνα(τριγμοι-και πολλα πλαστικα μέρη κακής ποιότητας) . Έλλειψη πίσω δισκόφρενων. Έλλειψη αερόσακων πίσω επιβατών. Αστάθεια στο δρόμο πίσω άξονα. Πιθανή αιτία ελαστικά. Έγινε αλλαγή στην αντιπροσωπεία(εμπρός - πίσω) και βλέπουμε... Και όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο με 5.000χλμ.αυγουστος 2017.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2013

Pipis (29/9/2017, 17:30) Aν και βαριεμαι να γραφω,πρεπει να ενημερωθει ο κοσμος... 1500 diesel 90 hp,καλο και δυνατο μοτερ,τιμονι κιβωτιο επισης,πολυ καλος εξοπλισμος...ΚΑΙ αρχιζω... πισω ταμπουρα βαλανε οι τσιπηδες σε αυτοκινητο 16,500 ευρω εμπρος παραθυρα,απιστευτοι συριγμοι και σφυριγματα αερα,λες και τα εχεις ανοιχτα λιγο για τσιγαρο..το ειχα μια εβδομαδα μεσα για 2 τεχνικες οδηγιες παρακαλω,αποτελεσμα μηδεν εις το πηλικιον,που ελεγε και ο βλακας... Κουνηστε σε ακινησια μονοι σας το τιμονι αριστερα δεξια...Ναι αυτο ακουτε στο δρομο παιδια..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ απο κατασκευης και δεν το αναγνωριζουν ουτε στην εγγυηση..δοκιμασα 3 κλιο.μαλιστα το ενα μου το εδωσαν επι τοπου στο Σφακιανακη,για να με πεισουν οτι δεν ειναι μονο το δικο μου!! Αναρτησεις MAGO μαρκα MADE IN TURKEY...να σχολιασω το περιφημο κρατημα των γαλλων η δεν χρειαζεται??....με λιγο πιεση εχανες το μπροστινο σε ρυθμους καρσιλαμα,με περισσοτερη εχανες και το πισω μαζυ,οποτε εστριβα και εγω με τα 4..μην το κανετε...... Σιγα τωρα μην ασχοληθουμε με τριγμους και πλαστικα φερμενα απο το 1990 και πισω... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

Δημήτρης (29/9/2017, 09:48) Αρκετά προβλήματα. Πολλαπλασιαστές, εμπρ. μηχανισμοί παραθύρων, αισθητήρας στροφών- εκκεντροφόρου, διαρροή από καπάκι μηχανής, κεν.βάση μαχανής, γρανάζι χρονισμού, αρ. ακρόμπαρο και τέλος αλλαγή καντράν λόγω λάθους ένδειξης ρεζερβουάρ καυσίμου. Κακή ποιότητα πλαστικών, εσωτ.ξεφλούδισαν- εξωτ. άλλαξαν χρώμα. Ταπετσαρία ουρανού ξεκόλλησε. Συνολικά χιλ. σήμερα 135.000. Θετικά: Σχετικά καλές τιμές σε ανταλλακτικά και service από συνεργεία Renault (όχι αντιπροσωπίας), βρίσκεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ότι θέλεις, άνετο στο δρόμο, ασφαλές, ευρύχωρο, με πολλές ηλεκτρ. ευκολίες και χωρίς κλειδί (κάρτα).
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2002

Αρβανιτακης Σπύρος (29/9/2017, 10:54) Πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά προβλήματα και με πανάκριβα ανταλλακτικά καί χωρίς καθόλου βοήθεια ή κατανόηση από την αντιπροσωπεία. Και χωρίς αξία μεταπώλησης.
Renault
Laguna

1600 κυβικά
του 2001

Alexandros Sounas (26/8/2017, 22:33) Παρά πολλές βλάβες από την αρχή. Ηλεκτρικά, δυναμό, σασμάν, παράθυρα, αντλίες νερού, βενζίνης. Με έχει αφήσει ουκ ολίγες φορές.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

Αντώνης Μπουκαούρης (23/8/2017, 15:16) Δέν σπάει , δέν χαλάει , δέν βγάζει "περίεργες" βλάβες , και από τότε πού τού τοποθέτησα υγραέριο , έχω ΣΩΘΕΙ !!!!!!!
Renault
Kangoo

1500 κυβικά
του 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (22/3/2017, 12:12) Πολύ καλό επαγγελματικό αυτοκίνητο με άριστο λόγο τιμής/απόδοσης.Ο πετρελαιοκινητήρας dci είναι οικονομικός με πολύ καλή απόκριση στο γκάζι.Τα φρένα ανταποκρίνονται άμεσα και η συνολική συμπεριφορά του οχήματος στο δρόμο,μοιάζει με αυτοκίνητο μεγάλης κατηγορίας.Ο χώρος φόρτωσης ικανοποιητικός αν και θα έπρεπε να έχει καλύτερο φωτισμό.Τα πλαστικά του ταμπλώ έχουν καλή ποιότητα και συναρμογή,ενώ τα καθίσματα είναι άνετα αλλά αρκετά ψηλά από το πάτωμα.Συμπερασματικά, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον επαγγελματία.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2002

Μακης (22/3/2017, 12:16) Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω ... Το μόνο πρόβλημα που δεν αντιμετώπισα είναι μηχανή , όλα τα άλλα από ηλεκτρικά τα άλλαξα . Θέλεις παράθυρα γρύλους - σασμάν αισθητήρες πολλά πολλά προβλήματα .
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2009

Αγγελος (31/1/2017, 18:10) Πολυ καλο αυτοκίνητο
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2015

Kostas (29/11/2016, 18:42) Εξαιρετικό
Renault
Laguna

2000 κυβικά
του 2009

Κυπριάδης Γιώργος (29/11/2016, 21:45) Άψογο
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2006

john (26/11/2016, 04:19) Πολυ καλη επιλογη τελικα,αν και τα πρωτα χρονια περασα(πανω στην εγγυση) λιγο δυσκολα επειδη εκλεινε ο γενικος εισαγωγεας και ενα δυο προβληματα που εβγαλε ηταν λιγο δυσκολο να βρω σωστη λυση,ως δια μαγειας μετα το αμαξι ηρεμησε.Καλως η κακως ηταν ενα αμαξι πολυ μπροστα απο την εποχη του cabrio με γυαλινη οροφη,με κουμπι εκκινησης start ,καρτα αντι για κλειδι,αυτοματα φωτα καθαριστηρες και αλλα πολλα στανταρ...(αυτα οι ιαπωνες τα βαλανε 10 χρονια μετα και ακομα παλευουν......)και 5 αστερια ασφαλεια(το πρωτο 5 αστερο cabrio οταν η slk ειχε 3)...δεν μιλαω για τον κινητηρα και για το στησιμο του αμαξιου...Καλα τα ιαπωνικα να σε πανε και να σε φερνουν ...αλλα μεχρι εκει.Δεν εχουν κανενα στησιμο καμια ασφαλεια καμια ποιοτητα κατσκευης και υλικων και καμια προσωπικοτητα και χαρακτηρα σαν αυτοκινητα...τωρα αρχισαν να βγαζουν 5αστερα αμαξια τα τελευταια χρονια.Οποτε ηρεμηστε με τα ιαπωνικα τοσα χρονια η ιδια πιπιλα.(υποψιν εχω και ενα toyota ).
Renault
Megane

160 κυβικά
του 2003

Βιολεντ κοτζα (18/11/2016, 02:56) Καλό αυτοκίνητο αλλά αρκετά μικρό προβλήματα. Ευτυχώς όχι μηχανικά
Renault
Megane coupe

1600 κυβικά
του 2001

Σταύρος (18/11/2016, 09:34) Ακριβα ανταλλακτικά
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ (17/11/2016, 16:39) ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 1997

Χατζηπέτρου Βάσω (17/11/2016, 17:14) Οι μόνες ζημιές που μου έβγαλε ήταν αυτές που προξένησα εγώ. Εκτός από τα service του δεν έχει "κλάψει" για τίποτε άλλο. Είναι Οικονομικό και ευχάριστο, αξιόπιστο και άνετο, εντός και εκτός πόλης. Ήταν λίγο ακριβά τα επίσημα συνεργεία της Renault αλλά δεν ξέρω τώρα τί ισχύει. Έχουν αλλάξει χέρια.
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2006

Jim faf (14/11/2016, 10:18) Ola Kala... Mono pou vzei xazes vlaves pou kai pou.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2014

George (14/11/2016, 00:27) Όλα καλά με το clio αλλά τα τακάκια θέλουν αλλαγή κάθε δέκα πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα. Έλεος.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2011

ΝΙΤΣΑ (14/11/2016, 22:20) Το αυτοκίνητο σε 5 χρόνια έχει διανύσει 70.000 χλμ αρκετά σκληρής χρήσης. Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα σημείο. Φοράει το αλεξίσφαιρο μοτέρ energy dci 106hp. Κρίμα που η συγκεκριμένη φίρμα έχει παρεξηγηθεί εδώ στην Ελλάδα.
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2007

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (13/11/2016, 10:20) Η renault ανέκαθεν είχε τα θετικά και τα αρνητικά της σε πολλά σημεία, καθιστώντας δύσκολο να την αξιολογήσει κανείς σαν καλή η όχι. Στα θετικά της εταιρίας θα βάλω την αντοχή στους κινητήρες της, καθώς είναι το δεύτερο renault που έχω και με 130.000 χλμ δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Το προηγούμενο (renault megane 1 cabrio) στις 252.000 χλμ. δεν έβγαλε το παραμικρό, πάντα με σωστή συντήρηση και service στην ώρα τους. Θετικό επίσης είναι το γεγονός ότι η εταιρία έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής στα υλικά της. Στα αρνητικά της εταιρίας θα βάλω το θέμα των ηλεκτρονικών συστημάτων που μετά απο κάποια χρόνια βγάζουν θέματα, όχι θέματα όμως που δεν επιδιορθώνονται, πχ συχνότητα στο "αναψε-σβήσε" στο φλας, στο κλείδωμα- ξεκλείδωμα, στα φώτα του αυτοκινήτου κλπ. Στα αρνητικά επίσης θα βάλω το κόστος των ανταλλακτικών είτε σε είδη φανοποιείας είτε σε μηχανικά-ηλεκτρικά μέρη. Οι τιμές πλησιάζουν αυτές εταιριών όπως audi στα πιο ακριβά μοντέλα της renault . Π.Χ. ένας προφυλακτήρας απο την εταιρία για αυτοκίνητο του 2007 μπορεί να κοστίζει ακόμα και 400 ευρώ χωρίς βάψιμο και τοποθέτηση. Τέλος, ένα ακόμα αρνητικό είναι οι βλάβες σε πραγματικά περίεργα σημεία του αυτοκινήτου. Δε γνωρίζω αν άλλες εταιρίες έχουν παρόμοιο πρόβλημα βέβαια. Π.Χ. στο συγκεκριμένο μοντέλο είχα θέμα με το ρεγουλατόρο του παραθύρου του οδηγού, με το σύρμα του χειροφρένου και διάφορα αντίστοιχα πολύ περίεργα κατά την εμπειρία μου θέματα.
Renault
Grandtour

1461 κυβικά
του 2009

ΒΑΣΙΛΗΣ (12/11/2016, 22:12) Αρκετά αξιόπιστο με πολύ μικρή συχνότητα βλαβών οι οποίες είναι εύκολα διαχειρισιμες αλλά και συγκεκριμένες που σχεδόν είσαι προετοιμασμένος . Ο diesel 1.5 της nissan είναι πραγματικα το διαμάντι του αυτοκινήτου. Οι ανέσεις και ο εξοπλισμός για τα χρήματα του ξεπερνούν κάθε προσδοκία .
Renault
Megane

1390 κυβικά
του 1999

Ευάγγελος (12/11/2016, 16:29) κανένα πρόβλημα εδώ και τόσα χρόνια
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2004

ΓΙΩΡΓΟΣ (12/11/2016, 10:48) Αρκετές νεανικές βλάβες, γενικά όμως καλή ποιότητα στην πορεία των ετών. Service - Ανταλλακτικά (στα εξουσιοδοτημένα) υπερτιμημένα κατά την άποψή μου.
Renault
Clio

1400 κυβικά
του 2004

ΒΑΣΙΛΗΣ (11/11/2016, 14:20) Περίπου 160.000χλμ. και το αυτοκίνητο είναι άψογο.Χρειάζεται καλή συντήρηση και λογική οδήγηση.Από βλάβες ψιλοπράγματα: ρουλεμάν τροχών, αντλία βενζίνης, πολλαπλασιαστές σχετικά νωρίς.Βγήκε πολύ καλό καλό το Clio!!
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2006

Παντελής (11/11/2016, 14:29) πολύ καλό αυτοκίνητο, άνετο στην οδήγηση και τα ταξίδια, δέν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από τρόμπα βενζίνης, αλλά ακριβό service και ανταλακτικά.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

Ιορδάνης (11/11/2016, 18:22) Ανάμικτα συναισθήματα.. Πολύ καλο αμάξωμα, ποιότητα ακόμα και μετά από 11 χρόνια, φινετσατο,εξαιρετικό στο δρόμο αλλα....καθε 30.000 σιγουρα ενα πολλαπλασιαστη,καθε 4 χρονια γρυλους παραθύρων, αντλία βενζίνης ανά 5ετια, αλλαγμένο ψυγειο κλιματισμού στα 9 χρόνια, αλλαγή θερμοστατη στα 10 χρόνια, ανά 3 ετια αλλαγές στις βάσεις κινητήρα και εξάτμισης,ανά 6μηνο σίγουρα κάποια λάμπα έχει καει,σερπατινα τιμονιού ανά 6 χρόνια περιπου. Τουλάχιστον προειδοποιεί και δε με αφήνει στο δρόμο. Πραγματικά κρίμα να βγάζει τέτοια προβλήματα γιατί είναι ένα πολύ ευχάριστο αμάξι.
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2013

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (9/11/2016, 12:16) 3 χρόνια χρήσης από 2 οδηγούς και ύστερα από 92000km το αυτοκίνητο είναι σαν καινούριο. Καμία ανάγκη επίσκεψης σε συνεργείο.
Renault
Grand scenic

1600 κυβικά
του 2004

Γιαννης (9/11/2016, 20:50) Απαραδεκτο αυτοκινητο, με χαμηλης ποιοτητας υλικα και συνεχομενα προβληματα στα ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα του Για πολλες κλωτσιες
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2012

Απόστολος Μαυρίδης (9/11/2016, 13:01) Πολύ ευχαριστημένος από ποιότητα του sevice καθώς και στην παροχή ανταλλακτικών, απλώς σχετικά υψηλές τιμές
Renault
Megane

1390 κυβικά
του 2000

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ (9/11/2016, 13:40) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ,ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΡΥΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΑΡΥΡΑ ΑΝΑ ΔΙΕΤΙΑ ,ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ , ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕς,ΡΕΛΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗς ΑΕΡΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΒΑΝΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΕς ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ,ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 4-5000ΧΙΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Renault
Megane estate

1500 κυβικά
του 2010

Παναγιώτης (9/11/2016, 13:31) Καμία απολύτως βλάβη μετά απο 220.000 χλμ!
Renault
Laguna

1800 κυβικά
του 2003

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ (7/11/2016, 14:34) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Renault
19

1400 κυβικά
του 1994

Κωνσταντίνος Πραγκαστής (6/11/2016, 13:44) Απίστευτο αυτοκίνητο. Δεν έχει καν ξεθωριάσει το κόκκινο χρώμα του. Τα ανταλλακτικά και η εργασία πάμφθηνα. Δεν τρίζει τίποτα, δε σκουριάζει τίποτα, σε χαλάει παρά τα 22 χρόνια του. Και αν χαλάσει κάτι το λύνεις το καθαρίζεις λίγο και ξαναδουλεύει για άλλα 22 χρόνια. Ξένοιαστο.
Renault
Grand scenic

1500 κυβικά
του 2011

Ηλίας (6/11/2016, 20:06) 173000χλμ χωρίς πρόβλημα. Είναι 110hp,1500cc, πετρέλαιο . Αγορά μεταχειρισμενο εισαγωγής 4ετιας, στα 158000χλμ. Με βιβλίο service, χωρίς βεβαιωμενες βλάβες,και πραγματικά χιλιόμετρα μετά απο ψάξιμο σύμφωνα με τον αριθμό πλαισίου... Εχω κάνει 15000χλμ σε 9 μηνες χωρίς το παραμικρό προβλημα. Αθόρυβο, άνετο, μεγάλοι χώροι, απουσία τριγμων, σταθερό στο δρόμο χωρίς εκπλήξεις, πολλά ηλεκτρονικά καλούδια που δουλεύουν κανονικά, μικτή κατανάλωση 6λιτ/100χλμ (Αθήνα_Θεσ/νίκη και επιστροφή με ενα γεμισμα 60 λίτρων!, και με 130 στην εθνική). Πριν είχα ενα focus 2001 με πααααρα πολλά προβλήματα. Τελικά παρότι ήμουν διστακτικός για το grand scenic 3 (προτιμούσα smax), κατάλαβα ότι τα γερμανικά είναι υπερτιμημένα!!
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2008

Panos (5/11/2016, 07:56) Εχω κανει 150.000 σε 8 χρόνια κ εκτός των προβλεπόμενων σερβίς δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο. Το πιο ακριβό μου σέρβις κόστισε 400 στα 80.000 για αλλαγή φρένων ιμάντα χρονισμού δίσκων κτλ.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2007

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (5/11/2016, 18:14) ΚΑΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ,ΚΑΛΗ ΚΥΛΙΣΗ ,ΑΚΡΙΒΟ SERVICE ,ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ,ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

Γιώργος (4/11/2016, 14:05) Γενικά έχει ξεμείνει λίγες φορές, με την χειρότερη λίγες μέρες μετά την αγορά του....έχει συνεχώς προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του και το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω είναι τα κλειδιά (κάρτες) που χαλάνε συνεχώς και είναι υπερβολικά ακριβά για να τα αντικαταστήσεις.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2002

Μακης (4/11/2016, 23:53) Συχνα προβλήματα σε ηλεκτρικά μεροι του αυτοκινήτου
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2006

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (3/11/2016, 07:07) Πολύ καλό αυτοκίνητο,καμία βλάβη πέρα απο τα καθιερωμένα σέρβις
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2002

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (3/11/2016, 10:06) 255000 χλμ και συνεχίζει ακάθεκτο..!!
Renault
Captur

1500 κυβικά
του 2015

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (2/11/2016, 23:37) ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 22.500 ΚΜ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

ΜΑΝΟΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ (2/11/2016, 12:32) + ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ + ΣΤΗΣΙΜΟ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ + ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΚΑΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2007

Νικόλαος Δέσκας (2/11/2016, 10:50) Σχετικά ευχαριστημένος
Renault
Laguna

2000 κυβικά
του 2009

Αθανάσιος Μάμαλης (15/2/2016, 08:07) Στα 3 πρώτα χρόνια παρουσίασε βλάβες στις ηλεκτρονικές κλειδαριές στις μπροστινές πόρτες οι οποίες αντικαταστάθηκαν. Μετά κανονικά τα services, όχι κάτι ιδιαίτερο.
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2011

stavros voutsinas (14/12/2015, 10:52) πολυ ευχαριστημενος....98000 χμ....εκτος απο λαδια ,φιλτρα και τακακια φρενων.....η μονη βλαβη που δημιουργησε σπασιμο δεξιου αμορτισερ στα 72000χμ....
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2014

Γιαννης (26/11/2015, 14:39) Μεχρι στιγμης στα 22500 χιλ. το αυτοκινητο, δεν εχει παρουσιασει καποια βλαβη, αλλα πιστευω οτι το προηγουμενο ποιοτικα, ηταν καλυτερο
Renault
Scenic

1400 κυβικά
του 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΑΛΑΣ (26/11/2015, 15:16) Το αυτοκίνητο είναι 5 ετών και 75.000 χλμ και έχει παρουσιάσει τα εξείς προβλήματα με τα αντίστοιχα κόστη: 1) Χάλασε πέρσι το ηλεκτρικό χειρόφρενο κόστος επισκευής 400€ 2) Χάλασε ο αισθητήρας γωνίας τιμονιού. Αντικατάσταση όλης της κολόνας τιμονιού (δεν δίνεται ξεχωριστό ανταλλακτικό) κόστος επισκευής: 2.200€ 3) Χάλασε ο αισθητήρας προανάφλεξης. Κόστος επισκευής 210€ 4) Το αυτοκίνητο ρετάρει στο κρύο ξεκίνημα. Άγνωστη αιτία (δεν έχουν βρει 3 επίσημα συνεργεία Renault τι φταίει) εικάζεται ότι φταίνε τα μπεκ και ο καυθαρισμός τους έχει κόστος 80€ χωρίς να ξέρουμε αν θα λυθεί το πρόβλημα. 5) Έχουν χαλάσει και οι 2 μεντεσέδες των εμπρόσθιων πορτών (2 φορές αυτής του οδηγού) Κόστος επισκευής 300€. 6) Χάλασαν τα λαμάκια της ηλιοροφής (η οποία έτριζε είτε κλειστή είτε ανοικτή). Κόστος επισκευής 300€ Υπάρχουν και άλλες μικροζημιές που δεν θέλω να μπω στον κόπο να αναφέρω. Είναι προφανές ότι η υφή των ζημιών δεν οφείλονται στην κακή χρήση του αυτοκινήτου αλλά στην κακή ποιότητά του. Θεωρώ απαράδεκτες όλες τις ζημιές και προφανώς δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω Renault.
Renault
Grand scenic

2000 κυβικά
του 2006

nek (22/11/2015, 02:07) Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πήρα μεταχειρισμένο (2 ετών) και έχω κάνει 100.000 χλμ. Μόνο πρόβλημα η βάση της μηχανής (η επάνω) που θέλει αλλαγή κάθε 3-4 χρόνια γιατί "κάθεται¨ και περνάει κραδασμούς στο αμάξωμα. 150 Ευρώ το κόστος. Επίσης ξεφλουδίζει το χρώμα στις λαβές των εμπρός θυρών. Αυτά βέβαια είναι πταίσματα!!
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2012

ΣΠΥΡΟΣ (11/11/2015, 21:27) ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑ RENAULT ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ RENAULT MEGANE ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2009

Γιώργος Βαρλα (11/11/2015, 10:32) Το μόνο πρόβλημα με το κλειδι- πλάκα. Στα 4,5 χρόνια άρχισε να κάνει νερά και μετά από 4 μήνες αγόρασα καινούργιο. Κόστος 170 € συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμό του
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2003

πετρος (13/7/2015, 11:23) Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Renault
Megane coupe

1600 κυβικά
του 1997

Stathis (20/6/2015, 00:55) Τα πάντα όλα, απο που να αρχίσει κανείς, το πίσω αμορτισέρ κόπηκε στα πράσσο ( στις λακούβες και στα σαμαράκια σχεδόν σταματούσα ), έτρεχαν λάδια απο το καρτερ, η ταπετσαρία είχε ξεκολλήσει, ο αισθητήρας του αερόσακου άναβε συνέχεια, οι ενδείξεις led του ραδιοφώνου άρχισαν να σβήνουν, τα κουμπιά του ραδιοφώνου άρχισαν να πέφτουν, τα πίσω ηλεκτρικά παραθυρα χαιρέτησαν, το κλειδί του το πλαστικό άρχισε να κολλάει και να κομματιάζεται, 3000 - 3500 ο κινητήρας συντονίζονταν και έκανε στα τρακτέρ, ο θερμοστάτης χαιρέτησε και αυτός, το χρωμα στην οροφή ξεφλουδίσε, σκουριά στην κλειδαριά του πορτ μπαγκαζ, πλαστικά καλύμματα κάτω απο τον κινητήρα φεύγανε, οι λαβές για να πέφτουν τα καθίσματα κόβανε βόλτες στο πάτωμα του αυτοκινήτου, αυτά και αλλά που έχω ξεχάσει μέχρι το 2003 που το πούλησα όσο όσο για να γλιτώσω. Όμορφο αμάξι αλλά ποτε ξανά. Τα συνέργια στην θεσσαλονικη το κοιτούσαν σαν να ήταν διαστημόπλοιο σπουδαίοι μπράβο.
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (8/6/2015, 09:47) Αλλαγή πολλαπλασιαστών. Αισθητήρας λαμδα (2 φορές) . Άλλοι 2 αισθητήρες. Αντλία νερού. Δυναμό. 3 φορές τροχαλία δυναμό. Το νέο δυναμό , κάποια στιγμή "κόλλησε" ,έσπασε ο ιμάντας και ο τεντωτήρας, τράβηξε μέσα τον ιμάντα και έκοψε τον ιμάντα χρονισμού με αποτέλεσμα να χτυπήδουν οι βαλβίδες. (όλα αυτά αλλαγμένα πριν ένα χρόνο). Επίσης βαλβίδα μεταβλητού χρονισμού. Ξέχασα ότι στις 35000 χιλ. άλλαξα δίσκο πλατό. Το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν ένα fiat tempra. Δεν άλλαξα ποτέ δίσκο-πλατό( το πούλησα στις 130χιλ χμ), και γενικά είχα απειροελάχιστα προβλήματα. Επειδή το πούλησα σε γνωστούς, ακόμα μου λένε για το πόσο καλό ήταν το αυτοκίνητο , το οποίο απέσυραν στις 450χιλ. χμ. Ήθελα να αναβαθμίσω το αυτοκίνητο και σε 10 χρόνια το έχει πάρει το megane 11 φορές η οδική βοήθεια. Τελευταία φορά πριν 5 ημέρες άλλαξα θερμοστάτη.
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2009

Νικηφόρος Παπαναγής (6/6/2015, 02:22) Πολύ λίγα ασήμαντα προβλήματα.
Renault
Megane coupe

1400 κυβικά
του 1999

ΜΟΥΖΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (29/5/2015, 08:38) Το καλύτερο σε αυτό το αυτοκίνητο είναι η μηχανή του. Αξιόπιστη και με επιδόσεις, επίσης η σταθερότητα που σου εμπνέει, κυρίως στις μεγάλες ταχύτητες. Τα μειονεκτήματά του είναι η κακή βαφή που ξεφλουδίζει μέχρι το μέταλλο, και οι διάφορες μικροβλάβες που εμφανίζονται.(μηχανισμός παραθύρου,κλιματιστικό,υαλοκαθαριστήρες,πορτάκι βενζίνης)
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

βασιλης (28/5/2015, 18:14) ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΕΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ..ΠΑΡΑΘΥΡΑ/ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ/ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ/ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ/ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ/ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ/...ΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ...ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ Η ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑ....ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,,,ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 30 ΕΥΡΟ...ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΕΝΩ.ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥΧΛΑ ΕΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ...Α ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΧΙΟΥΝΤΑΕΙ ΑΞΕΝΤ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΗ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΤΑ 21 ΧΙΛ ΕΥΡΟ ΠΟΥΕΔΩΣΑ..
Renault
Clio

1600 κυβικά
του 2004

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΚΗΣ (4/5/2015, 08:48) ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 240.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2006

HLIAS (2/5/2015, 14:19) Κανένα σοβαρό πρόβλημα πέρα από τα πανάκριβα ervice στην αντιπροσωπεία
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2004

Ματθαίος (1/5/2015, 17:55) Στην οικογενεια ειχαμε κατα τα προηγούμενα 20 χρόνια πάνω απο 10 αυτοκίνητα. Το χειρότερο όλων αποδειχτηκε το Renault megane με μεγαλη διαφορα μαλιστα απο τα αλλα. Οι βλαβες που παρουσιασε-πολλες και διαφορες- παρουσιαστικαν απο καινουριο που ηταν, εντος εγγυησης αλλα και ως μεταχειρισμενο αργοτερα. Να φανταστειτε οτι το αυτοκινητο οδηγειται αποκλειστικα απο εμπειρους οδηγους. Ζημιες:αλλάχτηκαν οι πολλαπλασιαστες, αλλαχτηκε η αεροτομη-μας εφυγε στην εθνικη οδο- παλι καλα που δεν χτυπησε καποιον επερχομενο να εχουμε και θυματα.. τα ανωτερω αντικατασταθηκαν δωρεαν.αλλαξαμε το γραναζι του πλατω - κορωνα? - αμορτισερ, που σταζανε.. δεν λειτουργει ο κλιματισμος επειδη εχει διαρροή στο κύκλωμα. .. χαλασε η ανοιγομενη οροφη, εχασαν το χρωμα τους -νωρις-τα πλαστικα..., οι μοκετα του πατωματος μπροστα και πισω βγαινει απο την θεση της επειδη ειναι ..μικρη, η κορνα δεν λειτουργει, η ηλεκτρονικη καρτα που χρειαζεται για την εκκινηση του κινητηρα επαθε βλαβη -οχι η μπαταρια της- και γενικα καθε φορα που παρουσιαζει κατι, ειναι σαν να το εχουμε δεδομενο οτι ...χαλασε το Renault. Αν αφαιρεσω το design και την ευρυχωρια, η γνωμη μου ειναι ...μακρυά απο το συγκεκριμένο αυτοκινητο. Τα service της αντιπροσωπιας? Απλησιαστα.. και σίγουρα εχω ξεχασει πραγματα..
Renault
Megane

1500 κυβικά
του 2013

Παναγιώτης Φωτόπουλος (1/5/2015, 10:05) Ειμαι κατοχος megane III 1.5DCI. Εχω κανει 66000 km σε 20 μηνες χωρις το παραμικρο προβλημα.. η καταναλωση του ειναι 5 λιτρα ανα 100 χλμ σε μικτη χρηση με πολλη καλη λειτουργια του κινητηρα.Το μονο δυσαρεστο ειναι καποιοι τριγμοι στις πορτες..
Renault
Megane 1.6 dci gt-line

1600 κυβικά
του 2012

mixalis a (27/4/2015, 20:01) Αγορασμένο τέλος του 2012, το αυτοκίνητο έχει 58.000 χλμ. Μέχρι στιγμής ζητάει μόνο τα καθιερωμένα service του πλην μίας και μοναδικής αστοχίας στον περιστροφικό διακόπτη τιμονιού ο οποίος τους τελευταίους 3 μήνες "πέταγε" εκτός το cruise/speed control και για να λειτουργήσει έκλεινες το button και το άναβες ξανά.Άλλο πρόβλημα ουδέν. Το αυτοκίνητο είναι ΑΨΟΓΟ παρόλο που έχει σκληρή ανάρτηση Renault sport,δεν τρίζει, έχει κινητήρα διαμάντι, καλό κιβώτιο,φρένα και πολύ καλή ποιότητα υλικών. Το φινίρισμα είναι επίσης σε πολύ καλά επίπεδα. Σημειώνω ότι το αυτοκίνητο έχει ταξιδέψει σε ελληνικά νησιά με τους γνωστούς "καταπληκτικούς" δρόμους (Κρήτη,Ικαρία,Κεφαλλονιά κλπ). Στα του service, βρίσκω ΑΚΡΙΒΗ την εργατοώρα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων (αν δεν κάνω λάθος 50€) και ακόμα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΤΟΝ FIX ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ανά εργασία που είναι κατά πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον πραγματικό. Αυτό βεβαίως είναι σύνηθες στα εξουσιοδοτημένα όσων κατασκευαστών έχω βρεθεί για συγγενείς ή φίλους (peugeot,citroen,opel,ford,volvo,mercedes κλπ). Επίσκεψη μου σε εξουσιοδοτημένο των ΝΟΤΙΩΝ προαστίων μου άφησε ΚΑΛΕΣ εντυπώσεις όσο αφορά στην εξυπηρέτηση και στις εργασίες.Αλλάχτηκε ο περιστροφικός ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ χωρίς δυσκολία στην συνεννόηση ενώ μου γράσαραν και τους γρύλλους παραθύρων που λόγω σκόνης και χωμάτινων διαδρομών έτριζαν ελαφρώς. Μετά την επέμβαση του συνεργείου ο θόρυβος σταμάτησε οριστικά.
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2001

Georgev (18/4/2015, 02:02) ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ 13 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ 260000ΚΜ.ΜΙΚΡΟΒΛΑΒΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΣΟΒΑΡΟ.ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.
Renault
Clio

1500 κυβικά
του 2015

γιωργος (8/4/2015, 00:49) τέλειο προς το παρόν,η αντιπροσωπεία έκανε τις επιλογές εξατομίκευσης που ήθελα όπως φυσικά έγραφε και στο φυλλάδιο του μοντέλου
Renault
Twingo

1200 κυβικά
του 1993

Μίνως Μαΐστρος (7/4/2015, 19:08) 20 χρόνια - 210.000 km και νομίζω ότι θα βγάλει άλλα τόσα... Δεν έχει υδραυλικό τιμόνι, δεν έχει ηλεκτρικά τζάμια, δεν έχει κλιματισμό κλπ Είναι ο ορισμός του "εργαλείου" για την κίνηση μέσα στη πόλη (κι όχι μόνο...!) Έχει γυρίσει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, σε πολλά νησιά του Αιγαίου και τη Σικελία. Χωράει παντού, χωράει τα πάντα (2 μετακομίσεις ολόκληρου νοικοκυριού έχει κάνει), σε μεταφέρει παντού (ακόμη και 4Χ4 το ζήλεψαν κάποια φορά στο Αλεποχώρι), με αξιοπρέπεια και "τιμιότητα", αρκεί να ξέρεις τα όριά του... Στην ώρα τους τα service (σε σωστό συνεργείο) δηλαδή λάδια, φίλτρα, ιμάντες, τακάκια, συμπλέκτης (δίσκος-πλατώ), λάστιχα κλπ. Φυσιολογικά πράγματα. Όταν σου σπάνε τους καθρέφτες (στα Εξάρχεια) με ένα 20-ευρω είσαι έτοιμος Με προβλημάτισε όταν άρχισε να κάνει διακοπές, μέχρι που κατάλαβα ότι η αιτία ήταν ο καημένος ο διανομέας που επί 180.000 km δεν είχε πει κουβέντα (σ.σ.!) οπότε και για προληπτικούς λόγους άλλαξα και μία αντλία βενζίνης. Ψάχνω να πάρω ακόμη ένα ίδιο (για τη δεύτερη κόρη μου)!
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ (6/4/2015, 21:35) ΤΑ ΚΑΚΑ!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΠΑΤΙΝΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΟΣΤΟΣ 250 ΕΥΡΩ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΟΦΩΝ ΚΟΣΤΟΣ 80 ΕΥΡΩ + ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΕΚΚΕΝΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΑ 75000 ΚΜ ! ΚΛΕΙΔΩΝΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ (ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΓΩ IMMOBILIZER) ΚΟΣΤΟΣ 200 ΕΥΡΩ! ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !ΤΑ ΚΑΛΑ ... ΑΝΕΤΟ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , ΧΩΡΟΙ !!
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2006

Γιάννης Σιταράς (6/4/2015, 14:24) ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Renault
Clio

1461 κυβικά
του 2013

γιαννης (4/4/2015, 20:43) πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων πολύ νωρίς στα 25.000 χλμ.
Renault
Megane estate

1461 κυβικά
του 2010

παναγιωτης (4/4/2015, 23:04) Προκειται για ενα αψογο και απροβληματιστο αυτοκινητο. Οσο καιρο το εχω μονο (οικονομικα) service και τιποτα αλλο. Τελικα ο Ελληνας πρεπει να αναθεωρησει το ποιες ειναι "καλες" μαρκες. Περασαν τα χρονια που τα ιαπωνικα δεν χαλουσαν και τα Γαλλικα ηταν για πεταμα.
Renault
Twingo

1200 κυβικά
του 2008

ΔΕΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (4/4/2015, 21:17) Πολύ ικανοποιημένος
Renault
Twingo

1600 κυβικά
του 2009

Δημήτρης (3/4/2015, 16:10) Twingo rs, άψογο από άποψη οδηγικής συμπεριφοράς, ενώ από άποψη αξιοπιστίας είναι άψογο. Μόνο τα αναλώσιμα ζητάει και αυτά σε πολύ λογικές τιμές.
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2005

ΣΣΣΣΣ (2/4/2015, 20:21) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Renault
Clio

1998 κυβικά
του 2007

telis (30/3/2015, 15:37) Μηδεν προβληματα! Η εργοστασιακη μπαταρια κρατησε 6 χρονια! Δεν εχει καει ουτε μια λαμπα! Τακακια μπροστα πανω απο 30000χμ και με αρκετες επισκεψεις σε πιστες (σερρες, μεγαρα) Service και αναλωσιμα σε πολυ λογικες τιμες αν ψαχτεις λιγακι και δεν πας ντουγρου! Καταναλωση για τα δεδομενα του αυτοκινητου φυσιολογικοτατη! Στο δρομο σε γεμιζει χαμογελα ακομα και μεχρι το περιπτερο!
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2007

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ (30/3/2015, 22:53) Χρήση 15.000 χλμ / χρόνο. Όλα τα σέρβις γίνονται σε εξουσιοδοτημένους. Μηδέν βλάβες - μια βάση μηχανής μόνο
Renault
Megane

1400 κυβικά
του 2003

Δημητρης Σερρες (29/3/2015, 08:34) Πέρα απο μια κλειδαριά τιμονιού στα 140000 χλμ τίποτα μεμπτό.
Renault
Grand scenic

1598 κυβικά
του 2007

Δημητρης (28/3/2015, 16:23) Ενα mpv που μας πηγαινει και μας φερνει οικογενιακως, με μεγαλες ανεσεις ,χωραει οτι του βαλουμε ,8 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα και χαμηλο κοστος συντηρησης......αν ηταν και diesel !!!
Renault
Megane

1600 κυβικά
του 2005

john (28/3/2015, 18:05) Το αυτοκινητο δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα παρα τα πολλα ηλεκτρικα που εχει πανω το. Πολυ καλο και ποιοτικο αμαξι που το 2005, τον εξοπλισμο που διεθεται η privilege εκδοση, τον εβρισκες σε αμαξι ανω των 30000 ευρω.
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2008

Δημήτρης (26/3/2015, 21:14) Είναι το 1,2 TCE (turbo). 80.000 km ούτε μισό πρόβλημα! Άνετο, τραίνο στο δρόμο, πάει σαν 1500άρι, καίει σαν 1200άρι.
Renault
Clio

1200 κυβικά
του 2010

Δημητρης (26/3/2015, 22:11) Κανενα απολυτως προβλημα.Μεγαλη αντοχη στα αναλωσιμα και αποδοση που δεν εχει μεταβληθει απο τον χρονο καιβτα χιλιομετρα. (Εκδοση 1200Τ)
Renault
Koleos

2500 κυβικά
του 2009

Ζωή Ψύλλα (26/3/2015, 19:29) Ευρύχωρο. Ευχάριστο στην οδήγηση. Πάει παντού
Renault
Scenic

1600 κυβικά
του 2003

Theo (26/3/2015, 15:19) Πολλαπλασιαστές, ψηφιακό ταμπλό, ψυγείο A/C, γρύλλοι παραθύρων (αλλάχθηκαν δωρεάν από εξουσιοδοτημένο), δυναμό, ρουλεμάν πίσω τροχών, όλα αλλάχθηκαν στα πρώτα 2-3 χρόνια του αυτοκινήτου. Ανταλλακτικά πανάκριβα.
Renault
Scenic

1400 κυβικά
του 2000

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (26/3/2015, 18:27) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ.
Renault
Megane hatchback

1598 κυβικά
του 2007

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (24/3/2015, 21:05) στα οχτώ χρόνια ζωής του, το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα στον περιστροφικό διακόπτη του τιμονιού ή αλλιώς στη σερπαντίνα. το συγκεκριμένο πρόβλημα άκουσα ότι απασχολεί δεκάδες megane αλλά δεν το επιλύω καθώς το κόστος επισκευής στην επίσημη αντιπροσωπεία είναι απαγορευτικό (~350 ευρώ). ο μηχανισμός του παραθύρου του συνοδηγού έσπασε και τον άλλαξα με μεταχειρισμένο. επίσης δύο φορές έχω αλλάξει μπαταρία.
Renault
Fluence

1598 κυβικά
του 2010

Orestis (23/3/2015, 10:38) Σε 55000 χιλιόμετρα. Αγοράστηκε στην έκδοση dynamic με 15500 ευρώ. Ξεφτυσμένα δέρματα στα χειριστήρια (τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων) τα οποία οκ πέραν από το αισθητικό του θέματος δεν θεωρώ προβλήματα. Αλλάχθηκαν στην εγγύηση. Επίσης ένας θερμοστάτης που κόλλησε μισάνοικτος με αποτέλεσμα να πέφτει η θερμοκρασία του νερού. Αλλάχθηκε με κόστος ανταλλακτικού και εργασία (υγρά ψυγείου και εξαέρωση) με 150 ευρώ. Κατά τα λοιπά απροβλημάτιστο
Renault
Tce

1200 κυβικά
του 2007

νικος δημητριαδης (23/3/2015, 00:04) Super mono ladia filtra exo alaksi
Renault
Scenic

1400 κυβικά
του 2001

Νικος Καραγιάννης (22/3/2015, 21:14) από θέμα κινητήρα ,ηλεκτρικά ικανοποιητικά ,από περιφερειακά αντέχω ,αντιπροσωπείες μακριά
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2008

dimitrios (20/3/2015, 22:13) provlima stous grylous para8yrou k sthn sermpantina timoniou....... alaxtike gnisia h sermpantina k mesa se 2 xronia ta idia pali oso gia ta para8yra alaxtike ena mhxanismos mia fora metaxeirismenos sto ena para8yro k ola kala ta alla 3 alaksane panw apo 2 fores set epistevhs k pali exoun provlhma aparadekta k panakriva provlimata...!!!!!!!
Renault
19

1400 κυβικά
του 1992

alekos ducati (18/3/2015, 01:45) Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το αγόρασε ο πατέρας μου το 92 και μέχρι το 2013 που το δώσαμε για απόσυρση, με σχεδόν 480000 χλμ., εκτός από ένα θερμοστάτη και μία αντλία βενζίνης δεν παρουσίασε κανένα άλλο πρόβλημα. Ήταν πραγματικά απίστευτο αυτοκίνητο , με δυνατό κινητήρα, χαμηλή κατανάλωση, καλή οδική συμπεριφορά και εξαιρετική αξιοπιστία.
Renault
Megane cc

1600 κυβικά
του 2009

ΣΠΥΡΟΣ ΜΕGANE CC (15/3/2015, 12:54) Eχουν πεσει τα παραθυρα και η αγορα καινουργιων ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ !! εχω αλλαξει πολλαπλασιαστες και εχει σπασει το δυναμο γενικα πολυ ζημιαρικο αμαξι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!
Renault
Clio 1999 1.2 8v

1200 κυβικά
του 1999

Clio 1999 1.2 8v (14/3/2015, 10:36) Κυριολεκτικά μηδενικές βλάβες με καλή περιποίηση όμως. Στα 15 χρόνια 202.000 ρουλεμαν συμπλεκτη και τώρα θα αλλάξω το ένα ακρόμπαρο..Οπως το πας θα σε πάει...και όταν είναι κάτι ελλατωματικό βάλτε αξιόπιστες μάρκες να μην ξαναχαλάσουνε
Renault
Grand scenic

1600 κυβικά
του 2005

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (14/3/2015, 15:51) Πολλα και απαραδεκτα προβληματα στα ηλεκτρικα Στα τρια χρονια χαλασαν τα 4 πηνια και ο ρυθμιστής στροφων. Το χειρότερο ηταν οταν χαλασε το ηλεκτονικο ταμπλώ με κοστος μονο του ανταλακτικου 800€ οπου αναγκαστηκα να το στειλω εξωτερικο για επισκευή. Τα πισω καθισματα οταν αναδιπλώσουν πρεπει να τα κοπανας για να κουμπωσουν. Τα πλαστικα μερη στις πορτες και το ταμπω ξεφλουδίζουν. Ομοιως και το εξωτερικό χρωμα στα πλαστικα μερη. Στα πισω φανάρια το εσωτερικο διαχωριστικο αλοιώθηκε και στράβωσε απο τη θερμοκρασία του λαμπτήρα. Η γνησια μπαταρια (VARTA) κράτησε λιγο παραπάνω απο 1 ετος. Η υφασμάτινη επένδυση στις πόρτες οδηγού - συνοδηγού "φουσκωσε" γιατι ξεκόλησε εσωτερικά. Τα κουρτινάκια εινα σα ψευτικα και σπάσανε ευκολα και γρήγορα.
Renault
Megane 3

1600 κυβικά
του 2009

renakias (14/3/2015, 23:46) εχω 125,000 χιλιομετρα σε 5μιση χρονια ως τωρα κανενα προβλημα. Ενα μεγαλο μπραβο στη renault που εχει βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.
FORD SPRING OFFERS
test center