• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Το αυτοκίνητο παρέλαβε, από την κα. Ντένη Θεοχαράκη, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας.

Η Τεορέν Μότορς στηρίζει το Δήμο Μεταμόρφωσης

1.467 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/10/2020

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης στήριξε έμπρακτα η Τεορέν Μότορς Α.Ε.

Η Τεορέν Μότορς Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia στην Ελλάδα, συμμετέχει έμπρακτα στις πρωτοβουλίες του Groupe Renault σε  παγκόσμιο επίπεδο, με την υποστήριξη κοινωνικών δράσεων για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων και στη χώρα μας.
 
Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μεταμόρφωσης, προχώρησε στην παραχώρηση ενός Renault Clio, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα, αλλά και των ευπαθών ομάδων που αυτό εξυπηρετεί.
 
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, μέσα από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα κοινωνικών υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών ευάλωτων, κοινωνικά, ομάδων. Κοινωνικές δομές όπως η «Βοήθεια στο σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Παροχή Συσσιτίου καθώς και το Κέντρο Κοινότητας, αποτελούν την βάση για την εξυπηρέτηση μεγάλης μερίδας των πολιτών του Δήμου, οι ανάγκες των οποίων έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας.
 
Στην προσπάθεια αυτή, η Τεορέν Μότορς Α.Ε. συνεισφέρει έμπρακτα με την παροχή ενός Renault Clio. Το αυτοκίνητο παρέλαβε, από την κα. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της Τεορέν Μότορς A.E. , από τα γραφεία της εταιρείας στο Περιστέρι, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.
 
Τέλος  υπογραμμίζεται πως οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης του Groupe Renault και στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν με τη στήριξη δομών και ενεργειών που ενισχύουν όσους έχουν ανάγκη.

77 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO