3 φωτογραφίες »

Η ιαπωνική φίρμα συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και μεταξύ των εορταστικών γεγονότων, προσφέρει μία νέα ειδική έκδοση στα μοντέλα της.

Η έκδοση του αιώνα από τη Mazda

3.246 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

Το 2020 είναι έτος γιορτής για την Mazda. Η ιαπωνική φίρμα συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και μεταξύ των εορταστικών γεγονότων, προσφέρει μία νέα ειδική έκδοση στα βασικά της μοντέλα, η οποία είναι εμπνευσμένη από το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της εταιρείας.

Όλα τα μοντέλα της Mazda στην επετειακής τους έκδοση θα είναι βαμμένα σε μαργαριταρένιο λευκό χρώμα, το οποίο θα έρχεται σε αντιπαραβολή με τα μπορντό καθίσματα και πατάκια που θα βρίσκονται στη καμπίνα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποίησε η μάρκα στις κορυφαίες εκδόσεις του R360, η εμπορική επιτυχία του οποίου συνέβαλε στο να καταστήσει τη Mazda ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες το 1960.
 
Από κει και πέρα τα μοντέλα θα έχουν και τα συγκεκριμένα λογότυπα της εκατονταετηρίδας, ενώ αυτοκίνητα όπως το MX-5 που διαθέτουν μαλακή οροφή θα δουν το μαύρο χρώμα να μετατρέπεται σε μπορντό για να ταιριάζει με το εσωτερικό.
 
Τα μοντέλα που μπορούν να παραγγελθούν στη νέα έκδοση είναι τα MX-5, 2, 3, CX-3, CX-5, CX-8 και 6. Οι παραγγελίες για την αγορά της Ιαπωνίας έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ μέσα στο έτος αναμένεται να φτάσουν και στην Ευρώπη. Η παραγωγή θα διαρκέσει μέχρι το 2021, όταν η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή του ηλεκτρικού SUV, MX-30.

SPRING SEAT
OPEL