• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έτοιμη για το comeback η Renault

1.445 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2019

H Renault ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα της F1 αλλά πλέον δηλώνει σίγουρη πως σύντομα θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

Mπορεί η oμάδα της Renault στην F1 να ξεκίνησε την σεζόν με υψηλές προσδοκίες, ωστόσο οι εμφανίσεις της κατά τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικές.

Οι Γάλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα με την αρχιτεκτονική του μοτέρ τους με συνέπεια να καθυστερήσουν να προβούν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Το πρόβλημα αυτό ωστόσο λέγεται πως ξεπεράστηκε και ότι τώρα με τα νέα πακέτα τροποποιήσεων, η ομάδα θα γίνει ξανά πολύ ανταγωνιστική.
 


Ο γενικός αρχηγός της εταιρείας στην F1, Cyril Abiteboul δήλωσε: «Ήμασταν πίσω όλο τον χειμώνα. Αρχίζαμε να προσπαθούμε να φτάσουμε τους άλλους και δεν καταφέρναμε τα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμά μας στο να βάλουμε όλα αυτά που έβγαιναν από το τμήμα Σχεδίασης σε παραγωγή. Ακόμα παράγονται πράγματα που θα έπρεπε να έχουν λανσαριστεί στο μονοθέσιο εβδομάδες πριν.» Για να γίνει αντιληπτό πόσο άσχημα έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Renault, αρκεί να δει κάποιος την βαθμολογία. Χαρακτηριστικό είναι ότι η McLaren, η οποία παίρνει μοτέρ από την Renault, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 16 πόντους περισσότερους από την γαλλική φίρμα.

Ο Abiteboul συνέχισε λέγοντας: «Στο Paul Ricard πιστεύουμε πως όλα μας τα προβλήματα θα έχουν λυθεί. Το μοτέρ θα αποδίδει τα μέγιστα και θα έχουμε σημαντικές αναβαθμίσεις στην αεροδυναμική μας.»
 

Tags: RENAULT