Ο Βρετανός οδηγός φαίνεται πως αποκλείει την πιθανότητα να φορέσει τα «κόκκινα» της Ferrari.

Hamilton: «Δεν θα οδηγήσω για την Ferrari»

3.616 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2017)

Την πεποίθηση του ότι δεν πρόκεται να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της Ferrari εξέφρασε ο Lewis Hamilton. Διαβάστε τι είπε για την Mercedes και την συνεργασία του με τον Alonso.

Το ενδεχόμενο να οδηγήσει για την Ferrari στο Πρωτάθλημα της F1 απέρριψε με δηλώσεις του ο τετράκις πλέον Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός οδηγός που από μικρή ηλικία έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα της Mercedes, ακόμα και όταν αγωνιζόταν υπό την αιγίδα της McLaren φαίνεται πως αποκλείει την πιθανότητα να φορέσει τα «κόκκινα» της Ferrari «Δεν μπορώ να φανταστώ να πηγαίνω στην Ferrari και δεν νομίζω να γίνει ποτέ. Συνδέομαι με την Μercedes εδώ και 13 χρόνια, πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους υπαλλήλους και άλλους οδηγούς της F1. Είμαι περήφανός που δουλεύω για αυτούς και ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».
Ο Lewis στη συνέχεια φάνηκε ότι περιμένει μεγάλο ανταγωνισμό από την Ferrari και την Red Bull αλλά έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Ο ίδιος είπε: «Όση μεγαλύτερη η πίεση, τόσο καλύτερο είναι για μένα. Η Μercedes είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και δεν βλέπω αυτό το γεγονός να αλλάζει σύντομα.»

Θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να ξανασυνεργάζεται με τον Fernando Alonso στο μέλλον; O φετινός πρωταθλητής απέκλεισε το ενδεχόμενο «Δεν θα γίνει ποτέ αυτό. Ο Wolff ξέρει ότι η ομάδα είναι σαν έναν μαγνήτη. Όταν δύο βόρειοι πόλοι συναντιούνται απωθούνται όπως συνέβη του 2007. Χρειάζεται ένας βόρειος και ένας νότιος πόλος.»
 

SPRING SEAT
OPEL