Το κομψό κουπέ μήκους 5,1 μέτρων, είναι ελαφρώς μικρότερο από το Α8 και μας προϊδεάζει για τη σχεδιαστική λογική που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα επόμενά της μοντέλα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το κομψό κουπέ μήκους 5,1 μέτρων, είναι ελαφρώς μικρότερο από το Α8 και μας προϊδεάζει για τη σχεδιαστική λογική που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα επόμενά της μοντέλα.

Audi coupe ναυαρχίδα

4.581 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2014)

Δείχνοντάς μας την αισθητική του αύριο και επιδεικνύοντας εντυπωσιακές τεχνολογίες, η Audi παρουσιάζει το Prologue concept, ένα μεγάλο κουπέ όχημα με 4λιτρο μοτέρ 605 ίππων που κάνει το 0-100 σε μόλις 3.7 δλ.

Αφού μας άνοιξε την όρεξη με δύο προωθητικά σκίτσα, η Audi αποκάλυψε τελικά το νέο της πρωτότυπο, το Prologue concept. Το κομψό κουπέ μήκους 5,1 μέτρων, είναι ελαφρώς μικρότερο από το Α8 και μας προϊδεάζει για τη σχεδιαστική λογική που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα επόμενά της μοντέλα.Η μεγάλη γρίλια της μάσκας του πρωτότυπου μοντέλου, έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα από ότι στα οχήματα παραγωγής της Audi, ενώ πλαισιώνεται από φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix laser, μαύρο γυαλιστερό spoiler και ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα. Οι τονισμένοι θόλοι φιλοξενούν τροχούς 22 ιντσών, ενώ το πίσω καπό δείχνει αρκετά «μυώδες». Ενδιαφέρον έχει πως απουσιάζουν οι χειρολαβές των θυρών, καθώς αυτές ανοίγουν ηλεκτρομηχανικά, απλά αγγίζοντάς τις.Η σχεδίαση του εσωτερικού δεν θα λέγαμε πως είναι τόσο εμπνευσμένη όσο εκείνη του αμαξώματος. Εννοείται, βέβαια, πως τα υλικά είναι κορυφαία και περιλαμβάνουν δέρματα, αλουμίνιο και ξύλο. Εκεί που ξεχωρίζει η καμπίνα είναι στις τεχνολογικές εφαρμογές που φέρει, καθώς διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και αρκετές οθόνες αφής για οδηγό και συνοδηγό. Επιπλέον, μέσω του smartphone του, το αυτοκίνητο αναγνωρίζει την ταυτότητα του οδηγού και προσαρμόζει αυτόματα τη θέση οδήγησης, τον κλιματισμό, το ραδιόφωνο και τον πλοηγό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Μέριμνα, όμως, υπάρχει και για τους πίσω επιβάτες, καθώς τα εκεί προσκέφαλα σηκώνονται αυτόματα μόλις κάτσει κάποιος πίσω και μαζεύουν όταν αυτός φύγει.Κάτω από το μακρύ καπό του Audi Prologue concept υπάρχει ένα 4λιτρο twin-turbo TFSI V8 μηχανικό σύνολο, το οποίο αποδίδει ισχύ 605 ίππων και ροπή 750 Nm. Συνδέεται με ένα tiptronic αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο μέσω του συστήματος Quattro, στέλνει την κίνηση και στους 4 τροχούς, επιτρέποντας στο μεγάλο πολυτελές κουπέ να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3.7 δλ.Το Prologue concept θα αποτελέσει το αστέρι της Audi στην έκθεση του Λος Αντζελες και αν ποτέ παραχθεί, θα αποτελέσει την απάντηση της εταιρείας στην Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Ενδιαφέρον έχει πως απουσιάζουν οι χειρολαβές των θυρών, καθώς αυτές ανοίγουν ηλεκτρομηχανικά, απλά αγγίζοντάς τις.

Ενδιαφέρον έχει πως απουσιάζουν οι χειρολαβές των θυρών, καθώς αυτές ανοίγουν ηλεκτρομηχανικά, απλά αγγίζοντάς τις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG STOXOS TOP 5
Audi