Η Μulliner ξαναχτυπά με τρεις νέες Bentley
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Μulliner ξαναχτυπά με τρεις νέες Bentley

1.575 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Τρεις νέες εκδόσεις ισάριθμων μοντέλων της Bentley ετοίμασε η Mulliner, με σκοπό να αυξήσει το ενδιαφέρον για την αγορά τέτοιων ειδικά διαμορφωμένων μοντέλων.

Λένε πως εκεί που σταματά η πολυτέλεια ξεκινάει η Bentley και εκεί που η εξατομίκευση εξαντλείται αρχίζει η Mulliner. Τρεις νέες εκδόσεις θα παρουσιαστούν από την Mulliner της Bentley, με σκοπό να αυξήσει το ενδιαφέρον για την αγορά τέτοιων ειδικά διαμορφωμένων μοντέλων κυρίως στην Αμερική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Continental GT θυμίζει yacht

Η πρώτη έχει το όνομα «Mulliner Nauticis Collection» και αφορά τέσσερεις ειδικά διαμορφωμένες Continental GT V8 Convertible, οι οποίες είναι βαμμένες στα χρώματα Aegean Blue and Ghost White. Η συγκεκριμένη Continental GT πατάει πάνω στις 22 ιντσών ζάντες και αυτές σε Aegean Blue, ενώ carbon λεπτομέρειες  στον ίδιο χρωματικό συνδυασμό, κοσμούν σχεδόν όλο αμάξωμα. Ακριβά δέρματα Brunel, Linen και Portland, βρίσκονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ανεβάζοντας την άνεση σε άλλο επίπεδο. Το σύνολο θυμίζει αρκετά μία Bentley εμπνευσμένη από την πολυτέλεια ενός yacht.

Bentley «βγαλμένη» από την Νέα Υόρκη

Η «Mulliner Skyline Collection» περιλαμβάνει τις  Flying Spur, Continental GT Convertible και Bentayga, προσφέροντας εξαιρετικές προδιαγραφές για τους πελάτες που θέλουν να ταξιδεύουν με στυλ. Στα μοντέλα της έκδοσης κυριαρχεί το μαύρο Onyx χρώμα και μαύρες 22άρες ζάντες, συμβάλλοντας σε ένα πιο σκοτεινό σύνολο με ασημένιες πινελιές να τονίζουν την αντίθεση στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. Η δημιουργία της έκδοσης εμπνεύστηκε από τους μεγάλους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

Art Deco, ναυαγοσώστες, Miami, όλα σε μία έκδοση

Η τελευταία «Mulliner Miami Collection», όπως αναφέρει και το όνομά της, έχει εμπνευστεί από το Miami, την έντονη καλλιτεχνική σκηνή του, την Art Deco και τους γνωστούς πολύχρωμους ναυαγοσωστικούς σταθμούς που υπάρχουν κατά μήκος της ακτογραμμής. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τις  Flying Spur, Bentayga, and Continental GT σε χρώματα όπως έντονο πορτοκαλί, μπλε και σε lime πράσινο. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι αντιθέσεις, με δερμάτινο σαλόνι δύο χρωμάτων, με έντονες ραφές και πολυτελή δέρμα Klein Blue.

Το μοναδικό «χέρι» της Mulliner

Οι παραπάνω εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο για την αμερικάνικη αγορά και θα παρουσιαστούν στην έκθεση «Fort Lauderdale Boat Show» στις 27 με 31 Οκτωβρίου. Η ομάδα της Mulliner Design μετράει πάνω από 1000 εξατομικευμένα projects από το 2014, κάνοντας κάθε μία Bentley μοναδική.

Η Mulliner κάνει τις νέες Bentley μοναδικές!
-Η σχεδιαστική ομάδα της Mulliner έβγαλε 3 νέες εκδόσεις.
-Εμπνευσμένες από ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, το Miami μέχρι και τα πολυτελή σκάφη.
Νομίζετε ότι χρειάζεται η Bentley τέτοιες εκδόσεις για να γίνει ξεχωρίζει; Δεν είναι ήδη μοναδικά τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL