Μπεντενίτη Auto Group - RENAULT
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπεντενίτη Auto Group - RENAULT

2.664.962 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 30 ετών, η Μπεντενίτη Auto Group σήμερα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για αγορά καινούριου αυτοκινήτου. Value for money και Βest sellers μοντέλα από 5 δημοφιλείς και στην ελληνική αγορά μάρκες!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα, η δημοφιλής εταιρεία, λειτουργεί ως "one stop shop" παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, επίσημος συνεργάτης και των 5 μαρκών που αντιπροσωπεύει.

Στις σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις της 
ο κάτοχος ΙΧ ή επαγγελματικού οχήματος απολαμβάνει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για όποια εργασία συντήρησης, περιποίησης ή αποκατάστασης χρειάζεται.

Για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου - ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών
Η Μπεντενίτη Auto Group εκπροσωπεί 5 δημοφιλείς μάρκες με πλήρη γκάμα σύγχρονων μοντέλων και κινητήρων. Σε μία περίοδο που οι προσφορές και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά τους τα κάνουν ακόμη πιο ελκυστικά για απόκτηση.

Suzuki. Moντέλα ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν όσους χρειάζονται ένα ευρύχωρο αλλά μικρό αυτοκίνητο για την μετακίνηση μέσα στην πόλη, είτε για αυτούς που αναζητούν μια αξιόπιστη λύση για εξορμήσεις στην φύση. Κάθε μοντέλο της είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει τη βέλτιστη λειτουργία και την ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Ford. Προτάσεις από μία κορυφαία μάρκα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την ασφάλεια και την τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων της. Μοντέλα με κινητήρες που έχουν κερδίσει πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις για την αξιοπιστία και την οικονομία τους, με αποκορύφωμα τον Ford Eco boost 1.0, τον "Παγκόσμιο Κινητήρα της Χρονιάς" με 11 συναπτές βραβεύσεις.

Renault. Μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο του αυτοκινήτου παγκοσμίως. Με πλήρη και ανανεωμένη γκάμα μοντέλων προηγμένης τεχνολογίας και ασφάλειας. Μοντέλα που πρωτοπορούν στην τεχνολογία των turbo-diesel κινητήρων και στις επιδόσεις με κινητήρες βενζίνης ή Hybrid (ειδικά αυτά της νέας γενιάς E-Tech). Μοντέλα κορυφαίας άνεσης και οδηγικής απόλαυσης.

Dacia. Προτάσεις από την δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του Ομίλου Renault με την εξαιρετικά δυναμική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μάρκα που έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό χάρη στα αξιόπιστα μοντέλα της. Με στιβαρή σχεδίαση, οικονομία, χρήση έξυπνων και χρήσιμων τεχνολογιών αλλά και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Isuzu. Tαvalue for money επαγγελματικά οχήματα της μακροβιότερης  Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητήρων diesel για διάφορες εφαρμογές (με πάνω από 23 εκατομμύρια κινητήρες για επαγγελματικά οχήματα)! Οι κινητήρες diesel της ISUZU επιλέγονται από πολλούς, υψηλού επιπέδου κατασκευαστές αυτοκινήτων, σκαφών αλλά και μηχανημάτων τόσο για τις υψηλές επιδόσεις τους όσο και για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου που προσφέρουν.
 
Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μοντέλου Renault !
Σημειώστε πως αυτή την περίοδο η Renault, έχει «πριμοδοτήσει» με προνομιακά οφέλη όλα τα μοντέλα της, για να τα κάνει ακόμη  πιο ελκυστικά προς τους υποψήφιους αγοραστές. Επισκεφτείτε την Μπεντενίτη Auto Group τώρα, ή επικοινωνήστε μαζί τους για να κλείσετε ένα test drive του μοντέλου που σας ενδιαφέρει και να ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα από οφέλη, που περιλαμβάνουν:
  • Έκπτωση επί της τιμής
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δωρεάν 5ετή εγγύηση
  • Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια 
  • Δωρεάν ασφάλιση
  • Επιδοτούμενο επιτόκιο, από 3,9%
Σημειώστε πως αυτά τα οφέλη αυτά ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Φυσικά πέρα από την επιλογή του επιδοτούμενου επιτοκίου 3,9%, υπάρχει και πρόγραμμα μηδενικής προκαταβολής, με 6,5% επιτόκιο και διάρκεια έως 7 χρόνια.
 
Για Χειμερινό έλεγχο, αξιόπιστο & ασφαλές Service – Ford Care Code !
Προτεραιότητα της Μπεντενίτη Auto Group, είναι η ικανοποίηση του κατόχου-πελάτη . Όπως λένε, με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει.

Το ζητούμενο από όλου (ειδικά τους τελευταίους μήνες με τα 2 κύματα της πανδημίας), είναι οι κανόνες υγιεινής, κάτι για το οποίο η Μπεντενίτη Auto Group ως μέλος του επίσημου δικτύου Ford φροντίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή.Τα ήδη υψηλά στάνταρ τους, ενισχύθηκαν περαιτέρω, ανεβάζοντας επίπεδο στις προσφερόμενες υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των πελατών, αλλά και των εργαζομένων της.

Αρχικά, με το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας «No Touch Contacting Business» μέσω του οποίου, οι πελάτες τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις νέες απομακρυσμένες ή ανέπαφες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας το μέγιστο επίπεδο υγιεινής και προστασίας. Όσοι από αυτούς δεν θέλουν να μεταβούν σε κάποιο συνεργείο, απολαμβάνουν την  υπηρεσία "Παραλαβής και Παράδοσης". Φυσικά και το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, όπως και το δικό τους θα απολυμανθούν πριν τα παραλάβουν.

One Stop Shop για Αυτοκίνητο & Υπηρεσίες αυτοκινήτου
Με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη σχετικά με το αυτοκίνητό του, η διοίκηση της Μπεντενίτη Auto Group δημιούργησε μια κορυφαία κάθετη μονάδα 2.000 τ.μ. στην κεντρική οδό που συνδέει το Ναύπλιο και το `Αργος.

Στις εγκαταστάσεις αυτές στεγάζονται όλα τα σχετικά με το αυτοκίνητο τμήματα:

- Πωλήσεων Καινούριων και Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων
- Service και After Sales
- Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ
- Υγραεριοκίνησης
- Τμήμα Ασφαλειών
- Φανοποιείο Αυτοκινήτων
- Βαφείο Αυτοκινήτων
- Τμήμα Ελαστικών
- Πλυντήριο Αυτοκινήτων
-Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών Llumar

Η εταιρεία πέραν των μελών της οικογένειας Μπεντενίτη απασχολεί 20 συνεργάτες, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι άριστα καταρτισμένοι στις εργασίες που έχουν αναλάβει, ενώ διαρκής είναι η εκπαίδευση και εξέλιξή τους πάνω στο αντικείμενό τους.

Πλήθος διακρίσεων για την Μπεντενίτη Auto Group !
1999 - Βραβείο Δυναμικής Ανάπτυξης Μονάδας
2002 - Βραβείο Υποδειγματικής Τεχνικής Εξυπηρέτησης
2003 - 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki
2010 - Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki
2011 - Βράβευση από το κεντρικό εργοστάσιο της Isuzu στην Ιαπωνία ως "Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Isuzu" στην Ελλάδα
2012 - 2ο Βραβείο καλύτερου υπεύθυνου ανταλλακτικών
2012 - 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού συμβούλου
2013 - 2ο Βραβείο "SuzukiTeamwork" για τη συνολική λειτουργία του Τμήματος Aftersales
2013 - 1o Βραβείο Καλύτερου Εμπόρου Suzuki στην Ευρώπη, με κριτήρια την κορυφαία εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών αλλά και το μερίδιο αγοράς
2014 - 2o Βραβείο Πανελλαδικά "Καλύτερου Τεχνίτη Suzuki"
2014 - Αύξηση μεριδίου αγοράς που κατέχει η εταιρεία μας στον Νομό Αργολίδας, με το συνολικό ποσοστό των μαρκών που εκπροσωπούμε να φτάνει το 30%
2015 - Renault "DealeroftheYear 2015" για το Υψηλότερο Μερίδιο Αγοράς στην επαρχία
2017 - Κορυφαίος Επίσημος Έμπορος ISUZU για το 2017 σε μερίδιο αγοράς ISUZUD-Max, με ποσοστό 21,4%
2017 - Renault "DealeroftheYear 2017" για την 1η θέση σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων Renault στην επαρχία
2018 - Dacia "DealeroftheYear 2018" για την 1η θέση σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων Dacia στις RURAL αγορές
2019 - Κορυφαίος Επίσημος Έμπορος ISUZU για το 2018 σε μερίδιο αγοράς ISUZUD-Max
2019 - 1η θέση στις Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων Αργολίδας από αξιολογήσεις πελατών με συνολική βαθμολογία 9,6/10 στην κατάταξη της λίστας "Αετοί της μηχανοκίνησης"
 

ΜΠΕΝΤΕΝΙΤΗ AUTO GROUP
Καλέστε:  2752028288 
Δείτε με ένα κλικ:  http://bedeniti.gr/
Διεύθυνση: 6o ΧΛΜ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΑΡΓΟΥΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, 21 100

MERCEDES NEW RANGE
OPEL