Έτσι θα είναι οι νέες εκθέσεις της Lancia
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα είναι οι νέες εκθέσεις της Lancia

2.215 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2023)

Η πρώτη έκθεση με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Lancia εγκαινιάστηκε στη Via Gattamelata στο Μιλάνο και αυτόματα μας αποκαλύπτει πως ακριβώς θα είναι όλες οι νέες εκθέσεις μετά την αναγέννηση της ιταλικής μάρκας!

Αποκάλυψη για την εταιρική ταυτότητα της Lancia

Η πορείας αναγέννησης της Lancia συνεχίζεται. Μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας αποχής της μάρκας, τη Lancia Design Day στις 28 Νοεμβρίου 2022, σήμερα η Lancia προχωρά στην αποκάλυψη της νέας εταιρικής της ταυτότητας, δείχνοντας στο ευρωπαϊκό κοινό την εμφάνιση που θα έχουν οι εκθέσεις της στο άμεσο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύγχρονη και ζεστή ατμόσφαιρα

Η  νέα εταιρική ταυτότητα αντανακλά τους τέσσερις πυλώνες του στρατηγικού πλάνου της Lancia: ποιότητα, εξηλεκτρισμός, βιωσιμότητα και ένα καινοτόμο μοντέλο πωλήσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα εικόνα της μάρκας, όπως η γραμματοσειρά, οι μοντέρνες γραμμές και ο συνδυασμός ανοικτών και σκούρων χρωμάτων, αντλούν την έμπνευση τους από την Ιταλική βιομηχανία μόδας και συνολικότερα την ιταλική αισθητική που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Lancia. Αυτή η φιλοσοφία είναι έκδηλη τόσο στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, όσο και στο εσωτερικό, με στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μια σύγχρονη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Στις νέες εκθέσεις το 2ο τρίμηνο του 2024 η νέα Ypsilon

Μετά το πρώτο κατάστημα στο Μιλάνο, η ανανέωση του δικτύου διανομής θα συνεχιστεί, με στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον το 50% των εκθέσεων στην Ιταλία  να έχουν εφαρμόσει τη νέα εταιρική ταυτότητα. Η ολοκλήρωση της αλλαγής αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2ο τρίμηνο του 2024, πριν ακριβώς από το λανσάρισμα της νέας Ypsilon, του πρώτου μοντέλου της νέας εποχής της μάρκας.

70 εκθέσεις σε 60 ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα του 2024

Στις αρχές του 2024 θα ξεκινήσει και η πορεία της νέας ταυτότητας στις χώρες εκτός Ιταλίας, με στόχο μέχρι τα μέσα του 2024 να υπάρχουν περισσότερα από 70 σημεία πώλησης σε 60 ευρωπαϊκές πόλεις.

Αποκάλυψη για τις νέες εκθέσεις της Lancia!
- Σύγχρονη και ζεστή ατμόσφαιρα.
- Aντλούν την έμπνευσή τους από την Ιταλική βιομηχανία μόδας.
- 70 εκθέσεις σε 60 ευρωπαϊκές χώρες στα μέσα του 2024.
- Στις νέες εκθέσεις το 2ο τρίμηνο του 2024 η νέα Ypsilon!
Σε νοιάζει πως θα είναι οι εκθέσεις της Lancia ή απλά περιμένεις να δεις μέσα σε αυτές τη νέα Delta;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
15.3 Toyota 1million
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel