• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του ενός και μοναδικού μοντέλου, VW Golf GTI Heartbeat, που κατασκευάστηκε από μια ομάδα σπουδαστών της σχολής επαγγελματικής κατάρτισης της VW, με απόδοση 405 PS.

Μοναδικό VW Golf GTI

7.876 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/5/2016

Εν όψει της εκδήλωσης του Worthersee, η γερμανική εταιρεία μας δίνει μια γεύση από το ένα εκ των δυο μοντέλων, που θα παρουσιαστούν επίσημα εκεί.

 
Για να γιορτάσει τα γενέθλια των 40 χρόνων του VW Golf GTI, η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει δυο μοναδικά μοντέλα στην προσεχή συνάντηση του Worthersee. Το VW Golf GTI Heartbeat είναι το ένα, το οποίο κατασκευάστηκε από μαθητευόμενους της Volkswagen. 

Το Golf GTI Heartbeat εκτός από το ηχοσύστημα των 1.360 Watt και το εντυπωσιακό σχέδιο σε κυψελοειδές μοτίβο, στην φανοποιεία εξωτερικά, κρύβει κάτω από το καπό του και τον βελτιωμένο σε κάποια σημεία κινητήρα, που αποδίδει 405 άλογα, περισσότερα από οποιοδήποτε εργοστασιακό GTI, ακόμα και το Clubsport S, που έγινε πρόσφατα ο βασιλιάς του Nurburgring στα προσθιοκίνητα.


Στο εξωτερικό το GTI Heartbeat έχει διακοσμηθεί με κυψελοειδές σχέδιο σε διχρωμία, με βάση το γκρι ματ και προς τα πίσω το γυαλιστερό ασημί χρώμα. Χαρακτηριστική είναι η πρώτη κυψέλη που σχηματίζεται στην πόρτα του οδηγού και γράφει τον αριθμό 40 στο εσωτερικό της. Η ξεχωριστή φανοποιεία, συνδυάζεται με νίκελ ζάντες BBS 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα, των οποίων η ύφανση είναι στο ίδιο κυψελοειδές μοτίβο με το εξωτερικό, και στα προσκέφαλα τους βρίσκεται ο αριθμός 40 σε κρυσταλλικό γκρι χρώμα, ενώ υπάρχουν και κόκκινες λεπτομέρειες. Εντύπωση προκαλεί επίσης το ηχοσύστημα των επτά ηχείων, με την πηγή να εξοπλίζεται με LED φωτισμό και γυάλινο κάλυμμα, που πάνω του γράφει 40 χρόνια GTI, 35 χρόνια Worthersee.

Το μοναδικό GTI Heartbeat είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μιας ομάδας 12 ατόμων, που φοιτούν στη σχολή επαγγελματικής κατάρτισης της Volkswagen.