Ετοιμοπαράδοτα και σε ειδικές τιμές όλα τα Opel

Ετοιμοπαράδοτα και σε ειδικές τιμές όλα τα Opel

1.887 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

Τη δική της Black Friday πραγματοποιεί η Opel, η οποία προσφέρει ετοιμοπαράδοτα και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά της μοντέλα, με οικονομικό όφελος για τον αγοραστή!

Προσφορές σε όλα τα Opel

H Opel συμμετέχει ενεργά στο φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday, προσφέροντας   ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες που θα αγοράσουν κάποιο αυτοκίνητο της Opel μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές τόσο στα επιβατικά, όσο και στα επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όλα τα Opel ετοιμοπαράδοτα

Επιπλέον, η γερμανική φίρμα έχει τη δυνατότητα να παραδώσει άμεσα το αυτοκίνητο στο νέο του ιδιοκτήτη, αφού όλα της τα μοντέλα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και μάλιστα σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων.

Μάξιμουμ δύο μήνες ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή

Από την άλλη, για όσους χρειαστεί να περιμένουν για την παραλαβή, η Opel αναφέρει πως αυτό το διάστημα θα κυμαίνεται περίπου στους δύο μήνες, ενώ υπογραμμίζει πως έχει σε ισχύ το πρόγραμμα εγγύησης τελικής τιμής, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Μέσω της εγγύησης τιμής, ο ενδιαφερόμενος αγοράζει το αυτοκίνητο στην τιμή που κοστίζει την ημέρα της παραγγελίας και όχι αυτή της παράδοσης, που ενδεχομένως να έχει αλλάξει.

Μέχρι τις 25/11 το πρόγραμμα Opel Black Friday

Όλα τα μοντέλα Opel συνοδεύονται από πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Το πρόγραμμα Opel Black Friday ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Η Opel κάνει τη δική της Black Friday.
- Προσφορές σε όλα τα Opel.
- Ετοιμοπαράδοτα σε ευρεία γκάμα εκδόσεων.
- Μάξιμουμ δύο μήνες, ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή των μη ετοιμοπαράδοτων.
- Σε ισχύ το πρόγραμμα εγγύησης τελικής τιμής.
Σε «ψήνουν» τέτοιες προσφορές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Toyota
Autocheck