" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η BMW, εκτός από όνομα, θα αναθεωρήσει και τη σχεδιαστική προσέγγιση στη νέα Σειρά 5 GT (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό), με το μπροστά τμήμα να ακολουθεί τα πρότυπα της νέας BMW Σειρά 5.

BMW Σειρά 5 ή 6 GT;

Διαβάστηκε από 2755 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/10/2016

Η BMW ετοιμάζεται να αλλάξει τακτική στη νέα γενιά της BMW Σειρά 5 GT, μεταφέροντάς την στη γκάμα της Σειράς 6, η οποία αλλάζει χαρακτήρα λόγω της έλευσης της BMW Σειρά 8. Δείτε τι «μαγειρεύουν» οι Βαυαροί…

 
Στον απόηχο της παρουσίασης της BMW Σειρά 5, οι Βαυαροί φαίνεται πως σχεδιάζουν να αλλάξουν στρατηγική για το διάδοχο μοντέλο της Σειρά 5 GT, η οποία κατά τα φαινόμενα θα ενταχθεί στη γκάμα της Σειράς 6, η οποία αλλάζει χαρακτήρα λόγω της έλευσης της BMW Σειρά 8.
 
Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η νέα Σειρά 6 GT θα αντικαταστήσει ουσιαστικά την Σειρά 6 Gran Coupe, η οποία δεν είναι όσο δημοφιλής θα ήθελε η BMW. Η εταιρεία θα αναθεωρήσει τη σχεδιαστική προσέγγιση στο νέο μοντέλο, με το μπροστά τμήμα να ακολουθεί τα πρότυπα της νέας BMW Σειρά 5. Πίσω, πάλι, αναμένεται ένα πιο «καθαρό» τελείωμα.
 
Το αυτοκίνητο θα πατήσει στην πλατφόρμα CLAR, κάτι που σημαίνει πως και αυτό με τη σειρά του θα ελαφρύνει περίπου κατά 100 κιλά. Η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από τη Σειρά 5 και θα περιλαμβάνει και το υβριδικό σύστημα που συναντάμε στην 530e. Κατά τα γνωστά, το νέο μοντέλο που αναμένεται στα μέσα της επόμενης χρονιάς, θα είναι πισωκίνητο, ενώ θα υπάρχουν και 4κίνητες, xDrive, εκδόσεις.