«Δυναμίτης» το Volkswagen Golf R της Oettinger
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Δυναμίτης» το Volkswagen Golf R της Oettinger

2.310 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Με αφορμή τα 20 χρόνια ζωής του Golf R, η Oettinger παρουσίασε το πακέτο της για το μοντέλο. Η τιμή του φτάνει, χωρίς τις ζάντες, στα 2.785 ευρώ.

Εμφάνιση του συναρπάζει

Το βελτιωτικό της πακέτο για το Volkswagen Golf R παρουσίασε η Oettinger με αφορμή πως το μοντέλο γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής του. Ο οίκος έχει ήδη στον κατάλογό του βελτιωτικά πακέτα για το Golf Mk8 και την GTI έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέος διαχύτης, πιο κοντά στο έδαφος και λίγο πιο ελαφρύ

Σε σχέση με το εργοστασιακό Golf R, η Oettinger προσφέρει στο αυτοκίνητο καινούριο και πιο επιθετικό εμπρός διαχύτη, επιπλέον μικρά αεροδυναμικά μέρη, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές και δύο διαφορετικές επιλογές για πίσω αεροτομή. Οι μηχανικοί της Oettinger μείωσαν την απόσταση του Golf R από το έδαφος ενώ του τοποθέτησαν επίσης ένα νέο σετ από πολυάκτινες ζάντες που μειώνουν κατά 8 κιλά το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Οι δαγκάνες φαίνεται πως έχουν πάνω τους το όνομα του βελτιωτικού οίκου.

Χωρίς αλλαγές κάτω από το καπό

Η Oettinger δεν προχώρησε σε αλλαγές στο κομμάτι του κινητήρα, κάτι που σημαίνει πως κάτω από το καπό συνεχίζει να βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος 2λιτρος TSI που αποδίδει 320 άλογα ή 330 άλογα στην επετειακή έκδοση «20 Years». H κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς είτε μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου είτε ενός 6τάχυτου μηχανικού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MERCEDES NEW RANGE
OPEL