Το νέο SsangYong Rexton απέσπασε το βραβείο Εργονομικού Σχεδιασμού 2017, από το Ινστιτούτο Εργονομίας της Κορέας.

Ο θεσμός του βραβείου Εργονομικού Σχεδιασμού διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εργονομίας της Κορέας και αξιολογεί τα καινούρια προϊόντα σε 7 τομείς.

Βραβείο εργονομίας για το νέο SsangYong Rexton

4.284 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/5/2017

Το νέο SsangYong Rexton, του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τον Παρθενώνα, απέσπασε το βραβείο Εργονομικού Σχεδιασμού 2017, από το Ινστιτούτο Εργονομίας της Κορέας, αφού πρώτα αξιολογήθηκε σε επτά τομείς.

 
Το νέο SsangYong Rexton παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ στα τέλη Μαρτίου και σήμερα ήρθε η πρώτη διάκριση γι` αυτό. Ο θεσμός του βραβείου Εργονομικού Σχεδιασμόυ διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εργονομίας της Κορέας και αξιολογεί τα καινούρια προϊόντα σε 7 τομείς, όσον αφορά στην εργονομία τους: φιλικότητα του προϊόντος, αποτελεσματικότητα, χρηστικότητα, απτή ποιότητα, ασφάλεια, φιλικότητα προς το περιβάλλον, κόστος.
 

Το νέο Rexton, του οποίου η παραγωγή μόλις ξεκίνησε, αποτελεί την κορωνίδα της SsangYong, ενώ περικλείει μέσα στο 4,8 μέτρων μήκους αμάξωμά του, σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, όλη την τεχνολογία και την πολυτέλεια που αποζητάει κανείς από ένα μεγάλο, premium SUV.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το νέο μοντέλο της κορεάτικης φίρμας αναμένεται να πατήσει τους τροχούς του στη χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο.