• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η δημοφιλία του diesel δεν κλονίζει τις βενζινοκίνητες εκδόσεις των Fiat Punto και Renault Clio.

Φρέσκο σχήμα, με εντυπωσιακή σχεδίαση και πληθωρικές καμπύλες. Οι «κρυμμένες» χειρολαβές στις πίσω πόρτες παραπέμπουν σε κουπέ.

Βενζινοκίνητα μικρά χωρίς τέλη

35.076 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/4/2013

Παρά το γεγονός ότι, οι diesel κινητήρες μονοπωλούν το αγοραστικό ενδιαφέρον, υπάρχουν βενζινοκίνητες επιλογές με αξιόλογες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

 
Μετά την τελευταία ανανέωσή του πέρυσι, το Fiat Punto συνεχίζει την πετυχημένη ιστορία του μικρού της ιταλικής φίρμας. Διατηρεί τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των προγενέστερων εκδόσεών του (Grande Punto και Punto Εvo), γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την απουσία ουσιαστικών αλλαγών στα βασικά δομικά μέρη (πλαίσιο, αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης).

Ακόμη και σε επίπεδο εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού, είναι ορατές οι ομοιότητες με τους όχι και πολύ μακρινούς προγόνους του, επιχειρώντας ουσιαστικά να συνδυάσει χαρακτηριστικά και των δύο.

Η πιο ουσιαστική αλλαγή είναι η προσθήκη του σύγχρονου 2κύλινδρου κινητήρα 0,9 TwinAir στη γκάμα των κινητήρων, ο οποίος έρχεται να αναβαθμίσει το προφίλ του, ευνοώντας τις επιδόσεις και περιορίζοντας την κατανάλωση.

Με εμπορικό «όπλο» του τις προσιτές τιμές και την πληρότητα του εξοπλισμού, το Punto εκμεταλλεύεται τη δημοφιλή παρουσία του και ακολουθεί το δόγμα της δοκιμασμένης και επιτυχημένης συνταγής.

Το Renault Clio 4ης γενιάς, με περίσσια αυτοπεποίθηση, έχει τα φόντα για να κατακτήσει την πιο δημοφιλή κατηγορία όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και της ευρωπαϊκής. 

Ο στόχος αυτός μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όμως, το νέο Clio έχει έρθει «διαβασμένο», τόσο στο θέμα της εμφάνισης, όσο και σε αυτό της τεχνολογικής αρτιότητας σε όλους τους τομείς. Και ειδικά σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση, το Clio δείχνει μεγαλόσωμο και εντυπωσιακό σε σχεδίαση, βασιζόμενο στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault. 

200 διαθέσιμα στοιχεία για RENAULT  CLIO
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

200 διαθέσιμα στοιχεία για FIAT  PUNTO 2012
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)