2 φωτογραφίες »

Η CASA SEAT ανοίγει τις πόρτες της

1.669 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2020)

H CASA SEAT ανοίγει στην πόλη της Βαρκελώνης και στον κόσμο. Το κτίριο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας, καθώς και των νέων προϊόντων SEAT και CUPRA.

Η CASA SEAT ανοίγει ψηφιακά, για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο και αποκαλύπτει όλα όσα θα προσφέρει μετά τη φυσική έναρξη λειτουργίας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Μέσω διαδικτυακών εγκαινίων με τη συμμετοχή των στελεχών της SEAT, του τερματοφύλακα της FC Barcelona Marc ter Stegen και του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Lázaro Rosa-Violán, η SEAT παρουσιάζει το νέο χώρο, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, στη γωνία Paseo de Gracia και Avenida Diagonal.

Με οικοδεσπότη την δημοσιογράφο Ainhoa Arbizu, η ψηφιακή παρουσίαση σηματοδοτεί τα εγκαίνια της CASA SEAT, γεγονός ορόσημο για τη μάρκα, στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια. Ο χώρος πρόκειται να γίνει κόμβος αστικής κινητικότητας, ένας από τους στρατηγικούς πυλώνες της SEAT. Επίσης αποτελεί ιδανικό χώρο για την CUPRA, όπου θα παρουσιάζει και θα προωθεί τα νέα της προϊόντα. Αυτό το κέντρο εμπειρίας της μάρκας θα είναι ο χώρος όπου θα προβάλλονται έργα εμπνευσμένα από τη έντονη κινητικότητα και τον αστικό πολιτισμό της Βαρκελώνης.

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να γίνει κόμβος για τον επανασχεδιασμό της μελλοντικής κινητικότητας και με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσει τις σημερινές προκλήσεις μέσω της συν-δημιουργίας λύσεων σε συνεργασία με διαφορετικούς ενδιαφερόμενους. «Η κινητικότητα στις πόλεις αλλάζει ραγδαία και ειδικά τώρα μετά τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Τα τελευταία δύο χρόνια, η SEAT επενδύει σε προϊόντα μικροκινητικότητας που προσαρμόζονται σε αυτές τις νέες συνθήκες. Λόγω της στρατηγικής της θέσης, η CASA SEAT μας δίνει όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να τα αναπτύξουμε», εξήγησε ο διευθυντής της SEAT Urban Mobility, Lucas Casasnovas.

Προκειμένου να προωθήσει τη δικτύωση και την ανταλλαγή ιδεών, η CASA SEAT θα προσφέρει ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και διάφορες πολιτιστικές
αλληλεπιδράσεις γύρω από την κινητικότητα, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων θεμάτων. «Η κινητικότητα του μέλλοντος θα συνδέεται στενά με τον αστικό πολιτισμό. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρήσαμε τη CASA SEAT ως το ιδανικό σημείο συνάντησης μεταξύ των δύο κόσμων», υπογράμμισε ο διευθυντής της CASA SEAT Gabriele Palma.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά εγκαίνια της CASA SEAT στο επίσημο κανάλι της
SEAT στο YouTube, στο link https://youtu.be/MOdkN9ifiHs

Mercedes
KIA