Honda e:NS1: Πρώτες εικόνες του ηλεκτρικoύ HR-V
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda e:NS1: Πρώτες εικόνες του ηλεκτρικoύ HR-V

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2021)

Η Honda λανσάρει στην Κίνα το e:NS1, την ηλεκτρική έκδοση του HR-V, που θα παίρνει ισχύ από ένα μοτέρ και μια μπαταρία συνολικής ισχύος είτε 182 είτε 201 ίππων. Θα δούμε άραγε στην Ελλάδα;

Oι πρώτες εικόνες του νέου Honda e: NS1 αποκαλύφθηκαν λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, μέσα από τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου που κατέθεσε η φίρμα στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ηλεκτρική έκδοση του HR-V

Το e:NS1 είναι ουσιαστικά η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του τρίτης γενιάς HR-V και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο SUV e: prototype που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο. Τότε, η Honda έκανε λόγο πως το ηλεκτρικό αυτό αυτοκίνητο θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα την άνοιξη του 2022 και πως θα λανσάρει στην Κίνα 10 ηλεκτρικά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Τo e: NS1 επρόκειτο να γίνει το πρώτο από αυτά.

Ελάχιστες αλλαγές σε σχεδίαση με το HR-V

Στον τομέα της σχεδίασης, το ηλεκτρικό μοιάζει πολύ με το νέο HR-V, ωστόσο έχει κάποιες διαφοροποιήσεις, όπως την κλειστή γρίλια, τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και το πορτάκι της πρίζας που έχει πάνω του το έμβλημα της φίρμας. Πίσω, αντί του εμβλήματος της φίρμας, υπάρχουν γράμματα «HONDA».

Ηλεκτρικό έως 201 άλογα

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ισχύς του αυτοκινήτου θα πηγάζει από έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα που θα προσφέρει 182 ή 201 άλογα, ανάλογα την έκδοση. Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται επίσης με μια μπαταρία ιόντων λιθίου, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε την χωρητικότητά της ούτε την αυτονομία που θα προσφέρει.

Αποκλειστικά για την Κίνα σε πρώτη φάση

Το e:NS1 πήρε το όνομά του από το NS-1 ποδήλατο που κυκλοφορούσε στην αγορά την δεκαετία του 1990 και θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Dongfeng. Aυτή την στιγμή, έχει γίνει γνωστό πως το αυτοκίνητο θα πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα προσφερθεί στο μέλλον σε άλλες αγορές.

Θα κυκλοφορεί και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση
- Ελάχιστες αλλαγές σε σχεδίαση με το HR-V
- Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος έως 201 άλογα
- Αποκλειστικά για την Κίνα σε πρώτη φάση
Θα θέλατε να δείτε το e:NS1 στην Ευρώπη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center