• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Στην πόλη το Swift είναι αρκετά ευέλικτο και βολικό λόγω διαστάσεων, ωστόσο σε πιο γρήγορους ρυθμούς, ο κινητήρας και το σύστημα διεύθυνσης θέτουν όρια.

Κινητήρας, οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

32.811 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Κινητήρας-Οδική συμπεριφορά: Αρκετά οικονομικό και προσανατολισμένο για την πόλη
Το ήπια υβριδικό σύνολο των 83 ίππων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο CVT είναι εστιασμένο στις καθημερινές μετακινήσεις. Το υβριδικό σύστημα θα δώσει ένα boost στις χαμηλές στροφές και θα «υποστηρίξει» τον κινητήρα, βοηθώντας κατΆ αυτόν τον τρόπο στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, η οποία αν και ανεβασμένη συγκριτικά με την  χειροκίνητη έκδοση, μετρήθηκε στο καλό νούμερο των 5,8 λτ./100 χλμ.. Από πλευράς επιδόσεων, το CVT κιβώτιο βοηθάει στις ρεπρίζ και σας απαλλάσσει από τις αλλαγές, ωστόσο παράγει αρκετό θόρυβο και πατινάρισμα κατά την επιτάχυνση. Θέλει αρκετά ήπιες κινήσεις με το γκάζι, κάτι που γίνεται ακόμα πιο εμφανές σε μια επαρχιακή διαδρομή που έχει περισσότερες απαιτήσεις. Σε αυτές τις συνθήκες μάλιστα το Swift δείχνει και μια έλλειψη αποτελεσματικότητας, κυρίως λόγω του συστήματος διεύθυνσης και της αστάθειάς του. Στην πόλη βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, με το Swift να είναι αρκετά ευέλικτο και βολικό λόγω διαστάσεων, παρόλο που η ανάρτησή του επιτρέπει στις έντονες ανωμαλίες να γίνουν αισθητές στην καμπίνα.

Το ήπια υβριδικά σύνολο του Swift καταφέρνει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση, ωστόσο το CVT κιβώτιο δεν έχει πολιτισμένη λειτουργία.

Το ήπια υβριδικά σύνολο του Swift καταφέρνει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση, ωστόσο το CVT κιβώτιο δεν έχει πολιτισμένη λειτουργία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η γνώμη μας:
+ Κατανάλωση, απαλλαγή από τέλη, ευελιξία, εργονομία

- Ποιότητα και ηχομόνωση καμπίνας, αίσθηση τιμονιού, χώρος αποσκευών, λειτουργία CVT

Η αυτόματη έκδοση του Swift επικεντρώνεται ακόμα περισσότερο στην αστική φύση του ιαπωνικού μοντέλου και την ευκολία χρήσης. Εξακολουθεί να είναι οικονομικό και αποτελεσματικό στις ενδοαστικές μετακινήσεις, ωστόσο η χαμηλή ισχύς και η οδική συμπεριφορά θέτουν περιορισμούς εκτός πόλης. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

15 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  SWIFT