• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Aksyonov δημιούργησε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Clio.

Aρχές του 2019 το νέο Clio

7.326 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2018

Σημαντικά αναβαθμισμένο κυρίως στην καμπίνα του θα είναι το νέας γενιάς Renault Clio σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Διαβάστε όλα τα νεότερα.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Oι πρώτες πληροφορίες γύρω από το επόμενο Renault Clio ήρθαν στο φως δημοσιότητας, με το γαλλικό «μικρό» να αναμένεται να λάβει αρκετές αναβαθμίσεις τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση όσο κυρίως στον εσωτερικό του διάκοσμο.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι το πέμπτης γενιάς Clio θα είναι έτοιμο να προσφερθεί στο κοινό μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, με την επίσημη παρουσίαση του να αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2018 ή τις αρχές του 2019. Οι Γάλλοι θα βασίσουν το μοντέλο στη νέα CMF-B πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan, ενώ σύμφωνα με τον Laurens van den Acker που έχει ρόλο επικεφαλή στον τομέα Σχεδίασης των μοντέλων, το επερχόμενο Clio θα έχει στην εξωτερική του εμφάνιση επιρροές από το Symbioz concept. Επιπρόσθετα, σημαντικές αναβαθμίσεις αναμένεται να λάβουν χώρα στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, με τον den Acker να υπόσχεται «επαναστατική, ζεστή και πολύχρωμη νέα σχεδίαση».
 
Όσον αφορά τα μοτέρ, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το τι ετοιμάζει η Renault. Πιθανό είναι πάντως να διατηρηθεί η ίδια γκάμα στα μοτέρ βενζίνης με την μόνη προσθήκη να είναι ο 1,3 ΤCe που έχει κατασκευάσει η Renault σε συνεργασία με την Daimler. Τέλος, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει κάποια επιλογή στο diesel, με την Renault να ετοιμάζει να προσφέρει κάποια υβριδική έκδοση σαν αντικαταστάτη.

Η τιμή του νέου Clio λέγεται πως θα κινηθεί πολύ κοντά στο τωρινό μοντέλο με την μάρκα να υπολογίζει ότι οι πωλήσεις του το 2019 θα κυμανθούν κοντά στις 400.000 αυτοκίνητα.

Σχολιάστε

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO