• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το Duster για την αγορά της Ρωσίας ίσως είναι η ανανεωμένη έκδοση που θα έρθει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

H Renault αποκάλυψε το ανανεωμένο Dacia Duster;

29.831 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2021

H Renault φαίνεται πως παρουσίασε στην Ρωσία το ανανεωμένο Dacia Duster που περιμένουμε μέσα στο 2021 στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τι αλλαγές έχει;


To δεύτερης γενιάς Dacia Duster μετρά ήδη αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά και σύντομα πρέπει να περιμένουμε την ανανεωμένη του έκδοση. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που θα έχει το σκληροτράχηλο SUV μετά το φρεσκάρισμά του, πλέον όμως, παίρνουμε μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε χάρη στην Renault.

H γαλλική φίρμα παρουσίασε το νέας γενιάς Duster κάτω από τα εμβλήματά της στην αγορά της Ρωσίας αλλά όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν πρόκειται για το μοντέλο που διατίθεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Θα λέγαμε πως μοιάζει στην ανανεωμένη έκδοση που περιμένουμε να λανσαριστεί στην Γηραιά Ήπειρο, αφού το SUV υιοθετεί νέα φωτιστικά σώματα, διαφορετική γρίλια, πιο μοντέρνα εμφάνιση με ανάγλυφες επιφάνειες αλλά και αρκετά περισσότερα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η Renault αναφέρει πως στα οκτώ χρόνια ύπαρξής του στη ρωσική αγορά, το Duster έχει ήδη κερδίσει περισσότερους από 440.000 θαυμαστές χάρη στην δυνατότητα του να κινηθεί πάνω σε οποιοδήποτε τερέν ανεξάρτητα τις καιρικές συνθήκες.

Πώς θα σας φαινόταν εάν μοιάζει έτσι το ανανεωμένο Duster; Σας αρέσουν τα πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αυτοκίνητο;
 

54 διαθέσιμα άρθρα για DACIA  DUSTER

Tags: DACIA DUSTER
 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια