3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο στο φόρουμ Worldscoop.

Διέρρευσε το Toyota Harrier

1.988 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Harrier, όμως εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάνουν μια πρόωρη αποκάλυψη του μοντέλου.

Οι εικόνες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο στο φόρουμ Worldscoop και δείχνουν ότι οι σχεδιαστές της Toyota έχουν ανανεώσει δραστικά το σχεδιασμό του SUV, το οποίο αν και δεν επιβεβαιώνεται, λέγεται ότι βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Toyota RAV4.
 
Επιστρέφοντας στο σχεδιαστικό κομμάτι παρατηρούμε πως το μοντέλο διαθέτει ένα επιμηκυμένο καπό που συνεχίζεται με μία κομψή γραμμή οροφής που καταλήγει στο κωνικό πίσω παράθυρο. Από κει και πέρα παρατηρούμε ότι το νέο Harrier έχει ανασχεδιάσει τους προβολείς με LED φώτα ημέρας, ενώ στο πίσω μέρος μία λεπτή LED φωτιζόμενη γραμμή τρέχει σε όλο το πλάτος του αμαξώματος και καταλήγει στο πλαινό μέρος.
 
Το νέο Toyota Harrier που θα προσφερθεί στην αγορά της Ιαπωνίας και σε άλλες ασιατικές χώρες φημολογείται πως θα διαθέτει τουλάχιστον δύο διαφορετικές επιλογές κινητήρων. Ένα μοτέρ βενζίνης 2,0 λίτρων και ένα ακόμα 2,5 λίτρων που θα αποτελεί μέρος της υβριδικής έκδοσης που θα έρθει με σύστημα τετρακίνησης «AWD-I».
 
Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου αναμένεται μέσα στο μήνα.   

citroen
4green