Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Μετά από το Ford Mondeo, σειρά είχε το S-MAX να αποκτήσει μία ειδική Vignale έκδοση, η οποία θα μπει στην παραγωγή του χρόνου.

Το S-MAX Vignale Concept διαθέτει πλήθος αισθητικών στοιχείων, τα οποία το διαφοροποιούν από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

Το σκουρόχρωμο εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από τις τάσεις στην ανδρική μόδα, αλλά και από το design διάφορων επίπλων.

Το δέρμα εκτείνεται από το ταμπλό μέχρι το χώρο αποσκευών, συνθέτοντας έτσι ένα ενιαίο σύνολο.

Ένα μοναδικό Ford S-MAX

6.913 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2014

Αποκαλυπτήρια είχαμε για το Ford S MAX Vignale Concept, μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς MPV της Ford, η οποία απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μόδα και το μοναδικό στιλ.

 

Η Ford αποκάλυψε σήμερα στο Palazzo Reale στο Μιλάνο, το νέο Ford SMAX Vignale Concept, ένα μοντέλο που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι το Mondeo Vignale Concept. Η έκδοση παραγωγής του τελευταίου θα λανσαριστεί του χρόνου και σύντομα θα ακολουθήσει ένα S-MAX Vignale παραγωγής.


Το νέο S-MAX Vignale Concept διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, πολυεδρικά ένθετα και χρωμιωμένα καλύμματα καθρεπτών, μία ειδικής σχεδίασης εξαγωνική μάσκα και μία ιριδίζουσα απόχρωση Milano Grigio. Το S-MAX concept προσφέρει επίσης αποκλειστικά δερμάτινα καθίσματα με ανάγλυφο το όνομα Vignale, τα οποία φέρουν λεπτομέρειες αλουμινίου μέσα στην ύφανση. Ενδιαφέρουσες τεχνολογίες είναι οι επικοινωνίες αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (car-to-car), οι βάσεις tablet για τα καθίσματα τις δεύτερης σειράς και μία ευέλικτη φιλοσοφία καθισμάτων με λεπτή σχεδίαση. 


Το S-MAX Vignale Concept λανσάρει μία νέα άποψη του λείου εξωτερικού, του προφίλ και του τόξου οροφής του S-MAX. Η έμφαση στο χρώμα είναι έκδηλη σε όλο το όχημα με λεπτομέρειες Dark Rose Grey στις εξαγωγές, τα εξαγωνικά πλαίσια των αεραγωγών και τη κάτω μετωπική επιφάνεια. Η μάσκα υιοθετεί πιο σκούρο, ματ μεταλλικό φινίρισμα με πλαίσιο από γυαλισμένο αλουμίνιο.


Το ανοιχτόχρωμο εξωτερικό συνδυάζεται με ένα σκουρότερο εσωτερικό που είναι εμπνευσμένο από τις τάσεις στην ανδρική μόδα, αλλά και από διάφορα έπιπλα. Το δέρμα εκτείνεται από το ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, περνά την κρυστάλλινη οροφή και συνεχίζει μέχρι το χώρο αποσκευών σε μία απόχρωση. Ενδιαφέρον έχουν η πλεκτή υφή των αλουμινένιων ένθετων πίσω από το τιμόνι και στο ταμπλό και το πάνελ πάνω από την κεντρική οθόνη με αλουμινένιο λογότυπο Vignale. 


Τέλος, η
Ford θα προσφέρει έναν ειδικά εκπαιδευμένο υπεύθυνο σχέσεων σαν μοναδικό κρίκο επικοινωνίας με τους πελάτες. Τα Vignale Lounges θα βρίσκονται σε επίλεκτα καταστήματα εμπόρων Ford, κυρίως σε μητροπολιτικές περιοχές, και θα παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.