Η πιο «αγωνιστική» version Si Coupe (εικόνα) φέρει πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο στον μπροστινό προφυλακτήρα, όσο και στο πίσω μέρος με τον νέο μεγάλο διαχύτη.

Κάτω από το καπό, το Honda Civic Coupe (εικόνα) εφοδιάζεται με τον 2,4 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 200 ίππους και 230 Nm ροπής.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτων του Λας Βέγκας έκανε ντεμπούτο το νέο Honda Civic Coupe (εικόνα), με ένα επιθετικό και σύγχρονο design.

Η Si Coupe έκδοση (εικόνα) του Honda Civic Coupe εφοδιάζεται με τον 2,4 λτ. κινητήρα του απλού coupe, ο οποίος όμως έχει ενισχυθεί κατά 4 ίππους περισσότερους και 5 Nm ροπής επιπλέον.

Επίσημα τo Honda Civic Coupe με 200 ίππους!

6.339 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/11/2013

Η Honda παρουσίασε το νέο Civic Coupe στην Έκθεση SEMA -μαζί με την ενισχυμένη έκδοση Civic Si Coupe- με δυναμικό σχεδιασμό και σπορ χαρακτήρα, ενώ θα εφοδιάζεται από ένα 2,4 λτ. μοτέρ.

 
Στην Έκθεση Αυτοκινήτων του Λας Βέγκας έκανε ντεμπούτο το νέο Civic Coupe και η «αναβαθμισμένη» του έκδοση, Si Coupe.
Ειδικότερα, το μοντέλο έχει βασιστεί σχεδιαστικά στο ανανεωμένο sedan, ενώ διαθέτει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένο καπό και φτερά, καινούργιους εξωτερικούς καθρέπτες και πίσω φωτιστικά σώματα.

Επιπλέον αυτών, η πιο «αγωνιστική» εκδοχή Si Coupe εξοπλίζεται με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος όπου ξεχωρίζει ο αεροδυναμικός διαχύτης. Παράλληλα, το μοντέλο «κάθεται» σε 18άρες ζάντες αλουμινίου που τονίζουν τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Από την άλλη, η ιαπωνική εταιρεία ανέφερε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στο εσωτερικό ή στη διάταξη της ανάρτησης σε σχέση με τη sedan έκδοση του μοντέλου (ίσως όμως στο set up).

Κάτω από το καπό τώρα, το νέο μοντέλο τροφοδοτείται από έναν 2,4 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 200 ίππους και 230 Nm ροπής, ενώ για την Si Coupe έκδοση το εν λόγω μοτέρ έχει ενισχυθεί κατά 4 ίππους περισσότερους και 5 Nm ροπής επιπλέον.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Honda στις Η.Π.Α., John Mendel, ανέφερε ότι το νέο coupe μοντέλο και στις δυο εκδόσεις του είναι μια «οδηγική εμπειρία που συνδυάζει το αγωνιστικό προφίλ με τον χαρακτήρα της ιαπωνικής φίρμας».

Tags: HONDA CIVIC