Jeep Compass: Ένα πραγματικό Jeep
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Compass: Ένα πραγματικό Jeep

26.288 Επισκέψεις στο άρθρο

Quick info

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Μικρομεσαίο SUV με πολυτελή χαρακτηριστικά
- Κινητήρες από 1.400 κυβικά και έως 170 άλογα
- Έκδοση Trailhawk για extreme off road 


Με εμφάνιση χαρακτηριστική της νέας φιλοσοφίας της Jeep και premium στοιχεία, το νέο Compass είναι ένα πραγματικό Jeep! Η γκάμα των κινητήρων του διαθέτει σύνολο 1.400 κυβικών και η ιπποδύναμη φτάνει τα 170 άλογα. Πιο αναλυτικά, τώρα, το Compass έχει μήκος 4,4 μέτρα και τοποθετείται πάνω από το Renegade και κάτω από το μεγαλύτερο Cherokee καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη γκάμα.  Κάτω από το αμάξωμα μάλιστα υπάρχει συγγένεια πολύ κοντινού βαθμού με το Renegade.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό του εσωτερικού, το οποίο διαθέτει υψηλά ποιοτικά στάνταρ, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα 3 συστήματα infotainment Uconnect, που έρχονται με οθόνες αφής 5,0, 7,0 και 8,4 ιντσών, με τα δύο τελευταία να έχουν μόνιτορ υψηλής ευκρίνειας και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. 

Τέλος, όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα περιλαμβάνει αρχικά τον 1,4 MultiAir των 140 ή 170 ίππων, με το πρώτο να διατίθεται ως 2WD με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ το δεύτερο είναι 4κίνητο και εξοπλίζεται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Οι diesel επιλογές ξεκινούν από τον 1,6 Multijet με 6άρι μηχανικό και μπροστά κίνηση, ενώ πιο πάνω συναντάμε τον 2,0 Multijet των 140 και 170 ίππων. Η μικρή έκδοση προσφέρεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα 4WD, ενώ η κορυφαία εκδοχή έρχεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Παράλληλα, η Jeep υπόσχεται τα καλύτερα off-road χαρακτηριστικά της κλάσης, προσφέροντας δύο συστήματα τετρακίνησης: To Active Drive και Active Drive Low. Αμφότερα διαθέτουν έως και 5 λειτουργίες, τις Auto, Snow, Sand και Mud, συν το mode «Rock» αποκλειστικά για τα Τrailhawk μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN