Τι λένε για το Toyo Proxes Comfort στην Ελλάδα και στον κόσμο;

Τι λένε για το Toyo Proxes Comfort στην Ελλάδα και στον κόσμο;

29.082 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2024) English

Όσον αφορά την ικανοποίηση των κατόχων του, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες το 78% όσων έχουν αγοράσει Toyo Proxes Comfort έμειναν ικανοποιημένοι και θα το αγόραζαν ξανά. Ας δούμε όμως ορισμένα σχόλια κατόχων του, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


- «Πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα. Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Φθείρονται δύσκολα. Σχετικά αθόρυβα. Θα τα αγόραζα ξανά».

- «Πολύ καλά λάστιχα, δεδομένης της τιμής του. Έχουν καλό feedback, καλό χειρισμό σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δεν θα δίσταζα να τα χρησιμοποιήσω ξανά».

- «Πολύ καλά για την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο και γενικά για οδήγηση εκτός πόλης. Ωστόσο έχουν μέτριο feedback μόλις τα πιέσεις και στο τέλος νιώθεις μία ελαφρά υποστροφή των τροχών σε μία στροφή, είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο. Για την τιμή τους είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα τα αγόραζα ξανά».

- «Το Toyo Proxes Comfort έχει καλή συμπεριφορά και σε στεγνό και σε βρεγμένο, σε μία λογική τιμή. Έχουν προβλέψιμη συμπεριφορά στο βρεγμένο, είναι αποτελεσματικά απέναντι στην υδρολίσθηση. Εκτός αν έχει ΠΟΛΛΗ βροχή, καθώς τότε τα λάστιχα δυσκολεύονται. Είναι άνετα και ήσυχα στον αυτοκινητόδρομο, ανθεκτικά με βάση την τιμή τους. Εντός πόλης είναι πολύ καλά λάστιχα, πολύ ήσυχα, προβλέψιμα και ασφαλή».

- «Πολύ καλό λάστιχο και σε στεγνό και σε βρεγμένο, με καλή πρόσφυση και πολύ καλή οδηγική αίσθηση. Αντιδρά πολύ καλά με βάση τις εντολές του τιμονιού, ακόμα και σε έναν απότομο ελιγμό (π.χ. για να αποφύγεις κάποιο εμπόδιο). Επίσης, είναι άνετο και με χαμηλό θόρυβο κύλισης. Νομίζω ότι και σε επίπεδο αντοχής είναι καλό, αλλά έβαλα πρόσφατα τα λάστιχα, οπότε θα το δω και στο μέλλον. Θα τα αγόραζα ξανά και συστήνω και σε άλλους να τα πάρουν».

Σελίδα 1Γιατί το Proxes Comfort είναι το best seller λάστιχο της Toyo;
Σελίδα 2Toyo Proxes Comfort: Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις
Σελίδα 3Τι λένε για το Toyo Proxes Comfort στην Ελλάδα και στον κόσμο;
KINOUMAI HLEKTRIKA 3
ΜΟΤΟ