Ο μεγάλος «αδελφός» του VW Golf δέχτηκε ρετούς από τον γνωστό σχεδιαστικό οίκο X-Tomi design και το βλέπετε στις οθόνες σας ως VW Golf GTI Clubsport Variant.

Ο μεγάλος «αδελφός» του VW Golf δέχτηκε ρετούς από τον γνωστό σχεδιαστικό οίκο X-Tomi design και το βλέπετε στις οθόνες σας ως VW Golf GTI Clubsport Variant.

Golf GTI Clubsport Variant

4.666 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2016)

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του VW Golf GTI Clubsport S, η X-Tomi design έρχεται να φουντώσει τις φήμες για την αντίστοιχη εκδοχή του VW Golf Variant, με την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Ο μεγάλος «αδελφός» του VW Golf, που δεν είναι άλλος από την station wagon εκδοχή του, δέχτηκε ρετούς από τον γνωστό σχεδιαστικό οίκο X-Tomi design και το βλέπετε στις οθόνες σας ως VW Golf GTI Clubsport Variant.
Τo VW Golf GTI Clubsport S, που χρίστηκε και ο νέος «βασιλιάς» της πίστας του Nurburgring στα προσθιοκίνητα, είναι γρηγορότερο κι από το τετρακίνητο VW Golf R των 300 ίππων, με απόδοση 310 ίππους με 380 Nm ροπή, με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς.
Μοιάζει με τα concept που παρουσιάστηκαν στην συγκέντρωση της λίμνης του Worthersee, όπως το μοναδικό VW Golf GTI Heartbeat με τα 405 άλογα
Στο εξωτερικό εντύπωση προκαλεί ο μυώδης προφυλακτήρας με τους μεγάλους αεραγωγούς και τις αεροδυναμικές βελτιώσεις, όπως και η χαρακτηριστική φάσα με το λογότυπο Clubsport S να κοσμεί την πίσω πόρτα. 
Το σπορτιφ σύνολο ολοκληρώνεται με τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, που φαίνονται να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που «φοράει» το Golf GTI Clubsport S. Πιο μικρή λεπτομέρεια είναι οι ράγες της οροφής, που η X-Tomi design θεώρησε πως θα «δένουν» περισσότερο με το σύνολο, σε μαύρο χρώμα. 
Δεδομένων των όσων έχουν παρουσιαστεί στο Worthersee, δεν αποκλείεταιαυτή η πρόταση του σχεδιαστικού οίκου να εισακουσθεί από τους ανθρώπους της γερμανικής μάρκας. Πως σας φαίνεται; Θα θέλατε να το δείτε να κυκλοφορεί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda