• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτά είναι τα τέσσερα δώρα του Best Car 2018, που θα περάσουν στα χέρια τεσσάρων υπερτυχερών μετά την κλήρωση.

Τα δώρα του Best Car 2018

Διαβάστηκε από 19428 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/1/2018
 

Ποιος θα κερδίσει τα 4 μεγάλα δώρα του φετινού διαγωνισμού Best Car από το AutoΤρίτη; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα, μέχρι τότε όμως, ας γνωρίσουμε καλύτερα τα 4 αυτοκίνητα που θα κερδίσουν οι 4 τυχεροί!

Ο φετινός διαγωνισμός του Best Car από το AutoΤρίτη είχε μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ όπως και πέρσι στο επίκεντρο βρίσκονται τα 4 μεγάλα δώρα που θα δοθούν στους φετινούς νικητές οι οποίοι θα βγούν ύστερα από κλήρωση στην εκδήλωση του Best Car την επόμενη εβδομάδα.
 

Φυσικά, αναφερόμαστε στα τέσσερα αυτοκίνητα που θα κερδίσουν οι τυχεροί για μία ολόκληρη χρονιά, ξεχνώντας ασφάλειες, τέλη, φόρους και χαράτσια αφού είναι όλα πληρωμένα! Πρόκειται για τα Ford Fiesta ST των 200 ίππων, το νέο Jeep Compass, τη ναυαρχίδα των SUV της Opel το νέο Grandland Χ, και το άρτι αφιχθέν στη χώρα μας Skoda Karoq (το Ford Fiesta για 6 μήνες). Εμείς, τα συγκεντρώσαμε για μια πρώτη σύντομη παρουσίαση, ενώ ταυτόχρονα ζητήσαμε από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων & marketing της κάθε μάρκας για μια σύντομη δήλωση-ευχή στον τυχερό νικητή.

Καλή σας επιτυχία!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ