• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρόσφατα αναβίωσε ένα από τα ιστορικότερα αυτοκίνητα, η Aline A110, παρουσιάζοντας ένα πολύ φρέσκο και σύγχρονο look.

Πιθανότατα θα υπάρξει και Alpine SUV στηριγμένο στο σχέδιο της A110 και στην πλατφόρμα της GLA.

Η Alpine A110 και σε SUV

Διαβάστηκε από 2060 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/3/2017

Οι φήμες λένε ότι μετά την αναβίωση της Α110 θα υπάρξει και έκδοση SUV η οποία πιθανότατα θα στηριχθεί στην GLA.

 
Μπορεί η νέα Alpine να λανσαρίστηκε μόλις πριν ένα μήνα αλλά ήδη η εταιρεία φιλοδοξεί να κατασκευάσει ένα “αδερφό” SUV.

ΠαρΆ ότι το μοντέλο είναι απίθανο να το δούμε πριν το τέλος της δεκαετίας, οι φήμες λένε ότι η Alpine πιθανόν να συνεργαστεί με τη Mercedes-Benz για το συγκεκριμένο project και να βασίσει αυτό το SUV στο σασί της μικρής GLA. Αν αυτές οι φήμες υλοποιηθούν, το SUVτης Alpine θα είναι σχετικά χαμηλό σε ύψος όπως η GLA, αλλά θα υιοθετεί ένα εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. ΠαρΆ ότι είναι αδύνατο σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο να ξέρουμε ποια θα είναι η τελική μορφή του μοντέλου, η καλλιτέχνιδα Anna Gorbunova έχει δημιουργήσει μερικά πολύ εντυπωσιακά σχέδια για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο όταν θα πάει στην παραγωγή.

Δείχνει αναπόφευκτο ότι η Alpine θα προσπαθήσει να κάνει το μοντέλο όσο πιο σπορτίφ γίνεται οπότε δεν είναι απίθανο να έχει μόνο δύο πόρτες. Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια, υπάρχει η δυνατότητα για μια πολύ χαμηλή οροφή και λεπτά μεγάλα παράθυρα ώστε να είναι αεροδυναμικό και να εκπέμπει και μια επιθετικότητα.

Όπως και με τα επίσημα, σε αυτά τα σχέδια δεν τηρείται ακριβώς η κλίμακα οπότε εδώ κυριαρχούν οι πολύ μεγάλοι τροχοί. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι τα εμπρός και πίσω φώτα θα είναι δάνειο από την A110.