Δοκιμή: Αυτόματο Kia XCeed με 160 άλογα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο Kia XCeed με 160 άλογα

63.175 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2022)

Με σχεδίαση που μαγνητίζει, επιδόσεις που φυσάνε, ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά και την πρακτικότητα που προσφέρει ως crossover, το Κia XCeed τα κάνει όλα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Εσύ τι λες; Kia XCeed ή το ολόφρεσκο Renault Arkana;

Κουκλί SUV με αυτόματο κιβώτιο για ευκολία & άνεση!

Τo Kia XCeed από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς ήταν από τα πρώτα μοντέλα που πρόσφεραν την κουπέ αισθητική σε ένα crossover αμάξωμα. Το XCeed εκ πρώτης είναι θελκτικό στο μάτι, ωστόσο ανακαλύπτοντάς το, συνειδητοποιείς ότι τελικά έχει πολλά περισσότερα να σου προσφέρει από μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

160 ίπποι με 24.690 ευρώ, 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service

Το XCeed πλέον στις βενζινοκίνητες εκδόσεις προσφέρει ως βασική επιλογή τον 1.500άρη τούρμπο κινητήρα των 160 αλόγων συνοδευόμενο από ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Πάντως συγκριτικά με τον ανταγωνισμό η αναλογία ευρώ/ίππο είναι καλή, καθώς το SUV της Kia προσφέρεται από 24.690 ευρώ με το χειροκίνητο κιβώτιο iMT και από 26.290 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, όπως στο μοντέλο της δοκιμής μας. Μάλιστα έρχεται με αρκετά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που παρέχει όλα τα κομφόρ σε άνεση και ασφάλεια, αλλά και συνοδευόμενο με μία από τις καλύτερες εγγυήσεις της αγοράς, διάρκειας 7 ετών, καθώς επίσης και 5 χρόνια δωρεάν service.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center