• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο οδηγοκεντρικό εσωτερικό του HR-V, η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά καλή. Καλύτερη θα θέλαμε την εργονομία του infotainment.

Μοναδική διαφοροποίηση στο εσωτερικό του HR-V είναι ο επιλογέας ταχυτήτων, όπως και τα paddles πίσω από το τιμόνι.

Oι χώροι για τους επιβάτες είναι κορυφαίοι για τα δεδομένα της κατηγορίας ενώ με τα magic seats που υιοθετεί η Honda και εδώ, αποκτά και πολυχρηστικό χαρακτήρα.

Εσωτερικό: Οδηγοκεντρικό και ευρύχωρο

28.123 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2019
 

Το εσωτερικό του Honda HR-V είναι λίγο σκοτεινό σχεδιαστικά και η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή παρά την απουσία μαλακών υλικών –πλην μιας επένδυσης στο μπροστά του μέρος, ωστόσο σε κερδίζει με τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η κεντρική κονσόλα είναι στραμμένη προς τον οδηγό, η θέση οδήγησης χαμηλή για crossover και το τιμόνι σε σωστή θέση. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι εντυπωσιακά μεγάλοι για τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα τα καθίσματά του αναδιπλώνονται, σηκώνονται, σύρονται κτλ., δημιουργώντας αίσθηση πολυχρηστικού μοντέλου. Τέλος, όσον αφορά στο πορτ-μπαγκάζ αυτό έχει χωρητικότητα 453 λίτρα, νούμερο κορυφαίο για τα δεδομένα των εξωτερικών διαστάσεων του μοντέλου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

11 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  HR-V

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια