• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel.

Η γερμανική εταιρεία εγκατέστησε το σύστημα iDrive,οθόνη αφής 8.8 ιντσών, ασύρματη φόρτιση κινητών smartphone και δίκτυο Wifi.

Δεν υπάρχουν πολλές άλλες αλλαγές εκτός τα φωτιστικά σώματα ημέρας LED στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel.

Ανανεωμένη BMW Σειρά 2

Διαβάστηκε από 4063 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Η Βαυαροί προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με την νέα Σειρά 2 και τα νέα στοιχεία που φέρνει μαζί της στην εξωτερική της εμφάνιση και το εσωτερικό της.

 
H BMW αποκάλυψε σήμερα τις ανανεωμένες Σειρά 1,  Σειρά 2( Coupe και Cabrio) και Σειρά 3. 

Η νέα Σειρά 2 χαρακτηρίζεται από μία ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση με νέας σχεδίασης πρόβολο που περιλαμβάνει μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα ενώ τα σχήματα στις δύο χαρακτηριστικές γρίλιες έγιναν πιο φαρδιά. Δεν υπάρχουν πολλές άλλες αλλαγές εκτός τα φωτιστικά σώματα LED στο πίσω μέρος.

Στον εσωτερικό διάκοσμο οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν μια σειρά από αλλαγές που περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης πίνακα οργάνων και ταμπλό. Επιπλέον, η γερμανική εταιρεία εγκατέστησε το σύστημα iDrive, οθόνη αφής 8.8 ιντσών, ασύρματη φόρτιση κινητών smartphone και δίκτυο Wifi.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Αρχικά για την γκάμα βενζινοκινητήρων, προσφέρονται δύο τετρακύλινδοι turbo 2.0-λίτρων κινητήρες απόδοσης 184PS και 270 Nm ροπής ο πρώτος και 252 PS και 350 Νm o δεύτερος.

Αν κάποιος θελήσει να κινηθεί σε χαμηλότερο κυβισμό υπάρχει ο 1.500άρης τριών κυλίνδρων με απόδοση 136 ίππων με ροπή 220 Νm. Στην γκάμα ο ισχυρότερος που προσφέρεται είναι ο 3.0 λίτρων εξακύλινδρος turbo κινητήρας ιπποδύναμης 340 PS και 500 Nm ροπής.
 
Όσον αφορά στους κινητήρες diesel, η γκάμα αποτελείται από τρεις 4κύλινδρους 2.0 λίτρων turbo κινητήρες απόδοσης 150, 190 και 224 ίππων.

Θα προσφέρονται τρία διαφορετικά χρώματα για την εξωτερική εμφάνιση της Σειράς 2 που περιλαμβάνουν δύο αποχρώσεις μπλε (Seaside και Μediterranean) και πορτοκαλί(Sunset Orange).

Η ανανεωμένη Σειρά 2 αναμένεται να φτάσει τον Ιούλιο.