• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

To ανανεωμένο Megane.

Crossover το επόμενο Renault Μegane;

2.281 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2020

Ο CEO της φίρμας, Luca de Meo, φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει το ενδεχόμενο να γίνει το crossover το Megane στην επόμενη γενιά του.

RENAULT: Νέο CLIO, με συνολικό όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%


H μόδα των crossover/SUV έχει οδηγήσει τις εταιρείες στο κόψιμο αρκετών μοντέλων λόγω χαμηλών πωλήσεων και για αυτό δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την Renault να κάνει το ίδιο για το Megane.

Ένα νέο δημοσίευμα του Reuters βάζει τέλος σε αυτές τις φήμες καθώς αναφέρει πως ο CEO της Renault θέλει να κρατήσει το Megane στην γκάμα της φίρμας, κάνοντας το μοντέλο μάλιστα «την κολώνα της μικρομεσαίας κατηγορίας». Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το μοντέλο δεν θα λάβει κάποιες αλλαγές με αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον της φίρμας να λένε πως ο de Meo θέλει να κατασκευαστεί μια crossover έκδοση του μοντέλο στην επόμενη γενιά του.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν αλλά είναι πιθανό η Renault να προσφέρει μια πιο σκληροτράχηλη έκδοση του Megane, όπως ακριβώς έχει κάνει η Ford με το Fucus Active ή η Audi με τις Allroad εκδόσεις. Εάν μια τέτοια έκδοση πάρει το πράσινο φως, αναμένεται το Megane να λάβει περισσότερα πλαστικά προστατευτικά στο αμάξωμα και να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι το Megane να μεταμορφωθεί σε κανονικό crossover, αφού η Renault συχνά σημειώνει πως θέλει να κατασκευάσει αυτοκίνητα με νέες «σιλουέτες». Σίγουρο είναι πως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, όπως και πως τα πάντα βρίσκονται προς συζήτηση.

H Renault πούλησε 129.222 Μegane στην Ευρώπη το 2019.
 

42 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  MEGANE