Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Toyota επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux για το 2025

4.252 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2024)
Η Toyota επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του ηλεκτρικού Hilux για το 2025

- Επιβεβαίωσε το λανσάρισμα στέλεχος της Toyota.
- Θα μπει απέναντι από το ηλεκτρικό Isuzu D-Max.
- Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στις αγορές που θα το πουλάει.
- Πολλά τα Pick-up πρωτότυπα από την Toyota.

Επιβεβαίωσε το λανσάρισμα στέλεχος της Toyota

Η Toyota επιβεβαίωσε το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Hilux για το 2025. Το νέο «αγροτικό» των Ιαπώνων θα παραχθεί μαζικά στην Ταϊλάνδη, όπου και έχει ξεκινήσει τις δοκιμές από την αρχή του έτους, ωστόσο οι πιθανότητες να προσφερθεί και εκτός της ασιατικής χώρας είναι υπαρκτές.

Θα μπει απέναντι από το ηλεκτρικό Isuzu D-Max

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από στέλεχος της εταιρείας σε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο Reuters. Το αμιγώς ηλεκτρικό Pick-up θα κατασκευαστεί στην Ταϊλάνδη όπου η συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 50 τοις εκατό όλων των πωλήσεων. Το νέο Hilux χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης θα ανταγωνιστεί το ηλεκτρικό Isuzu D-Max, το οποίο επίσης πρόκειται να συναρμολογηθεί στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στις αγορές που θα το πουλάει

Από κει και πέρα, η Toyota αναφέρει ότι το ηλεκτρικό Pick-up θα αφορά κατά κύριο λόγο την αγορά της Ταϊλάνδης, αλλά εξετάζει τις εξαγωγές του και σε άλλες αγορές, χωρίς όμως να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά η Toyota είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η αυτονομία είναι περίπου στα 200 χιλιόμετρα.

Πολλά τα Pick-up πρωτότυπα από την Toyota

Το Hilux Revo BEV, δεν είναι το μόνο ηλεκτρικό Pick-up που η Toyota έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας το 2023 είδαμε το πρωτότυπο Toyota EPU, ενώ στην ίδια εκδήλωση είδαμε και το πρωτότυπο Toyota IMV 0. Το τελευταίο αν και πρόκειται για ένα Pick-up μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολλά διαφορετικά οχήματα για να υπηρετήσει πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Το IMV-0 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ταϊλάνδη, αλλά με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

home pro
elk test